Jamalas_Davincis Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jamalas_Davincis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Arabas_Dosnusis (neina patagint peikiamo asmens) 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star. Bevažiuodamas su įjungtais švyruliais į gaisrą, buvo pastumtas kitos mašinos ir atsitrenkiau į pareigūną Arabą. Šis iškart surakino mane sudėjo free starus nesigilindamas į situaciją ir išvežė į kalėjimą, nors mane pastūmęs vairuotojas prisipažino tai padaręs. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://hotimg.com/meF39 Redaguota Vasaris 28, 2024 nario Jamalas_Davincis klaidelių buvo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Antanas_Tauzinot Paskelbta Kovas 1, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2024 https://streamable.com/hwd2rr kaip tave turejo pajudinti kazkas jeigu tu tiesiai y mane atsitrenkei specialiai ir niekas nieko neprisipazino Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jamalas_Davincis Paskelbta Kovas 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2024 Tu dabar įkeli patį avarijos faktą, bet nerodai vaizdo išilgai gatvės, kuris būtų žymiai aiškesnis sprendžiant problemą. Kalbant apie situaciją, galima matyti ,kad 0,23 sek tavo pateiktame video, gretimai manęs atsiranda juodos spalvos BMW, (dėl blogos video kokybės sunku pasakyt, koks žaidėjo vardas). Tas pats juodo BMW vairuotojas sudalyvavo avarijoje, bet nesigilinai į situaciją ir išvežei mane į jailą, nors jau važiuodami į jailą puikiai girdėjome, kaip to pačio bmw vairuotojas sakė, kad jis pastūmė mane. Faktas, kad dabar bandysi nusimazint nuo situacijos, nes jau taip sunkiai tau sekasi PD dirbt. Vis dėl to, būdamas tavo vietoje apmąstyčiau kito darbo galimybes. Tą pati palinkėčiau padaryti ir PD VALDŽIAI. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Kovas 1, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2024 prieš 1 valandą, Jamalas_Davincis rašė: Tu dabar įkeli patį avarijos faktą, bet nerodai vaizdo išilgai gatvės, kuris būtų žymiai aiškesnis sprendžiant problemą. Kalbant apie situaciją, galima matyti ,kad 0,23 sek tavo pateiktame video, gretimai manęs atsiranda juodos spalvos BMW, (dėl blogos video kokybės sunku pasakyt, koks žaidėjo vardas). Tas pats juodo BMW vairuotojas sudalyvavo avarijoje, bet nesigilinai į situaciją ir išvežei mane į jailą, nors jau važiuodami į jailą puikiai girdėjome, kaip to pačio bmw vairuotojas sakė, kad jis pastūmė mane. Faktas, kad dabar bandysi nusimazint nuo situacijos, nes jau taip sunkiai tau sekasi PD dirbt. Vis dėl to, būdamas tavo vietoje apmąstyčiau kito darbo galimybes. Tą pati palinkėčiau padaryti ir PD VALDŽIAI. Sveikas, PD valdžia tavo palinkėjimą – atmeta :). Papeikimas atmestas. Darbuotojas pateikė įrodymus. Antanas_Tauzinot sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai