Edvis_Srd Paskelbta Vasaris 26, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 26, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis Srd 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @White_Glue 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: uz free stars, tempiau degalus ir mano priekaba nusikabino ant posukio del prasautu padangu dideliu greiciu vaziavau, o tuo metu veziau legalu krovini ir jis man tiesiog uzdejo stars uz "nelegalaus krovinio gabenima" ir nusove, dar jam sakiau duok prisikabint priekaba, bet jis neklause. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Vasaris 26, 2024 nario Edvis_Srd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
White_Glue Paskelbta Vasaris 26, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 26, 2024 1. Nuotrauka įmanoma tik su mikroskopu ižiūrėt 2. Kurioj čia vietoj tau "netyčia" atsikabino priekaba, kai aiškiai matosi, jog lygioj trasoj specialiai atkabinai priekaba, nuo vakar man voice chat susibugines, tai tavo prašymu negirdėjau o ir nemanau, kad tai būtų kažka pakeite, kai akivaizdžiai specialiai nukabinai priekaba xDD https://streamable.com/qqt6kn Vygantas_Sparnas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Vasaris 26, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 26, 2024 Papeikimas atmestas. Reikėjo sustoti, o ne toliau važiuoti, panašu, jog tikėjaisi pabėgti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai