Populiarus turinys Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 25 Populiarus turinys Dalintis Paskelbta Vasaris 25 (redaguota) atsiimta, delete Redaguota Kovas 3 nario Dwayne_Jackson Check_Bass, Matteo_Molotov, Marihuana_Boss ir 61 kiti(-ų) sureagavo į tai 27 4 24 9 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Vasaris 25 Dalintis Paskelbta Vasaris 25 Tipo nežinau ar man būtina tą litanke pist ir atsakinėt jum, nes vis tiek jūs neskaitot kas rašoma, bet dėl to, kad nebeverktumėt daugiau tai parašysiu juokingiausia, kad puse šitų dalykų esu jau aiškinęs 15 kartų visiem atskirai, vėl kišat iš naujo tą patį :D:D jeigu skaityt nemokat tai kam išvis tuo forumu naudojatės Zopos ir mano asmeninis PM - nesuprantu pričiom čia primesta? Buvo sukurtas gaujų discordas, idėja buvo, kad lyderiai fiksuoja kiekvieną gaujos narį ir priregistruoja jam rolę ir jis negali būti pakeistas bent 48 valandas. Kai šitas pokalbis vyko buvo pati pirma diena, kai gang lyderiai susijunginėjo ir perrinkinėjo savo gaujos branduolius, 24 valandas turėjo galimybę susirinkt kokius tik nori žmones. Apie šitą reikalą buvo paskelbta gaujų naujienų lentoje kur visada viskas skelbiama kas susiję su gaujomis. Policijos neįtakoja mūsų narių sistema, jūs tik nebijokit šaudytis. Žaidėjas sumoka banke pinigus, užpildo anketą, praneša man discorde ir yra laisvas jungtis į gaujų veiksmą. Kai užpildoma anketa forume - ji visada būna patvirtinta, nes jau iš anksto žaidėjas praneša apie norą išsitrinti save iš b-listo. Papeikimas atmestas teisingai. Jeigu pastebimi asmenys dalyvaujantys gaujoje, kurie yra įtraukti į juodąjį sąrašą - iš pradžių pildomos pretenzijos, o jeigu tai kartojasi daug kartų - rašomas papeikimas. Apie savo Danny žinot patys atsakymą ir vis tiek papeikimą rašot - žmogus naudojosi Serverio klaidomis, buvo užblokuotas, pats prisipažino, tą pripažino ir Tosha, bet buvo atblokuotas tik dėl įrodymų trūkumo. B-listas lieka, nes yra pelnytas ir žaidėjas vis tiek nusižengė taisyklėms. Juodąjį sąrašą valdau kaip tik noriu, o kai pats užbaninau ir matau, kad bandė apeiti sistemą - palieku jį sąraše. To dar betrūko, kad man aiškintų kažkas kaip man naudotis b-listu :D:D:D Vadik_Cakcak nebuvo įrašytas į b-listą, nes nebuvo už ką. Tosha užblokavo už čytinimą ir praėjus valandai pats atblokavo ;D. Aš nepritariau bannedui iš pat pradžių, skirtingai nei fernandezo situacijoje, todėl nėra man už ką jo ten laikyti. Pinigai nebuvo mokami. Mark_Rosenberg lygiai ta pati situacija, su Komanda visi nusprendėm, pažiūrėjom, užblokavom - Tosha sugalvojo atblokuot. Nesutikau su tokiu sprendimu, bet negalėjau ir laikyt b-liste, nes gaunasi, kad nėra už ką, todėl leidau išsipirkt ankščiau. Išmestas buvai, nes nauja gaujų narių sistema nurodė, kad privaloma turėti rolę discorde. Neturėjai - išmestas Nepamoina šiaip yra būnant pd valdžioj bendradarbiaut su kita gauja, kad laimėt prieš dar kitą gaują? Kaip ten rašei „nieko prieš gaujas neturiu“, bet sąjungą buvot sudarę neblogą Su reason, Edgaras padarė update, kad sutvarkytų klaidą ir nuo šiol nuomos mašinos ir dviračiai ištraukiami automatiškai neįsodinant žaidėjo prie vairo, PD didžiausi big brainai nusprendė, kad gali laukt kol gaujinis ištraukia mašina ir ją sunaikina, kad neleisti grįžti į gamklą. /admins buvo priverkta, kad nėra kaip nuvažiuot iki veiksmo vietos, todėl logiška, kad aš negaliu bausti jų už šaudymą į tuos, kurie trukdo veiksmui. Jie jums už naikinimą tr. nerašė pretenzijų, todėl atsiskaitę. Užteks pyzdelint ir svaigt, kad jeigu nėra taisyklės parašytos reiškia galima daryti ką nori, čia iki tokio lygio ritamės, kad jeigu nebūtų parašyta negalima naudoti aim-lock - tada reiškia opa nėra taisyklės tokios aimas reiškia legalus. Swaika konkrečiai išsipisinėja iš servo aplamai taisyklių sistemos, suprantu, kad kai laimėt negalit sunkiau žaist, bet čia visiškas kosmosas ką tu nusišneki kartais. Specialiai nerašysiu jokios taisyklės, jeigu jums nedaeina, kad negalima naikinti mašinų HP, kad neleisti gaujiniams nuvykti į gamyklą tada reikės galvoti apie kenkimą. Nematau kas čia juokingo, abu žaidėjai užblokuoti per skundą, o mano taisyklėse parašyta, kad gauja/frakcija gauna visą pretenzijų sumą už užblokuotą čyterį, jeigu jų gaujos/frakcijos narys parašė skundą. Taip ir buvo. Daugiau įrodymų ir nereikia. Aurimas_Gameris užblokuotas irgi per skundą, o autoriaus main paskyros tuo metu nežinojau, todėl nebuvo kam priskirti pinigų sumos. Tokiu atveju reikalingi veiksmo įrodymai. Geri šiaip klaunai esat kai neskaitę absoliučiai taisyklių papeikimą rašot :D:D Ačiū, kad viešini privačius chatus. Net nereikia atsakinėt. Pisa bazaro, tai kas jis toks, kad aš negalėčiau taip pat atrašyt. Privačiose žinutėse visi lygus, ne lmg dc pagrindinis. Vėl tas pats per tą patį, kodėl atmečiau savo skundą dėl čytų - Polikonas pasakė, padariau. Jis „Team lead“ vadinamasis, sakė atmest ir laukt ADMIN papeikimo. Cortez_Lukas ir jo gaujukė specialiai šudą malė, nes užsidarinėjo, prisičytino ir dar išėjo su 4m skola, Shottaz gaujai buvot skolingi jūs - Policijos Departamentas 2 milijonus eurų, tai nematau tada kam jiem mokėt skolas, jeigu jūs nesumokėjot jiems Nežinau paklausk gerbiamo @Lukas_Fanta, nes jis nubaudė tuos tavo rašinėtojus po šituo papeikimu šiaip baisiai cringe papeikimas, maždaug jeigu prapisam tai reiškia reikia gp šalint :Ddd šališkiausias gp ever esu, tik pats uždarau už čytus tą gaują, kurios „stogas“ esu ir iš 5 banų pats jaučiu 4 užbaninau. Dar BRATVU narys man siūlė, kad 5/5 banų neuždaro gango, o tik nuima oficialumą, tai pagal viską reiškia turėjau sutikt, kad shottu savo bratkų neuždaryt ane. Biški atsibuskit, čia nežinau gal dėl to, nes jūs gyvenat tam žaidime tiesiog tai jau galva nebemąstot, bet toks apie nieką iš vis papeikimas. Kai įkelsit tokį kaip Kenny_Silver rašinuką, tada galėsim kalbėtis Renkuosi_Nedrebeti, Louis_Vuitton, Dominykas_Snow ir 21 kiti(-ų) sureagavo į tai 16 2 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matteo_Molotov Paskelbta Vasaris 25 Dalintis Paskelbta Vasaris 25 man labai patiko pradedant ties vadik cakcak ir baigiant ties mark rosenberg rasai kad vadika atblokavot bet i blist nedejot nes nebuvo uz ka, o marka atblokavot ir jis galejo issipirkti anksciau priminkit vyrai kaip cia tas vadinasi?:D Gianni_Blanco ir Stanley_Williams sureagavo į tai 1 1 zxc Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 25 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 25 Soriukas, markas net nebuvo irasytas i blist Vasario 5d uzblokuotas. O paskutinį kartą išsipirko sausio 16d. xx O galiausiai 02-10 jis laksto gaujoje. Čia tokia informacija pasieke mane ir jo. Dangis_Nepramusinek ir Tomox_Csgo sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Vasaris 25 Dalintis Paskelbta Vasaris 25 kietai Jeigu nori cituoti daugiau negu vieną žinutę, naudok funkciją „Daugybinis citavimas“ Louis_Vuitton, Eimis_Mvk ir Vygantas_Sparnas sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 25 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 25 prieš 1 minutę, Hoperis_Code rašė: kietai Jeigu nori cituoti daugiau negu vieną žinutę, naudok funkciją „Daugybinis citavimas“ Ne tau suprast kam tiek postų prišaudžiau, anyways dar turiu vieną klausimėlį | Ši pretenzija buvo atmesta, https://streamable.com/m22dgf Kodėl? Juk aiškus VDM matosi :D:D:D Sorry, čia buvo Švyturių gaujos bėda, kad lentele užstoja ir nesunaikino Taip išeina kad gamyklose dabar visus vdminsiu įsijungęs lentelę kokią nors, netyčiom taip... Tomox_Csgo sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 25 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 25 prieš 3 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė: Zopos ir mano asmeninis PM - nesuprantu pričiom čia primesta? Buvo sukurtas gaujų discordas, idėja buvo, kad lyderiai fiksuoja kiekvieną gaujos narį ir priregistruoja jam rolę ir jis negali būti pakeistas bent 48 valandas. Kai šitas pokalbis vyko buvo pati pirma diena, kai gang lyderiai susijunginėjo ir perrinkinėjo savo gaujos branduolius, 24 valandas turėjo galimybę susirinkt kokius tik nori žmones. Apie šitą reikalą buvo paskelbta gaujų naujienų lentoje kur visada viskas skelbiama kas susiję su gaujomis. Policijos neįtakoja mūsų narių sistema, jūs tik nebijokit šaudytis. Primestas buvo todėl, nes matosi, jog pats parašai ir darai pakeitimus, tačiau likusiai serverio daliai nepraneši. Ką turėtum daryti. prieš 3 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė: Žaidėjas sumoka banke pinigus, užpildo anketą, praneša man discorde ir yra laisvas jungtis į gaujų veiksmą. Kai užpildoma anketa forume - ji visada būna patvirtinta, nes jau iš anksto žaidėjas praneša apie norą išsitrinti save iš b-listo. Papeikimas atmestas teisingai. Jeigu pastebimi asmenys dalyvaujantys gaujoje, kurie yra įtraukti į juodąjį sąrašą - iš pradžių pildomos pretenzijos, o jeigu tai kartojasi daug kartų - rašomas papeikimas. Jeigu žaidėjas sumoka pinigus, ir visad būna patvirtinama, tai ji neskaitoma patvirtina ir žaidėjas nėra išsipirkęs dar iš blisto, kol tu nepatvirtinai, ko pasekoje jis negali dalyvauti veiksme, tavo darbas yra ištrint juos iš blisto ir etc. prieš 3 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė: Apie savo Danny žinot patys atsakymą ir vis tiek papeikimą rašot - žmogus naudojosi Serverio klaidomis, buvo užblokuotas, pats prisipažino, tą pripažino ir Tosha, bet buvo atblokuotas tik dėl įrodymų trūkumo. B-listas lieka, nes yra pelnytas ir žaidėjas vis tiek nusižengė taisyklėms. Juodąjį sąrašą valdau kaip tik noriu, o kai pats užbaninau ir matau, kad bandė apeiti sistemą - palieku jį sąraše. To dar betrūko, kad man aiškintų kažkas kaip man naudotis b-listu :D:D:D Ok supilk visus žmones tada į blistą, nes niekas tau negali aiškint ir tiesiog, nors ir žaidėjai atblokuojami, jie pasilieka, bet kiti atblokuojami ir nėra tikslo jų laikyti? "Šališkiausias gp ever" prieš 3 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė: Vadik_Cakcak nebuvo įrašytas į b-listą, nes nebuvo už ką. Tosha užblokavo už čytinimą ir praėjus valandai pats atblokavo ;D. Aš nepritariau bannedui iš pat pradžių, skirtingai nei fernandezo situacijoje, todėl nėra man už ką jo ten laikyti. Pinigai nebuvo mokami. Mark_Rosenberg lygiai ta pati situacija, su Komanda visi nusprendėm, pažiūrėjom, užblokavom - Tosha sugalvojo atblokuot. Nesutikau su tokiu sprendimu, bet negalėjau ir laikyt b-liste, nes gaunasi, kad nėra už ką, todėl leidau išsipirkt ankščiau. Danny irgi buvo atblokuotas, bet liko bliste, ar tai yra "šališkiausias gp ever" ? prieš 3 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė: Išmestas buvai, nes nauja gaujų narių sistema nurodė, kad privaloma turėti rolę discorde. Neturėjai - išmestas Nepamoina šiaip yra būnant pd valdžioj bendradarbiaut su kita gauja, kad laimėt prieš dar kitą gaują? Kaip ten rašei „nieko prieš gaujas neturiu“, bet sąjungą buvot sudarę neblogą Aš buvau laisvadienyje, o ne nuolatinis gaujų narys, o ir šiaip galėjai perspėti, jog reikia būti gauju discorde, o dabar išmetei be jokio paaiškinimo. prieš 3 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė: Su reason, Edgaras padarė update, kad sutvarkytų klaidą ir nuo šiol nuomos mašinos ir dviračiai ištraukiami automatiškai neįsodinant žaidėjo prie vairo, PD didžiausi big brainai nusprendė, kad gali laukt kol gaujinis ištraukia mašina ir ją sunaikina, kad neleisti grįžti į gamklą. /admins buvo priverkta, kad nėra kaip nuvažiuot iki veiksmo vietos, todėl logiška, kad aš negaliu bausti jų už šaudymą į tuos, kurie trukdo veiksmui. Jie jums už naikinimą tr. nerašė pretenzijų, todėl atsiskaitę. Užteks pyzdelint ir svaigt, kad jeigu nėra taisyklės parašytos reiškia galima daryti ką nori, čia iki tokio lygio ritamės, kad jeigu nebūtų parašyta negalima naudoti aim-lock - tada reiškia opa nėra taisyklės tokios aimas reiškia legalus. Swaika konkrečiai išsipisinėja iš servo aplamai taisyklių sistemos, suprantu, kad kai laimėt negalit sunkiau žaist, bet čia visiškas kosmosas ką tu nusišneki kartais. Specialiai nerašysiu jokios taisyklės, jeigu jums nedaeina, kad negalima naikinti mašinų HP, kad neleisti gaujiniams nuvykti į gamyklą tada reikės galvoti apie kenkimą. Kad jie neraše pretenzijų, tai yra jų bėdos, reiškias galimai neturėjo pretenzijų mums, o mes turėjome, ir parašėme, tačiau tu atmeti ją for no reason. Ne tau spręsti, ar mes atsiskaitę ar ne, tavo darbas pretenzijas normaliai atmetinėt. @Max_Tosha, manau laikas susimastyti, kai valdžioje toks GP ir rašo „Specialiai nerašysiu jokios taisyklės", kai čia yra jo darbas rašyti taisykles. prieš 3 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė: Ačiū, kad viešini privačius chatus. Net nereikia atsakinėt. Pisa bazaro, tai kas jis toks, kad aš negalėčiau taip pat atrašyt. Privačiose žinutėse visi lygus, ne lmg dc pagrindinis. Prašom, nėra už ką, paviešinti buvo dėl to, kad matytusi, kaip dirbi, kaip paklausus normalių IN GAME dalykų kiši realybę, gavęs spaudimo, iškarto grasini gaujos ištrynimu ;DD. Neturetų taip elgtis GP, grasindamas uždarymu, nes kažką paraše , ko išgirst nenorėjai. prieš 3 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė: Cortez_Lukas ir jo gaujukė specialiai šudą malė, nes užsidarinėjo, prisičytino ir dar išėjo su 4m skola, Shottaz gaujai buvot skolingi jūs - Policijos Departamentas 2 milijonus eurų, tai nematau tada kam jiem mokėt skolas, jeigu jūs nesumokėjot jiems Nori pasakyti, kad Banginis neprimalė šudo specialiai? atsukdamas kiek įmanoma čytukus? Taigi čia irgi šudo malimas, bet jiem tai nėra priskirtų skolų, o PD nesumokėjo pretenzijos jiems, nes nebuvo kam ir kada, o kai atsirado galimybes, gauja jau buvo užsidariusi. Nežinau kam čia pd kiši, kai rašau šią situaciją kai dvi gaujos, vienodom aplinkybem užsidaro, bet viena su skolom, kita ne. prieš 3 valandas(-ų), Hoperis_Code rašė: šališkiausias gp ever esu, tik pats uždarau už čytus tą gaują, kurios „stogas“ esu ir iš 5 banų pats jaučiu 4 užbaninau. Dar BRATVU narys man siūlė, kad 5/5 banų neuždaro gango, o tik nuima oficialumą, tai pagal viską reiškia turėjau sutikt, kad shottu savo bratkų neuždaryt ane. Biški atsibuskit, čia nežinau gal dėl to, nes jūs gyvenat tam žaidime tiesiog tai jau galva nebemąstot, bet toks apie nieką iš vis papeikimas. Kai įkelsit tokį kaip Kenny_Silver rašinuką, tada galėsim kalbėtis Čia nieko nepasako kiek žmonių užbaninai iš tos gaujos, suprasčiau būtum užbaninęs darydamas /pzu ar pnš., bet buvo rašomi skundai, o skunde jeigu matosi akivaizdžiai tai nerašysi atmesta. Tai čia šitų nuopelnų sau nepasiimk. O ir ne tau spręst kam kokius skundus rašyt. Tik šito post neištrink, nors išsisaugojau, jeigu ranka kiltų. Big_Papa, Gianni_Blanco, Louis_Vuitton ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Vasaris 25 Dalintis Paskelbta Vasaris 25 prieš 1 valandą, Dwayne_Jackson rašė: Primestas buvo todėl, nes matosi, jog pats parašai ir darai pakeitimus, tačiau likusiai serverio daliai nepraneši. Ką turėtum daryti. Jeigu žaidėjas sumoka pinigus, ir visad būna patvirtinama, tai ji neskaitoma patvirtina ir žaidėjas nėra išsipirkęs dar iš blisto, kol tu nepatvirtinai, ko pasekoje jis negali dalyvauti veiksme, tavo darbas yra ištrint juos iš blisto ir etc. Ok supilk visus žmones tada į blistą, nes niekas tau negali aiškint ir tiesiog, nors ir žaidėjai atblokuojami, jie pasilieka, bet kiti atblokuojami ir nėra tikslo jų laikyti? "Šališkiausias gp ever" Danny irgi buvo atblokuotas, bet liko bliste, ar tai yra "šališkiausias gp ever" ? Aš buvau laisvadienyje, o ne nuolatinis gaujų narys, o ir šiaip galėjai perspėti, jog reikia būti gauju discorde, o dabar išmetei be jokio paaiškinimo. Kad jie neraše pretenzijų, tai yra jų bėdos, reiškias galimai neturėjo pretenzijų mums, o mes turėjome, ir parašėme, tačiau tu atmeti ją for no reason. Ne tau spręsti, ar mes atsiskaitę ar ne, tavo darbas pretenzijas normaliai atmetinėt. @Max_Tosha, manau laikas susimastyti, kai valdžioje toks GP ir rašo „Specialiai nerašysiu jokios taisyklės", kai čia yra jo darbas rašyti taisykles. Prašom, nėra už ką, paviešinti buvo dėl to, kad matytusi, kaip dirbi, kaip paklausus normalių IN GAME dalykų kiši realybę, gavęs spaudimo, iškarto grasini gaujos ištrynimu ;DD. Neturetų taip elgtis GP, grasindamas uždarymu, nes kažką paraše , ko išgirst nenorėjai. Nori pasakyti, kad Banginis neprimalė šudo specialiai? atsukdamas kiek įmanoma čytukus? Taigi čia irgi šudo malimas, bet jiem tai nėra priskirtų skolų, o PD nesumokėjo pretenzijos jiems, nes nebuvo kam ir kada, o kai atsirado galimybes, gauja jau buvo užsidariusi. Nežinau kam čia pd kiši, kai rašau šią situaciją kai dvi gaujos, vienodom aplinkybem užsidaro, bet viena su skolom, kita ne. Čia nieko nepasako kiek žmonių užbaninai iš tos gaujos, suprasčiau būtum užbaninęs darydamas /pzu ar pnš., bet buvo rašomi skundai, o skunde jeigu matosi akivaizdžiai tai nerašysi atmesta. Tai čia šitų nuopelnų sau nepasiimk. O ir ne tau spręst kam kokius skundus rašyt. Tik šito post neištrink, nors išsisaugojau, jeigu ranka kiltų. Gerai, perduodu b-listo tikrinimą Policijos Departamento valdžiai. Perduodu pretenzijų tikrinimą Dwayne_Jackson Nes GP pareigos neturi galimybės kaip nori kontroliuoti šitų skilčių Faxolomejus_Premija, Zenia_Survival, Dwayne_Jackson ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 25 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 25 prieš 19 minutes(-čių), Hoperis_Code rašė: Gerai, perduodu b-listo tikrinimą Policijos Departamento valdžiai. Perduodu pretenzijų tikrinimą Dwayne_Jackson Nes GP pareigos neturi galimybės kaip nori kontroliuoti šitų skilčių Niekas taip nesako, nebeturi ka atsakyt tai bele jau rašai, omeny turėjau, jeigu jau esi gp, „šališkiausias gp ever", tai netaikyk dvigubų standartų, jeigu jau vienus del to, kad atblokavo nerašai į blistą, tai ir kitų atblokuotų nerašyk, o pretenzijas priimk ir atmesk pagal savo sukurtas taisykles, o ne mazink kitus. O ir čia ryškiai matosi tavo nešališkumas, atmetei pretenziją nes lentelė trukdė, tai tada visi važinėjam į gamyklą su f2 ir vdminam visus. =Dd Arba greitkely šaudom į padangas nes netyčia mygtuką paspaudžiam, arba apšaudom nes kažkas pažeidė taisyklę, kurios parašyta nėra. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Xarim_Vienivartai Paskelbta Vasaris 25 Dalintis Paskelbta Vasaris 25 Sveiki, nors ir nesu paminėtas šiame papeikime, norėčiau išreikšti savo nuomonę. Serveryje laikant gaujų lyderius teko susitikt su begalę gaujų prižiūrėtojų, nė vienam iš jų atėjus į valdžią neprasidėjo tiek pokyčių gaujų gyvenime, įvestos naujos taisyklės, padaryti gaujų limitai. Skaitau šį skundą ir galvoju, kad visi šio serverio žaidėjai sugeba pamatyti ką administratorius ar prižiūrėtojas daro blogai, tačiau jei pažvelgsit iš kitos pusės pamatysit jog per šį laikotarpį kol hoperis užima pareigas viskas tik gerėja. Pareigūnai pralaimi gamyklas ne dėl gaujų prižiūrėtojo, todėl dabar bandyti kaltinti prižiūrėtoją jog gaujos traiško policijos departamentą nėra logiška. Šnekant apie blacklist, pačio prižiūrėtojo intenciją leisti ar neleisti išsipirkti žmogui ankščiau laiko, tai sprendžia pats prižiūrėtojas, nusižengimai skiriasi, ir gavus blokavimą kuris pagal prižiūrėtoją neatrodė teisingas yra logiška jog asmuo gali būti neįtrauktas į blacklistą. Siūlyčiau įžvelgti kiek visko gero buvo padaryta Hoperiui pasiėmus šį prižiūrėtoją, nes šiuo metu pagal jūsų logika mąstot jog jei pasikeis gaujų prižiūrėtojas viskas kardinaliai pasikeis gaujos susilpnės, policijos departamentas taps neįveikiamas, tačiau labai klystat. žėkit savęs pirma Big_Papa, Lil_Peep, Mind_Sunxas ir 11 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 1 4 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 25 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 25 prieš 1 valandą, Xarim_Vienivartai rašė: Sveiki, nors ir nesu paminėtas šiame papeikime, norėčiau išreikšti savo nuomonę. Serveryje laikant gaujų lyderius teko susitikt su begalę gaujų prižiūrėtojų, nė vienam iš jų atėjus į valdžią neprasidėjo tiek pokyčių gaujų gyvenime, įvestos naujos taisyklės, padaryti gaujų limitai. Skaitau šį skundą ir galvoju, kad visi šio serverio žaidėjai sugeba pamatyti ką administratorius ar prižiūrėtojas daro blogai, tačiau jei pažvelgsit iš kitos pusės pamatysit jog per šį laikotarpį kol hoperis užima pareigas viskas tik gerėja. Pareigūnai pralaimi gamyklas ne dėl gaujų prižiūrėtojo, todėl dabar bandyti kaltinti prižiūrėtoją jog gaujos traiško policijos departamentą nėra logiška. Šnekant apie blacklist, pačio prižiūrėtojo intenciją leisti ar neleisti išsipirkti žmogui ankščiau laiko, tai sprendžia pats prižiūrėtojas, nusižengimai skiriasi, ir gavus blokavimą kuris pagal prižiūrėtoją neatrodė teisingas yra logiška jog asmuo gali būti neįtrauktas į blacklistą. Siūlyčiau įžvelgti kiek visko gero buvo padaryta Hoperiui pasiėmus šį prižiūrėtoją, nes šiuo metu pagal jūsų logika mąstot jog jei pasikeis gaujų prižiūrėtojas viskas kardinaliai pasikeis gaujos susilpnės, policijos departamentas taps neįveikiamas, tačiau labai klystat. žėkit savęs pirma Nesakau, kad Hoperis nėra padaręs nieko gero, jo yra daug atsiradusių gerų taisyklių, skundo esmė nėra pd pralaimėjimas gamyklose, skaudu būtų - išeičiau į laiminčią pusę, skundo esmė parodyti, jog Hoperis nors ir atlieka gera darbą ties naujovėmis, tačiau yra taikomi dvigubi standartai, pretenzijos atmetamos pagal jo nuožiūrą, o ne pagal jo taisykles, tiesiog kai kurie žaidėjai gauna daugiau nuolaidų už kitus. Serverio dauguma nieko nesakydami irgi skundžiasi Hoperio darbu, ta įrodo elementariausi reactai ant mano posto, kur visi xaxa reactai is shottu gaujos, reiktų apsvarstyti tai. Nenoriu aš jo čia nuverst nuo pareigų, tiesiog lai žmogus nelaiko nuoskaudų ant žaidėjų ir kai kuriose vietose lai dirba savo darbą pagal taisykles, o ne savo nuožiūra kas su kuo atsiskaitęs ir pnš. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Xarim_Vienivartai Paskelbta Vasaris 26 Dalintis Paskelbta Vasaris 26 prieš 3 valandas(-ų), Dwayne_Jackson rašė: Nesakau, kad Hoperis nėra padaręs nieko gero, jo yra daug atsiradusių gerų taisyklių, skundo esmė nėra pd pralaimėjimas gamyklose, skaudu būtų - išeičiau į laiminčią pusę, skundo esmė parodyti, jog Hoperis nors ir atlieka gera darbą ties naujovėmis, tačiau yra taikomi dvigubi standartai, pretenzijos atmetamos pagal jo nuožiūrą, o ne pagal jo taisykles, tiesiog kai kurie žaidėjai gauna daugiau nuolaidų už kitus. Serverio dauguma nieko nesakydami irgi skundžiasi Hoperio darbu, ta įrodo elementariausi reactai ant mano posto, kur visi xaxa reactai is shottu gaujos, reiktų apsvarstyti tai. Nenoriu aš jo čia nuverst nuo pareigų, tiesiog lai žmogus nelaiko nuoskaudų ant žaidėjų ir kai kuriose vietose lai dirba savo darbą pagal taisykles, o ne savo nuožiūra kas su kuo atsiskaitęs ir pnš. perskaitęs šią žinutę suprantu kad visiškai nesupranti kas vyksta, jei tavo argumentai yra haha react ant žinučių iš gaujos narių. Šneki apie nuoskaudas ir hoperio šališkumą paminėdamas žodį serverio dauguma, nežinau ką tu laikai dauguma kai tavę palaiko didžiausia serverio egzistuojančia frakcija, bei keliolika seniai serveryje žinomų čyterių. Galiu visiškai neigti tavo faktą jog vykdomas kažkoks šališkumas tam tikroms grupuotėms, nors ir su hoperiu buvom sukūrę ne vieną gaują, jam gavus pareigas nesulaukiau jokio palaikymo bei kitų lengvatų, atsakiau už savo gaują kaip ir kiti lyderiai, pretenzijos tikrinamos vienodai, jei pretenzijų įrodymai pagal hoperį neįrodo atlikto nusižengimo šis jį ir atmeta, bet manau ne mano nosiai čia diskutuot toliau, parašiau savo nuomonę, o tegul viską sprendžia tam įpareigoti asmenys. Matteo_Molotov ir Gugis_Vienivartai sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Vasaris 26 Dalintis Paskelbta Vasaris 26 (redaguota) prieš 10 valandas(-ų), Xarim_Vienivartai rašė: perskaitęs šią žinutę suprantu kad visiškai nesupranti kas vyksta, jei tavo argumentai yra haha react ant žinučių iš gaujos narių. Šneki apie nuoskaudas ir hoperio šališkumą paminėdamas žodį serverio dauguma, nežinau ką tu laikai dauguma kai tavę palaiko didžiausia serverio egzistuojančia frakcija, bei keliolika seniai serveryje žinomų čyterių. Galiu visiškai neigti tavo faktą jog vykdomas kažkoks šališkumas tam tikroms grupuotėms, nors ir su hoperiu buvom sukūrę ne vieną gaują, jam gavus pareigas nesulaukiau jokio palaikymo bei kitų lengvatų, atsakiau už savo gaują kaip ir kiti lyderiai, pretenzijos tikrinamos vienodai, jei pretenzijų įrodymai pagal hoperį neįrodo atlikto nusižengimo šis jį ir atmeta, bet manau ne mano nosiai čia diskutuot toliau, parašiau savo nuomonę, o tegul viską sprendžia tam įpareigoti asmenys. Noriu prisidėti prie ppk. Nu apie ką čia šneki berniuk apie kokius vienodus dalykus kai esu serveryje nuo biškį ankščiau kuomet susikūrė 18th ir shotas, ir kiekviename epizode kurių buvo mažiausiai 10 buvo 1:1 anketos kurios iš mūsų pusės buvo priimamos iš jūsų atmetamos. Man dabar, net nėra abejonių, kad pasikėlus komandos četą būtų viskas aišku, kad sprendimai visus du mėnesius+ buvo priimami Hoperio argumentais ir jis padarydavo įtaką, kadangi puikiai žinome vienvaldžiu komandos sprendimu nubaustas gbk, trūksta įrodymų atmesta shotas. Juokingiausia,kad čia rašo tam hoperiui ppk is tuscio i kiaura nes tosha pats 1:1 buna skundu temos viena hoperis atmeta, kita hoperis atmeta, o tosha atejes pataiso tik viena, atraso i pm, kad komanda sprendzia. Hoperis pats pasimetęs jau tarp tų sprendimų vienoj vietoj sako komanda balsuoja sprendžia aš nieko vienas nenusprendžiu, o shotu uzdaryme jau pažymi, kaip jis vienas išbanino 4 shotus, nors aišku gal gruzas ir paima taip pažymėt, kai dar 5 prieš tai buvai išmazinęs. Ir ne tik šitoj vietoj prasimetęs esi kai tau skundą rašiau už savo pirma ban sakai sprendžia komanda, kai tau Nedas buvo parašęs skundą dėl kažkurio bano sakei aš pats priimu sprendimus(čia tavo argumentai kurie keičiasi kas 3d.) P.s. čia net nėra ką šnekėt apie hoperio šąliškumą, kas žaidžia puikiai supranta, kad žaidimas į vienus vartus ir žaidimas buvo ne gbk - shotas, o gbk vs hoperis, kadangi pats hoperis zino uzsidarant gbk gavo gruzo paleawino dc uzsgruzines liko uz tiesa, nes kai gbk buvo kaip gaujų priž. niekur negalėjo už gaują pastovėt atsakyt palaikyt, o atsirado shotas tai prieš swaika pasirodei iškarto susiėdęs koks tikras GP esi(aišku vėl dėl shotas), ir aišku gali čia vartytis nesivartęs kokios skirtingos situacijos ir dar pasikviesk, kad kažkas užstotų, bet čia normaliem komandos nariam nėra sunku pamatyti kad visada bet kokiuose skunduose/pretenzijose bet kurioje temoje, kur esi kišamas tu būna mūsų pusė ir ta kita pusė;) kurioj esi tu, kuri tave gina ir kurią tu išsukai nuo kokių minimum dviejų ankstinių užsidarymų kurie turėjo būt. Redaguota Vasaris 26 nario Raja_Doo prisidedu prie ppk no delete. Louis_Vuitton, Prox_Sviceks, Tomas_Frenzy ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 26 Dalintis Paskelbta Vasaris 26 Prisidėsiu prie papeikimo nors ir nesu paminėtas Pradėkim nuo to, kad paminėjai kad nenori nuversti hoperio, todėl manau gali drasiai rašyti toshai asmeniškai jis daug greičiau sureguos negu čia rašant papeikimus. Grįžkim į laikus kai buvau PD direktorius. Buvo daug verkimų dėl Hoperio, bet reik atsiminti visada tai, kad kaip gaujos turi savo auklėtoja kuri stengsis juos išsukti, taip direktoriai/pavaduotojai turi savo auklėtoja Canceli. Tad jeigu manai kad hoperis daro kažką blogai kreipkis pas canceli ir reikalaut, kad įsikištų jis ir padėtu aiškintis teisybės link. Bet aišku lengviau yra parašyti litanke ppk skiltyje ir tikėtis to ko vistiek negausit. Rašysiu su ta mintim kai buvau aš direktorius. GBK grobdavo pastoviai maiklo namus, ir mums neišeidavo atsigrobti iškart prasidėdavo verkimas hoperiui, kad čia ta vieta bloga ją iššimti panaikinti, kad PD pusei būtų lengviau. Bet kai paklausė, tai okey sugalvokit kažką kitko ir padarysim, tada cyp cyp ir jokių idėjų nebuvo duota, bet verkimas perėjo pas canceli, kad hoperis to nedaro hoperis to nedaro. Bet kai Direktorių prižiūrėtojas paklausė o kodėl nebandot daryt taip liko tik tylėt nes davė elementarius patarimus.. Galiausiai, vistiek maiko chata buvo iššimta ir sugalvota kita grobimo vieta. Išlygintos galimybės tiek atsigrobti, tiek išlaikyti grobimą. Taip Dwayne minėjai, kad ilgai kaupėsi kada galėsi parašyt tą papeikima, bet dabar nuoširdžiai kalbant, ar pats asmeniškai rašei hoperiui? Bandei siulyt ne tik "ištrynk ta ana", bet "Hoperi žiūrėk gal pakeičiam biški ta aną ir įdedam ta aną, kad būtų lygiau abiem pusėm" Drasiai rašau kaip yra nes pats buvau tose rogėse, taip pat tave pažystu, nesi verksnys ar kažką, bet žinau, kad pasirinksi lengvesnį kelę, nei sustoti pagalvoti bent valandą ir duoti protingą mintį. Tas pats pridėsiu ss kai patys elgiatės ir verkėt, o dabar patys tai darot ir įjungę durniaus režima atmazinat kodėl neuždarot bankų. Manau pradėkit nuo savęs, nuo PD firmos gerinimo, o ne daryti ta patį ka darė mano era, o paskui kaltinti kad visi blogi. Swaika sumanus bičas ir tikrai turi lyderio balsa žaidime, bet jeigu jūsų atmazas yra verkti, keisti bet nieko nedadėti, tai gal išvis tada padarom, kad dp ir gp neegzistuotu. Tada galėsim laukt po kelias savaitęs atsakymų iš Tošhos. Jeigu reikia galima pasidaryti su direktoriais susirinkimą tiek su GP/DP/Toshmenu ir bandyti ieškoti kompromiso "Žinau, kad tai įmanoma, nes patys jį darėm". Nes parašant šitą papeikimą, manau dar labiau skatinat hoperi stotį į jūsų pusę kai patys pastoviai stumiat ant jo. PS Dėl to kad išmetė tave iš gaujos, tad manau yra pateisinama priežastis. Patys priverkėt, kad turi būti limitas gaujoje, negalėtu keitinėt narių, o tada pats eini pas bratva įjungęs durniaus režimą ir kaltini hoperi, kad jis išmetė tave iš gaujos. Xamana_Xcysk, Mikhail_Kalashnik, Bige_Murcialago ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Big_Papa Paskelbta Vasaris 28 Dalintis Paskelbta Vasaris 28 Prisidėsiu prie papeikimo nors ir nesu paminėtas Sveiki galiu už @Max_Tosha prarašyt panaši situacija. Gerai jis paminėjo kam norėt pašalint gp jei gali ateiti blogesnis to pasokoje taip dabar ir yra.. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 3 Dalintis Paskelbta Kovas 3 Papeikimas buvo išsamus su daugybę įvairių situacijų, vaizdinių medžiagų, todėl natūraliai turėjau atsidėti laiko, kad galėčiau prisėsti ir peržiūrėti. Deja, bet radus laiko – papeikimas yra atsiimtas. Tad, objektyviai įvertinti pusės dalykų nebegaliu. Tačiau esu be galo dėkingas už laiką, pastangas ir parodytą rūpestį, todėl privalau sureaguoti į bent keletą aspektų: Nepagarbus elgesys „Discord“. Negaliu reikalauti ir tikėtis, kad privačiose žinutėse bus bendraujama pagarbiai + iš Gaujų prižiūrėtojo. Jeigu, tai yra viešos žinutės mūsų Forume, Serveryje ar „Discord“ Serveryje, ypač skatinančios patyčias, tam tikrų žaidėjų grupių engimą – faktas, kad negalime toleruoti ir komandos nariai turi būti baudžiami. Vadik_Cakcak, Mark_Rosenberg atvejai kaip matau irgi buvo minimi, tai Hoperis_Code situacijas paaiškino. Danny_Fernandez užblokavimo atvejis yra žinomas projekto komandai ir sprendimas buvo priimtas visų drauge. Žaidėjai turi būti sąžiningi ir skaidrūs, o ne bandyti pasiteisinti, kai yra patikrinami Serverio įrašai ir iš to kyla dar daugiau klausimų ar abejonių. Kitos situacijos manau, kad yra suprantamos ir paaiškintos paties Hoperis_Code. Serverio darbai su pakvietimu Papeikimas palietė darbus su pakvietimu, tai privalau paaiškinti, kad pirmiausiai savo nusiskundimus reikia išsakyti Direktorių prižiūrėtojui (šiuo atveju Mantas_Cancel). Direktorių prižiūrėtojas atstovaudamas darbus, kalbasi su Gaujų prižiūrėtoju. Serverio prižiūrėtojams neradus kompromiso į diskusiją esu įtraukiamas aš. Tačiau dažnai, ką pastebiu, kad bandote spręsti, tai tiesiogiai su Gaujų prižiūrėtojumi, nepavyksta susikalbėti (abi pusės visada turės savo argumentus) ir iš to kyla konfliktas. Serverio prižiūrėtojai yra tarpininkai ir jie visados bus linkę padėti. Jeigu nepadeda, jiems nepavyksta, visada galima įtraukti mane, eisime kalbėtis tarpusavyje. Serverio Gaujos Gaujos tiek praeityje, tiek dabar dažnai kartoja, kad Gaujų prižiūrėtojas yra šališkas vienai ar kitai konkrečiai Gaujai. Deja, bet ši aplinkybė kol kas nė karto nebuvo patvirtinta: Ar Gaujų prižiūrėtojas priklauso tik vienoje Gaujoje? Kaip suprantu ir kiek esu informuotas, tai ne, Gaujų prižiūrėtojas rotuojasi tarp skirtingų Gaujų, įskaitant ir veiksmų metu, kas yra pagrįsta ir natūralu. Neabejoju, kad įstoja ir į tas Gaujas, kurios dažniausiai skundžiasi. Ar Gaujų prižiūrėtojas baudžia tik vieną Gaują? Ne, Gaujų prižiūrėtojas baudžia Gaujas, kurios gauna pagrįstus papeikimus, pretenzijas ir turbūt kone visi atvejai gali būti visiškai objektyviai pagrįsti. Jeigu yra du atvejai, panašios situacijos, o sprendimai visiškai skirtingi, tada tai yra problema ir apie ją reikia pranešti. Ar Gaujų prižiūrėtojas engia ir visą neapykantą nuolat nukreipia į vieną Gaują? Ne, nė karto to nesu nei matęs, nei girdėjęs, kad taip būtų. Tačiau faktas, kad jeigu Serverio Gauja negerbia savo Gaujų prižiūrėtojo, jį engia, įžeidinėja ir pan., Gaujų prižiūrėtojui bus sunku jums padėti. Jeigu Gaujos jaučiasi neišgirstos ar kyla konfliktai, galime irgi bandyti ieškoti kompromisų ir diskusijų, bet turi būti kalbama ne emocijomis, o objektyviais faktais, konkrečiomis situacijomis. Tikiuosi, kad tai bent kiek įneš aiškumo į mūsų kasdienį Serverio gyvenimą. Ačiū. Gugis_Vienivartai, Mikhail_Kalashnik, Fat_Cat ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 1 2 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai