Edvis_Srd Paskelbta Kovas 1, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis Srd 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Stanley_Williams 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: tikrino narkotiku krovini neleistinoi zonoi ir pasodino i kalejima, per voice jam sakiau paziurek mapa ir cia negali tikrint manes, stovejo AFK kiek suprantu tikrino mapa, bet zmogus nesupranto to mapo ir tiesiog nubaude mane piktybiskai, o ji ispejas buvau kelis kartus, kad negali tikrint manes toi zonoi. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Geltonas taskas kur as buvau Zalia juosta kiek dar manes negalejo tikrint Melyna vieta kur jau pareigunai turi pilna teise mano krovini patikrint pilni irodymai, kur as stoviu ir kaip jis mane nubaudzia ir nusauna, jei reikia galit susisiekt ikelsiu su garsais vaizdo medziaga kaip jam kelis kartus kartoju, kad jis negali ties ta vieta mane baust (nekeliu video su garsais nes nereikalingi pokalbiai vyksta per discord) https://streamable.com/1k84rg prieš 1 valandą, Stanley_Williams rašė: Gal tu nebejuokink žmonių, nieks čia nesižais dėl 50 metrų. tai kam tada tos taisykles ir ribos sukurtos? jeigu 50 metru nieko nereiskia, tai tada bauda gali duot nes kas tie 5 stars? ar turesiu 15 bauda pasiulysi ar turesiu 20 gali vistiek bauda duot, bet to nepadarei o tiesiog nusovei, tai ligybes kazkokios reikia, ar seip tiesiog kas ka nori tas ta daro dirbdami policijoi? Pareigunas @Stanley_Williams noreciau is jusu gaut nors koki issamesni pasiaiskinima, del ko taip pasielgete? ar tiesiog cia jau yra galutinis pasakymas "ai px tie 50 metru"? man pavyzdziui asmeniskai skamba toks atsakymas kaip "ai px ar tas zmogus turi 15 ar 20 stars" ir jam bauda pasiulau, nu bet taip nera, taisykles tam ir yra sukurtos, aiskiai yra nupiestas mapas kur suzymetos vietos kur gali tikrint krovinius kur negali, bet tu mastai tokiu mastymu, kad tiesiog va pasipelnysiu ten tiek ir tiek pinigu uz krovini nes cia 50metru valdzia manes baisei nebaus tik zodiniu ispejimu, arba ispejimu kuri nusiimsiu per laika, arba ismes is darbo ir vel ateisiu uz poros dienu i ta policija, o as turejau per tokia nesamone kalejime sedet 20minuciu, kur as galejau senai ta krovini pravezt ir butu manes niekas nepagaves, ar bent jau buciau turejas sanca pabegt, o cia tiesiog ramiai stovejau spote, nes mane persekiojo policininkas ir sako "duok man tave pasodint i kalejima ir as tavo krovini konfiskuoju, nes noriu pasipelnyt siek tiek", as atsisakiau jo pasiulymui, jis pasidave ir isvaziavo, o as likau toliau stovet tam taske, bet atsiradai tu ir piktybiskai nubaudei mane, net maciau, kad nuejai i AFK rezima patikrint mapa, bet vistiek patikrines MAP nubaudei mane, kur buvau uz LS miesto ribu ir neturejai leidimo tikrinti mano priekabos. Redaguota Kovas 1, 2024 nario Edvis_Srd Nepramusinek_Hugo, Josh_Armani, Lince_Naikintuvas ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Kovas 1, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2024 Gal tu nebejuokink žmonių, nieks čia nesižais dėl 50 metrų. Doras_Pilietis, Check_Bass, Mindaugas_Kloud ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Kovas 2, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2024 Asmuo nebedirba. Pats paliko darbą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai