Lince_Naikintuvas Paskelbta Vasaris 27, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 27, 2024 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Stanley_Williams 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Morn_Saenz 3. Priežastis: fake lagg 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/jjkpiu 5. Papildomi komentarai: pačiam gale teleportuojasi nenormaliai o iš jo povo juda paprastai ir tik į viena puse be jokio speed boosto. čia jo povas: https://streamable.com/w0jups paprastai juda bahuriukas o teleportai nežmoniški. Lygiai ta pati situacija. Redaguota Vasaris 28, 2024 nario Stanley_Williams Dwayne_Jackson, Jason_Momoa, Turbo_Pushka ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Vasaris 27, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 27, 2024 (redaguota) https://streamable.com/mo24sb Cia gi ne taip speedboostas yra daromas, cia galimai naudojamos neleistinos programos, failiukai visokie karoce, blokuokit!!!! Kadangi analizavot mano videka 24/7 su hebra discorde, dabar pagaliau ismoksit gal judet normaliai, prasyciau ir situos uzbanint, o poto paprasyt filmuot klaviatura kaip spaudineja, atsibanina is savo bapkiu, filmuoja kaip default gta isiraso ir tegul atkartoja Tokia pat situacija, tokie pat ir veiksmai irodyti savo nekaltuma turetu but kaip ir man :)) Redaguota Vasaris 27, 2024 nario Turbo_Pushka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jason_Momoa Paskelbta Vasaris 27, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 27, 2024 Lol bet grynai :DDDDD same shit. so what now? Blokokit sita irgi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Vasaris 27, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 27, 2024 (redaguota) Grynai, baninam šita, nepykit, nuo mobileko intika sharinu ramus ir 80 ping gameplay suku. Ten dar pridėkit, kad į orą dėl desync pakilau ir viskas čiki bus. Patariu atsimerkt "lygiai tapati situacija", pas mane vien tik slide buvo kur turbo 90 laipsnių kampu nusiteleportavo su normaliu pingu ir čia all good? . Skirkit slide nuo teleportų, + aiškiai matomas desync. Pas mane buvo teleportas tik po nušovimo, kada switchinau į kaire puse. Good night. Turbo garbei parašiuką įšoviau dar tokį va. Redaguota Vasaris 27, 2024 nario Morn_Saenz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepramusinek_Hugo Paskelbta Vasaris 27, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 27, 2024 prieš 4 minutes(-čių), Turbo_Pushka rašė: Karoce seni bet tai grynai man tas pats buvo nepatikesi, kaip cia toks sutapimas????? Tai mane uzbanino vien del sito karoce kad is bites i tele2 perejau ir ant mob losiau, uztampe cia mane po ekrana karoce, bet pas mane 43 berods pingo buvo visa veiksma bet nepadejo.. sako karoce gopro pasistatyk kampe kambari nufilmuok kaip klaviatura maigai, sakau nebesvaikit, bana karoce isove tada... Tai ir tau garantas tas pats bus siani, bek grifka sukuok i desine ir ruoskis filmavimui Įsiterpsiu. Pameginkit patys taip pajudėt ir telinsities taip pat :D. Atkali sistemą ir išmoksti, nereikia jokių programų. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepramusinek_Hugo Paskelbta Vasaris 27, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 27, 2024 prieš 1 minutę, Turbo_Pushka rašė: Jau dabar atkali ane sistema, o as tai neatkales sistemos su cytais teleportavaus ten Turbo, kada aš sakiau kad tu ten su programom buvai? :D. Pats po tavo bano išbandžiau taip pat kaip tu judėjai ir teleportuojuos. Hoperis buvo ta patį įkėlęs čia kažkada grynai taip pat juda kaip tu ir aš. Zygis_Budrys ir Turbo_Pushka sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Vasaris 27, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 27, 2024 prieš 1 valandą, Morn_Saenz rašė: Grynai, baninam šita, nepykit, nuo mobileko intika sharinu ramus ir 80 ping gameplay suku. Ten dar pridėkit, kad į orą dėl desync pakilau ir viskas čiki bus. Patariu atsimerkt "lygiai tapati situacija", pas mane vien tik slide buvo kur turbo 90 laipsnių kampu nusiteleportavo su normaliu pingu ir čia all good? . Skirkit slide nuo teleportų, + aiškiai matomas desync. Pas mane buvo teleportas tik po nušovimo, kada switchinau į kaire puse. Good night. Turbo garbei parašiuką įšoviau dar tokį va. Lygiai ta pati situacija, tai kaip suprasti vienus banina uz tokius dalykus kitu ne? Nebesimazink ir jau gali papildyma pirktis Doras_Pilietis, Turbo_Pushka ir Veniamin_Kiselev sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 Atmesta, nepakanka įrodymų. Mikhail_Kalashnik, Raja_Doo, Lince_Naikintuvas ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai