Bahuras_Rimtas Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Bahuras_rimtas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kentas_Meska 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją? : Čia taip turi bendraut pareigūnas? Iš oro keiksmažodžiai, įžeidimai, baisu kokie pareigūnai neadekvatus. Jaučiasi aukščiau visų kitų ir daro ką nori. Serveryje tikrai daug nepilnamečių žaidėjų, šlykštu klausiti tokių baisiu žodžių ir dar iš pareigūno.... 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/6uQ2S4E Redaguota Vasaris 28, 2024 nario Bahuras_Rimtas Hugy_Pacanas sureagavo į tai 1 Ne tau žinot Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kentas_Meska Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 (redaguota) prieš 41 minutes(-čių), Bahuras_Rimtas rašė: Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Bahuras_rimtas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kentas_Meska 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją? : Čia taip turi bendraut pareigūnas? Iš oro keiksmažodžiai, įžeidimai, baisu kokie pareigūnai neadekvatus. Jaučiasi aukščiau visų kitų ir daro ką nori. Serveryje tikrai daug nepilnamečių žaidėjų, šlykštu klausi tokių baisiu žodžių ir dar iš pareigūno.... 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/6uQ2S4E ausines nusiimk, ten ne tau buvo skirta, o @Black_Smile gražios nakties Redaguota Vasaris 28, 2024 nario Kentas_Meska Bahuras_Rimtas ir Black_Smile sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Smile Paskelbta Vasaris 28, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2024 Labasvakaras, @Kentas_Meska visa tai adresavo man į discorda viskas kas girdima skirta man. Apgailestaujame, kad įkliuvote į tokia nepatogia situaciją Kentas_Meska sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bahuras_Rimtas Paskelbta Vasaris 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 29, 2024 (redaguota) prieš 17 valandas(-ų), Black_Smile rašė: Labasvakaras, @Kentas_Meska visa tai adresavo man į discorda viskas kas girdima skirta man. Apgailestaujame, kad įkliuvote į tokia nepatogia situaciją Neblogi atmazai Bet klausant ką kalbą Kentas_Meska ir žiūrint chat, aiškiai matosi, kad pokalbis vyksta su manim Be to yra ir dar video medžiagos. Čia už tokia agresiją ir įžeidimus, net nežinau ar užtenka tik įspėjimo. Juk aš tiesiog praeidamas sustojau pažiūrėt kas vyksta, nieko nerašiau ir nieko nedariau Redaguota Vasaris 29, 2024 nario Bahuras_Rimtas Ne tau žinot Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Vasaris 29, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 29, 2024 Papeikimas priimtas. Žodinis įsp. Sekantį kartą bus baudžiamas pilnu įspėjimu už pakartonius nusižengimus. Pats irgi netrugdyk pareigūnams dirbti ir neprovokuok sudėtingų situacijų. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai