Black_Umo Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Black Umo 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Prox_Sviceks 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Darbuotojas budi su uniforma prie bosu, kad galėtu JAM NEPATINKAČIUS ŽAIDĖJUS bausti, taip naudodamasis savo turimu darbu. Kaip matome, asmuo yra parašęs į chat, kad "op kiek nubaust galėsiu" ar kažką panašaus, bet esu 101proc įsitikinęs, kad "Pareigūnas" jei tokiu dar vadint galima, nubaudė TIK mane. Taigi pareigunai per daug sau leidžia savo pareigomis. Tuomet, gal visi sueikime į "Policija" ir budėkime prie visu bosu, kad tik "Savekai" galėtu pasiimti. Jei šitaip norit, galim kelti aukštesnes pareigas 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) https://streamable.com/bdx5p6 Redaguota Vasaris 28, 2024 nario Black_Umo Gugis_Vienivartai ir Prox_Sviceks sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 prieš 54 minutes(-čių), Black_Umo rašė: Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Black Umo 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Prox_Sviceks 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Darbuotojas budi su uniforma prie bosu, kad galėtu JAM NEPATINKAČIUS ŽAIDĖJUS bausti, taip naudodamasis savo turimu darbu. Kaip matome, asmuo yra parašęs į chat, kad "op kiek nubaust galėsiu" ar kažką panašaus, bet esu 101proc įsitikinęs, kad "Pareigūnas" jei tokiu dar vadint galima, nubaudė TIK mane. Taigi pareigunai per daug sau leidžia savo pareigomis. Tuomet, gal visi sueikime į "Policija" ir budėkime prie visu bosu, kad tik "Savekai" galėtu pasiimti. Jei šitaip norit, galim kelti aukštesnes pareigas 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) https://streamable.com/bdx5p6 Parašiau, nes jau mačiau, kad šaudytis pradėsit ne pirmą kartą prie boso esu, kad nežinočiau jūsų veiksmų. Edward_Hugo nei draugelis man, nei ką jo nenubaudžiau, nes jis gynėsi, tu su draugeliu pradėjai šaudyt jį, bandžiau jumis du surakint, bet kadangi pas manęs 60% klava ir nėra NUMPAD mygtukų sugebėjau tik tave surakint. Koks čia būdėjimas jei aš jums nieko nedariau kol patys nepradėjot šaudytis, o jei būčiau nesiėmęs veiksmų taip pat būčiau papeikimą gavęs. https://imgur.com/7O3q4lO SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Umo Paskelbta Vasaris 28, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 (redaguota) prieš 8 minutes(-čių), Prox_Sviceks rašė: Parašiau, nes jau mačiau, kad šaudytis pradėsit ne pirmą kartą prie boso esu, kad nežinočiau jūsų veiksmų. Edward_Hugo nei draugelis man, nei ką jo nenubaudžiau, nes jis gynėsi, tu su draugeliu pradėjai šaudyt jį, bandžiau jumis du surakint, bet kadangi pas manęs 60% klava ir nėra NUMPAD mygtukų sugebėjau tik tave surakint. Koks čia būdėjimas jei aš jums nieko nedariau kol patys nepradėjot šaudytis, o jei būčiau nesiėmęs veiksmų taip pat būčiau papeikimą gavęs. https://imgur.com/7O3q4lO tai koks tolkas, sedet su apranga ir baust kurie ateina Šaudyti Bosų, jei jie tam ir yra kad šaudyti juos, o ne kad "Policininkai" budėtu ir baustu? Kas butu, jei visu "Policininku" mąstymas butu toks kaip tavo.. Redaguota Vasaris 28, 2024 nario Black_Umo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepramusinek_Hugo Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 Sveikas, kadangi buvau ir aš šitoje situacijoje tai įsiterpsiu. Manau prox'as yra nekaltas todėl, jog nubaudė tave o ne ara ir mane. Kodėl? todėl, nes vaizdo įraše matės jog pirmas aras pradėjo šaudyt į mane ir jam padėjai nušaut mane. Kadangi nušoviau arą tai jo nubaust negalėjo. O, tu mane nušovėi tai tave ir nubaudė. Kam čia tas papeikimas? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepramusinek_Hugo Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 Ir kaip tik aš maniau, jog tai tavo draugelis dėl to, nes jūsų nerakino. Bet, pasirodo jog pas jį 60% klavetūra. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Umo Paskelbta Vasaris 28, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 (redaguota) prieš 3 minutes(-čių), Nepramusinek_Hugo rašė: Sveikas, kadangi buvau ir aš šitoje situacijoje tai įsiterpsiu. Manau prox'as yra nekaltas todėl, jog nubaudė tave o ne ara ir mane. Kodėl? todėl, nes vaizdo įraše matės jog pirmas aras pradėjo šaudyt į mane ir jam padėjai nušaut mane. Kadangi nušoviau arą tai jo nubaust negalėjo. O, tu mane nušovėi tai tave ir nubaudė. Kam čia tas papeikimas? Dar vienas turintis low IQ rašo nesąmonęs. Paskaityk dar kartą, dėl ko peikiu darbuotoją Bet paaiškinsiu Tau dar kart, ar yra normalu BUDĖT SU UNIFORMA prie bosų ir už tai baust žaidėjus? Redaguota Vasaris 28, 2024 nario Black_Umo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Vienivartai Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 prieš 15 minutes(-čių), Nepramusinek_Hugo rašė: Sveikas, kadangi buvau ir aš šitoje situacijoje tai įsiterpsiu. Manau prox'as yra nekaltas todėl, jog nubaudė tave o ne ara ir mane. Kodėl? todėl, nes vaizdo įraše matės jog pirmas aras pradėjo šaudyt į mane ir jam padėjai nušaut mane. Kadangi nušoviau arą tai jo nubaust negalėjo. O, tu mane nušovėi tai tave ir nubaudė. Kam čia tas papeikimas? Manau suprast pats turėtum jog nėra logiška, kai serverio bosai turi būti prieinami visiems serverio žaidėjams, nesvarbu ar tu civilis, gaujinis ar policijos darbuotojas. Neslėpsiu bet atrodo keista jog aplamai leidžiama PD darbuotojams sėdėt prie tų bosų (su darbine apranga) ir leist rinktis įrodymus ir sodint, kai boso visas pointas ir yra kariavimas dėl jo išmetamų prizų. Jeigu net ir nubaus žaidėją vienu įspėjimu sakyčiau jog trūksta griežtumo, ankščiau nušaudamas policijos narį prie boso gaudavai starus už užpuolimą, dabar net contestint dėl boso negali nes iškart arba apsiverkia ir prašo policininkų pasodint, arba tiesiog patys policijos darbuotojai campina bosus tik tam, jog galėtų pasodinti žmogų arba 3 variantas - patys imdami bosa miršta, grįžę sukrauna starus, atima ginklus ir pasodina. Jeigu jau darot tuos bosus sistemiškai prieinamus visiems, tai gal ir palaikykit jį tokį o ne kiškit policijos inventoriaus į jį? Black_Umo sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 prieš 48 minutes(-čių), Gugis_Vienivartai rašė: Manau suprast pats turėtum jog nėra logiška, kai serverio bosai turi būti prieinami visiems serverio žaidėjams, nesvarbu ar tu civilis, gaujinis ar policijos darbuotojas. Neslėpsiu bet atrodo keista jog aplamai leidžiama PD darbuotojams sėdėt prie tų bosų (su darbine apranga) ir leist rinktis įrodymus ir sodint, kai boso visas pointas ir yra kariavimas dėl jo išmetamų prizų. Jeigu net ir nubaus žaidėją vienu įspėjimu sakyčiau jog trūksta griežtumo, ankščiau nušaudamas policijos narį prie boso gaudavai starus už užpuolimą, dabar net contestint dėl boso negali nes iškart arba apsiverkia ir prašo policininkų pasodint, arba tiesiog patys policijos darbuotojai campina bosus tik tam, jog galėtų pasodinti žmogų arba 3 variantas - patys imdami bosa miršta, grįžę sukrauna starus, atima ginklus ir pasodina. Jeigu jau darot tuos bosus sistemiškai prieinamus visiems, tai gal ir palaikykit jį tokį o ne kiškit policijos inventoriaus į jį? Vat būtent nėra uždrausta būti su uniforma ir čia vienintelis kartas pasitaikė, kad turėjau jį pasodinti, aš su uniforma nei žaidėjų, nei npc nešaudžiau. Taip, kad nesuprantu kam čia laiką švaistot su tokiais papeikimais kai jokių taisyklių nepažeidžiau. Dar sako ar normalu budėti vienas toks atvejis ir jau galvoja, kad visada taip bus. Jei ir be aprangos būčiau galėčiau įrodymus pasidaryt ir vėliau nubaust. Aiškus taip niekada nedarysiu, nes pats suprantu, kad visi pešasi dėl to boso, tiesiog turėjau atlikti savo pareigas šį kartą, nes Hugo būtų parašęs papeikimą jog padedu jums. SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 Papeikimas atmestas. Pats pateikei įrodymus, tačiau dėl pareigūnų galimybių prie bosų vietų bus diskutuojama. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai