Jump to content

Peikiu Lawrence_Taylor

Aurimas_Lempizorijus

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Aurimas_Lempizorijus
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @lawrence_taylor (neturi forumo)
3. Priežastis: Įžeidinėjimai/keiksmai (pakartotinis skundas, antra diena iš eilės)
4. Vaizdinė medžiaga

Spoiler

NsDMch8.png

5. Papildomi komentarai: Antra diena jau iš eilės šis žaidėjas nevaldo savo leksikono ir prireikia pakartotinį skundą pildyti.

Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Manau, jog šiam žaidėjui vien standartinės bausmės jau nebepakanka. Kuo toliau, tuo vis labiau jis tampa nevaldomas. Lyg būtų veikiamas nesuprantamos psichologinės manijos savo netramdomam leksikonui.

Spoiler

FrROUsA.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Jeigu įkeltum daugiau susirašinėjimo, matytūsi visas bendras kontekstas, kuriame pats pirmas pradedi necenzūrinę leksiką vartot, o aš tik paprasčiausiai atšaunu tokiu pačiu lygmeniu, kaip ir tu su manimi. 😉 Kaip sakoma - elkis su kitu taip, kaip tu norėtum, jog su tavimi elgtųsi. Tu man grubiais keiksmažodžiais ir įžeidimais šauni, aš tau gražia forma atsakau atgal, bet tikrai necenzūrinės kalbos nevartoju. 😉

Ir dar net ne tik žaidime, bet ir forume neiškenti... Ajajai...

image.png.d302b54b2f4db624b6829c6d1d31fc6f.png

Redaguota nario Aurimas_Lempizorijus

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Aurimas_Lempizorijus rašė:

o aš tik paprasčiausiai atšaunu tokiu pačiu lygmeniu, kaip ir tu su manimi. 😉 Kaip sakoma - elkis su kitu taip, kaip tu norėtum, jog su tavimi elgtųsi. 

tai kam rašinėji skundus servetėlių pakėlį sudrožęs? parašiau, kad nebebliautum toliau kaip fanas visas 10 min rašinėji neįdomias savo pasakas, gausiu tą mute tai gausiu, bet nekeičia fakto, kad ką parašiau tai buvo tiesa ;pp 

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Gugis_Vienivartai rašė:

tai kam rašinėji skundus servetėlių pakėlį sudrožęs? parašiau, kad nebebliautum toliau kaip fanas visas 10 min rašinėji neįdomias savo pasakas, gausiu tą mute tai gausiu, bet nekeičia fakto, kad ką parašiau tai buvo tiesa ;pp 

Čia tau pačiam tiesa bado akis, jog išsilieji žaidime per daug, kas susikaupę realiam gyvenime. 😄 Sunku gyvent tokiems, suprantama...

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...