Jump to content

Peikiu Toyo_Yello

Rafaelis_Kirminas

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Rafaelis_Kirminas
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Toyo_Yello
3. Priežastis: Cytinimas.
4. Vaizdinė medžiagaWatch Untitled video - Made with Clipchamp (42) | Streamable
5. Papildomi komentarai: Dadedu DMG foto kurioje matosi jog manes niekas kitas is sonu nesaude ir visas damage buvo surinktas butent is Toyo_Yello https://prnt.sc/ltvhMQjJ-Grb

Tiems kurie galvojate jog tiesiog armouras uzsidejo po mirties priduriu jog HP ligoninei atsiradau visiskai be armour reiskias armour buvo nuimtas susisaudymo metu. 

Redaguota nario Rafaelis_Kirminas

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 5 minutes(-čių), Toyo_Yello rašė:

https://streamable.com/9guei5  

low hp armorų neužskaito, čia servo/altv problema

Kazkaip keistai tu cia saudai, lyg su kokiu Rapid fire butum, kulkos skrenda daug greiciau negu iprastai, kazkokie keisti galvos judesiai. Akyvaizdziai per dvi sekundes sunesiojai mane su visom pilnom gyvybem nors matosi jog ne viska pataikai i mane, net nevisada taikinukas ant manes stovi. Ziuresim ka musu administratoriai pasakys. 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė:

Kazkaip keistai tu cia saudai, lyg su kokiu Rapid fire butum, kulkos skrenda daug greiciau negu iprastai, kazkokie keisti galvos judesiai. Akyvaizdziai per dvi sekundes sunesiojai mane su visom pilnom gyvybem nors matosi jog ne viska pataikai i mane, net nevisada taikinukas ant manes stovi. Ziuresim ka musu administratoriai pasakys. 

Galvos judesiai? žinai, kad įmanoma spaudinėt CTRL mygtuką kai šaudai?

Nuoroda į atsakymą

prieš 12 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė:

nieka ir nesakys atmes nes cia sizofrenikai puse is jusu susirinke cytu ekspertai ekstrasensai kazkokie

akumai pigiau /sms

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...