Rafaelis_Kirminas Paskelbta Vasaris 26, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 26, 2024 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Rafaelis_Kirminas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Toyo_Yello 3. Priežastis: Cytinimas. 4. Vaizdinė medžiaga: Watch Untitled video - Made with Clipchamp (42) | Streamable 5. Papildomi komentarai: Dadedu DMG foto kurioje matosi jog manes niekas kitas is sonu nesaude ir visas damage buvo surinktas butent is Toyo_Yello https://prnt.sc/ltvhMQjJ-Grb Tiems kurie galvojate jog tiesiog armouras uzsidejo po mirties priduriu jog HP ligoninei atsiradau visiskai be armour reiskias armour buvo nuimtas susisaudymo metu. Redaguota Vasaris 26, 2024 nario Rafaelis_Kirminas Samsungas_Telefonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Toyo_Yello Paskelbta Vasaris 26, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 26, 2024 (redaguota) https://streamable.com/9guei5 low hp armorų neužskaito, čia servo/altv problema Redaguota Vasaris 26, 2024 nario Toyo_Yello Matukas_Poseu, Grisha_Explosiwas, Check_Bass ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Vasaris 26, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 26, 2024 prieš 5 minutes(-čių), Toyo_Yello rašė: https://streamable.com/9guei5 low hp armorų neužskaito, čia servo/altv problema Kazkaip keistai tu cia saudai, lyg su kokiu Rapid fire butum, kulkos skrenda daug greiciau negu iprastai, kazkokie keisti galvos judesiai. Akyvaizdziai per dvi sekundes sunesiojai mane su visom pilnom gyvybem nors matosi jog ne viska pataikai i mane, net nevisada taikinukas ant manes stovi. Ziuresim ka musu administratoriai pasakys. Andzelika_Cruz, Arnas_Bananass, Toyo_Yello ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 10 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Toyo_Yello Paskelbta Vasaris 26, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 26, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: Kazkaip keistai tu cia saudai, lyg su kokiu Rapid fire butum, kulkos skrenda daug greiciau negu iprastai, kazkokie keisti galvos judesiai. Akyvaizdziai per dvi sekundes sunesiojai mane su visom pilnom gyvybem nors matosi jog ne viska pataikai i mane, net nevisada taikinukas ant manes stovi. Ziuresim ka musu administratoriai pasakys. Galvos judesiai? žinai, kad įmanoma spaudinėt CTRL mygtuką kai šaudai? Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Dude Paskelbta Vasaris 27, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 27, 2024 prieš 12 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė: Kazkaip keistai tu cia saudai, lyg su kokiu Rapid fire butum, kulkos skrenda daug greiciau negu iprastai, kazkokie keisti galvos judesiai. Akyvaizdziai per dvi sekundes sunesiojai mane su visom pilnom gyvybem nors matosi jog ne viska pataikai i mane, net nevisada taikinukas ant manes stovi. Ziuresim ka musu administratoriai pasakys. nieka ir nesakys atmes nes cia sizofrenikai puse is jusu susirinke cytu ekspertai ekstrasensai kazkokie Toyo_Yello sureagavo į tai 1 akumai pigiau /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 Atmesta, žaidėjas pateikė savo POV Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai