Jump to content

Peikiu Black_Smile

Timothy_Dielavaro

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Timothy_Dielavaro
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Black_Smile
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neteisingai pareikšti įtarimai už nelegalaus krovinio gabenimą. Prieš atkabinant / pametant krovinį, jokie reikalavimai sustoti nebuvo duoti, pareigūnui įjungus švyturėlius sustojau kelkraštyje ir buvau be priekabos.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)

neteisingi ita.png

dėdė delava

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Buvai be priekabos gal 5 sekundes, kaip ir tradicija visų jūsų numetei ją į šoną ir vaidini šventuoli, man labai gaila, bet dėl tokių veiksmų ir buvo įdėtas šis įtarimas P.S priekaba prisikabinti buvo pasiūlyta, standartiškai atsisakei. sekantį kart siūlau mažiau meluot. Gero vakaro 

https://streamable.com/3b4e0r

image.thumb.png.0d154ba0975492503347c982c170198f.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 46 minutes(-čių), Black_Smile rašė:

Buvai be priekabos gal 5 sekundes, kaip ir tradicija visų jūsų numetei ją į šoną ir vaidini šventuoli, man labai gaila, bet dėl tokių veiksmų ir buvo įdėtas šis įtarimas P.S priekaba prisikabinti buvo pasiūlyta, standartiškai atsisakei. sekantį kart siūlau mažiau meluot. Gero vakaro 

https://streamable.com/3b4e0r

Dar kartą pasikartosiu, buvau jau be priekabos kai pradėjai vytis su švyturėliais mane. Garsinio, žodinio ar raštinio įspėjimo sustoti nebuvo. Video visiškai tik paliūdyja mano žodžius. Pasiskaityk kitą kartą už ką skiriami kokie įtarimai, o atminčiai šitą įdėsiu čia ir pažymėsiu tą vietą. Šioje situacijoje max kokius man įtarimus galėjai pareikšti tai tik už pareigūno įsakymo nepaisymą. Geros nakties, pupsik.

„Nelegalaus krovinio gabenimas“ [20 įtarimo 

• Taikoma, kai fūristas pareigūno gaudymo metu (su įjungtais švyturėliais, paliepus žodžiu ar raštu) tyčia:
    • Atkabina vežamą krovinį;
    • Sunkvežimį arba krovinį sunaikina;
    • Išlipa iš sunkvežimio ir nelipa į jį atgal pareigūnui paliepus;
    • Nuvažiuoja pareigūnui neužbaigus patikros (galioja ir po krovinio pristatymo)

dėdė delava

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Timothy_Dielavaro rašė:

Dar kartą pasikartosiu, buvau jau be priekabos kai pradėjai vytis su švyturėliais mane. Garsinio, žodinio ar raštinio įspėjimo sustoti nebuvo. Video visiškai tik paliūdyja mano žodžius. Pasiskaityk kitą kartą už ką skiriami kokie įtarimai, o atminčiai šitą įdėsiu čia ir pažymėsiu tą vietą. Šioje situacijoje max kokius man įtarimus galėjai pareikšti tai tik už pareigūno įsakymo nepaisymą. Geros nakties, pupsik.

„Nelegalaus krovinio gabenimas“ [20 įtarimo 

• Taikoma, kai fūristas pareigūno gaudymo metu (su įjungtais švyturėliais, paliepus žodžiu ar raštu) tyčia:
    • Atkabina vežamą krovinį;
    • Sunkvežimį arba krovinį sunaikina;
    • Išlipa iš sunkvežimio ir nelipa į jį atgal pareigūnui paliepus;
    • Nuvažiuoja pareigūnui neužbaigus patikros (galioja ir po krovinio pristatymo)

Tai tu pupsike jeigu sugebėjai sustoti vadinas puikiai girdėjai, kad esi stabdomas nes turbūt kitaip nebūtum sustojas? 😄 nesuprantu ką čia bandai išmazinti, švyturėliai buvo panaudoti, tau dar į /sms atskirai gal parašyti reikia, kad sustokite ponas??? itarimo negavai už bėgima nuo policijos gavai už tai už ką priklauso tai ir sedėk ramus (labai džiaugiuos jog sustojai už tai įtarimo ir negavai 🙂 . Video puikiai matos, kad TYČIA: Atkabinai vežama krovinį ir dabar bandai kažką irodyti jog tavę kažkas neteisingai stabdė nors tu sustojai? iq masteris neliečiamasis. 

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Black_Smile rašė:

Tai tu pupsike jeigu sugebėjai sustoti vadinas puikiai girdėjai, kad esi stabdomas nes turbūt kitaip nebūtum sustojas? 😄 nesuprantu ką čia bandai išmazinti, švyturėliai buvo panaudoti, tau dar į /sms atskirai gal parašyti reikia, kad sustokite ponas??? itarimo negavai už bėgima nuo policijos gavai už tai už ką priklauso tai ir sedėk ramus (labai džiaugiuos jog sustojai už tai įtarimo ir negavai 🙂 . Video puikiai matos, kad TYČIA: Atkabinai vežama krovinį ir dabar bandai kažką irodyti jog tavę kažkas neteisingai stabdė nors tu sustojai? iq masteris neliečiamasis. 

Žinoma, kai įjungei girdėjau ir sustojau. Savo vaizdo medžiagą dar kartą pasižiūrėk, kada buvau be priekabos ir kada įjungei švyturėlius. Ar aš sakau, kad mane "neteisingai stabdei", aš sakau, kad neteisingai nubaudei, tau yra nurodyta kada, kaip ir už ką bausti reikia. 

dėdė delava

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Timothy_Dielavaro rašė:

Žinoma, kai įjungei girdėjau ir sustojau. Savo vaizdo medžiagą dar kartą pasižiūrėk, kada buvau be priekabos ir kada įjungei švyturėlius. Ar aš sakau, kad mane "neteisingai stabdei", aš sakau, kad neteisingai nubaudei, tau yra nurodyta kada, kaip ir už ką bausti reikia. 

Tai tavo nuomone mes turėtumėm nark taškuose važinėtis su visada įjungtais šviturėliais? neatrodo logiška, faktas vienas, važiavai atkabinai spiceliai, pasiūlius prisikabinti atsisakei. 

verdikta nuspręs valdžia.

Nuoroda į atsakymą

prieš 55 minutes(-čių), Black_Smile rašė:

Tai tavo nuomone mes turėtumėm nark taškuose važinėtis su visada įjungtais šviturėliais? neatrodo logiška, faktas vienas, važiavai atkabinai spiceliai, pasiūlius prisikabinti atsisakei. 

verdikta nuspręs valdžia.

Faktas vienas, gaudynių nebuvo, o priekabą tuo tarpu galėjau pamest / numest kada norėjau. Nėra ką daugiau diskutuoti laukiam verdikto.

dėdė delava

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...