Turbo_Pushka Paskelbta Vasaris 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 1 minutę, Garfildas_Nekadejas rašė: Cia tavo vadinamas speedboost ? Jo o ka? Parodysi nuomos masina nuo ligonines kiek max pasiema? Xamana_Xcysk, Matkele_Maximeles ir Gianni_Blanco sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Garfildas_Nekadejas Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Turbo_Pushka rašė: Jo o ka? Parodysi nuomos masina nuo ligonines kiek max pasiema? Kuo maziau su baltu biletu LMG zaideju tuo geriau tai va keli atkrito Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fifty_Grand Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 jeigu jau nemoka pasidaryti, kad menu theme negriztu i pradine padeti tai gal tiesiog tegul net necytina XDDDD geras wideo Aurimas_Gameris sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 42 minutes(-čių), Turbo_Pushka rašė: I setupa 4k sukroviau, o tu taip vadini... aš 8k h ir nepažaidžiu Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vid_Mantas Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: aš 8k h ir nepažaidžiu programų per mažai prisirašęs reiškias Swaika_Kent sureagavo į tai 1 https://www.youtube.com/watch?v=BkM4lbTR838 DC: .vidmantas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 5 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: aš 8k h ir nepažaidžiu 8k h afk darbinei ir nori pazaist Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justinas_Brigada Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 gurwa nepesinau kur relybe kur nerelybe dapar siuredamas y wejdrody pamastau ar matau sawe ar tik iliuzije ar pixeliu kratiny wisatos kompiuteryje... uzfiksuoju tik fakta kat kaskur egsitencijos plotmeje yra pasamones apraishkos mastancios apie egzistencija... kajp patikrinti ar wejdrodzio acpindys nera tik gudri abgaule o gal apskritaj egzistuoju tik ash ir wiskas aplink mane pastatyta kat abdumti mano prota ir ykalinti amzhinybes swarstymo kalejime.... kur durys ish proto kalejimo jejku protas neegzsituoja??? kodel rejke sudeti tuos labirintus kurejs klajdziojam kam mus wedzioti sejs koridoriais kam taj naudinga?? ar mes esame tik fizikos experimentas kaskokios aukstesnes butybes 5kl fizikos bureliuj? ar musu kancia kazkam komedija/spektakliz? krs paskutiny karta kaj buwau sutikes diewa pats uzdawiau jam shy klausima bet gawau acakyma toky kokio ir tikejaus "as pac apie taj galwoju..." sakau gal sonkokas zhino arpa dzinas wezlis bet nixuja nezino arpa zhino bet nesutikau ash ju per shamanishka kreko rukymo seremonije... tik buwau susitikes su tikru panku pankroko pozhemio mirusiuju pasaulio waldowu ponu setonu... sakau duok bilieteli kur topsporte buwaj pastates an shuniuku noriu isigrynint 10e sako negaliu pac skolose sulindes jej shenden neatiduodu sawo bosuj ponuj pikoluj (welniuj) tada mane rakom paststys lieps zhajst lola wisa amzhinybe amzhinoj kancioj ir wisa kita... na ash nustebau bet nepasimeciau sakau tai kitaip aciskaitysim tada paiemiau jo ledger nano kripto saugykla ir pasizhiuriu kiek turi prikaupes bet nixuje sibe - tusce... na tada supratau kat rejke atlejsti ir netejsti net jejku tai butu pozhemio pasaulio wadas... bet diewas shitas skolas ishmushineja ir jo reakcije nenuspejama (kaskata yra uzhtwindes pasauli, uzhlejdes skerius ir panasej)... taj dapar sedziu pasislepes olandijoi antwerpene prie magdonaldo tokiam rusy laukiu kol diewas aprims... sejp yra pasiuntes interpola manes paieshkot bet nesino kur ash esu gera sleptuve surades Jason_Momoa ir Koala_Stonkus sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Vasaris 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 1 minutę, Justinas_Brigada rašė: gurwa nepesinau kur relybe kur nerelybe dapar siuredamas y wejdrody pamastau ar matau sawe ar tik iliuzije ar pixeliu kratiny wisatos kompiuteryje... uzfiksuoju tik fakta kat kaskur egsitencijos plotmeje yra pasamones apraishkos mastancios apie egzistencija... kajp patikrinti ar wejdrodzio acpindys nera tik gudri abgaule o gal apskritaj egzistuoju tik ash ir wiskas aplink mane pastatyta kat abdumti mano prota ir ykalinti amzhinybes swarstymo kalejime.... kur durys ish proto kalejimo jejku protas neegzsituoja??? kodel rejke sudeti tuos labirintus kurejs klajdziojam kam mus wedzioti sejs koridoriais kam taj naudinga?? ar mes esame tik fizikos experimentas kaskokios aukstesnes butybes 5kl fizikos bureliuj? ar musu kancia kazkam komedija/spektakliz? krs paskutiny karta kaj buwau sutikes diewa pats uzdawiau jam shy klausima bet gawau acakyma toky kokio ir tikejaus "as pac apie taj galwoju..." sakau gal sonkokas zhino arpa dzinas wezlis bet nixuja nezino arpa zhino bet nesutikau ash ju per shamanishka kreko rukymo seremonije... tik buwau susitikes su tikru panku pankroko pozhemio mirusiuju pasaulio waldowu ponu setonu... sakau duok bilieteli kur topsporte buwaj pastates an shuniuku noriu isigrynint 10e sako negaliu pac skolose sulindes jej shenden neatiduodu sawo bosuj ponuj pikoluj (welniuj) tada mane rakom paststys lieps zhajst lola wisa amzhinybe amzhinoj kancioj ir wisa kita... na ash nustebau bet nepasimeciau sakau tai kitaip aciskaitysim tada paiemiau jo ledger nano kripto saugykla ir pasizhiuriu kiek turi prikaupes bet nixuje sibe - tusce... na tada supratau kat rejke atlejsti ir netejsti net jejku tai butu pozhemio pasaulio wadas... bet diewas shitas skolas ishmushineja ir jo reakcije nenuspejama (kaskata yra uzhtwindes pasauli, uzhlejdes skerius ir panasej)... taj dapar sedziu pasislepes olandijoi antwerpene prie magdonaldo tokiam rusy laukiu kol diewas aprims... sejp yra pasiuntes interpola manes paieshkot bet nesino kur ash esu gera sleptuve surades @Darius_Danikov Normaliai sita bongelis iskepe? Darius_Danikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 47 minutes(-čių), Vid_Mantas rašė: programų per mažai prisirašęs reiškias Tai jau pasiemiau prenumeratas Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 45 minutes(-čių), Raja_Doo rašė: 8k h afk darbinei ir nori pazaist 6k tik jeigu ka Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Vasaris 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 42 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: 6k tik jeigu ka Admin narys nuo 2022-08-12 dabar tik afk lentele atspaudes supratai kiek daug praleidai? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Varom_Sponkiu Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 @Turbo_Pushka nebecytink citeri Zhveris Turbo_Pushka sureagavo į tai 1 Vaizdo_irasas_be_pavadinimo_sukurta_naudojant_Clipchamp.mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Vasaris 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Varom_Sponkiu rašė: @Turbo_Pushka nebecytink citeri Zhveris Ne mano tema moket dvacoka kad nusauciau kazka Varom_Sponkiu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomce_Jdm Paskelbta Vasaris 25, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 25, 2024 gerai pajudeta spaudziu melynaja sirdele Lewis_Audynke ir Turbo_Pushka sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Burokas Paskelbta Vasaris 26, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 26, 2024 gereusius banin Turbo_Pushka sureagavo į tai 1 【B】【u】【r】【o】【k】【a】【s】 J̶u̶a̶r̶e̶z̶ ̶C̶a̶r̶t̶e̶l̶ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar