Jessica_Lively Paskelbta Vasaris 29, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 29, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: jessica_lively 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @depresuha_pravalas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nušovė prie Prodiuserio boso; nors ir nešaudžiau į jį , t.y. tai nebuvo būtina savigynai. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/ooyqks Belekas_Belekur sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Depresuha_Pravalas Paskelbta Vasaris 29, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 29, 2024 https://streamable.com/u3pc59 Jūsų kolėgai mane nušovus aš pasikviečiau savo kolega o jis pasikvietė savo kolega, kadangi panele matosi claper, man sukėle grėsme bei pradėjo drebėt kinkos, iš tos inercijos paleidau pora profilaktišku kulkų, prašyčiau nepykti. Spoiler -Buga Banana Co-Lead- Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jessica_Lively Paskelbta Vasaris 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 29, 2024 (redaguota) Kolega, ne kolega, ne prie ko, bet faktas, kad nužudei mane nors aš nesikesinau į tave. Pykčio nėra, bet kažkokia sistema turi būti, kad pareigūnai ir atsakytų už savo veiksmus, kaip ir paprasti civiliai Redaguota Vasaris 29, 2024 nario Jessica_Lively Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Depresuha_Pravalas Paskelbta Vasaris 29, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 29, 2024 Kaip ir minėjau drebėjo kinkos tad išoviau kulka , po išovimo nusitaikei ginkla ir aš iškart sureagaves nušoviau. Spoiler -Buga Banana Co-Lead- Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jessica_Lively Paskelbta Vasaris 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 29, 2024 vis tiek nekeičia fakto :DDDD taip, kad nereikia čia tą patį per tą patį Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Vasaris 29, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 29, 2024 Papeikimas atmestas. Šioje situacija Jūsų grupė pradėjo pulti jų pirma, papeikimas jau buvo už tai parašytas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai