Mill_Andreas Paskelbta Gruodis 2, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 2, 2022 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Mill_Andreas 2. Tavo rasta klaida: Norejau nusitelinti i paleto, ir atitelino atgal kur buvau taip ir nesupratau kas buvo 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Clemmy_Berman Paskelbta Gruodis 2, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 2, 2022 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Clemmy_Berman 2. Tavo rasta klaida: Norėjau nusitelinti į sandy shores, bet atitelino atgal kur buvau taip ir nesupratau kas buvo. 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: https://streamable.com/3q2o4d Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juodas_Betmenas Paskelbta Gruodis 2, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 2, 2022 Buvo ir man taip, tik kad su /vtd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jonas_Nolife Paskelbta Gruodis 6, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2022 Tas pats vyksta ir su /vtls. Ignas_Life sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai