Dzerka_Strife Paskelbta Kovas 2, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dzerka_Strife 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Prox_Sviceks 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Sistema įtarė už nelegalaus krovinio gabenimą, tačiau pareigūnas uždėjo papildomai įtarimo už "nelegalus krovinio gabenima". Taipogi buvau patikrintas už zonos ribų, o tai reiškia, kad pareigūnas neturėjo jokios teisės tenais mane tikrinti. Jei reikės bus įkeltas vaizdo įrašas. Įrodymuose akivaizdžiai matosi kaip pareigūnas padaro 2 pažeidimus tai ir privalo būti nubaustas 2-jais įspėjimais. Pažeidimai ganėtai stiprūs. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/rj6zvKm Redaguota Kovas 2, 2024 nario Dzerka_Strife Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Kovas 2, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2024 prieš 5 minutes(-čių), Dzerka_Strife rašė: Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dzerka_Strife 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Prox_Sviceks 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Sistema įtarė už nelegalaus krovinio gabenimą, tačiau pareigūnas uždėjo papildomai įtarimo už "nelegalus krovinio gabenima". Taipogi buvau patikrintas už zonos ribų, o tai reiškia, kad pareigūnas neturėjo jokios teisės tenais mane tikrinti. Jei reikės bus įkeltas vaizdo įrašas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/rj6zvKm Dėl starų kaltas, nes nepastebėjau, kad automatiškai užmetė starus, o dėl ribų vėlgi ten 50 metrų skirtumas tai kažinau. SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dzerka_Strife Paskelbta Kovas 2, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Prox_Sviceks rašė: Dėl starų kaltas, nes nepastebėjau, kad automatiškai užmetė starus, o dėl ribų vėlgi ten 50 metrų skirtumas tai kažinau. Kaip @Edvis_Srdpasakytų, jei Jums 50 metrų nerūpi, tai ir 5 starai neturėtų rūpėti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Kovas 2, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2024 Papeikimas priimtas. 1įsp Dzerka_Strife sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai