Jump to content

Peikiu Prox_Sviceks

Dzerka_Strife

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dzerka_Strife
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Prox_Sviceks
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Sistema įtarė už nelegalaus krovinio gabenimą, tačiau pareigūnas uždėjo papildomai įtarimo už "nelegalus krovinio gabenima". Taipogi buvau patikrintas už zonos ribų, o tai reiškia, kad pareigūnas neturėjo jokios teisės tenais mane tikrinti. Jei reikės bus įkeltas vaizdo įrašas.
Įrodymuose akivaizdžiai matosi kaip pareigūnas padaro 2 pažeidimus tai ir privalo būti nubaustas 2-jais įspėjimais. Pažeidimai ganėtai stiprūs.

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/rj6zvKm

Redaguota nario Dzerka_Strife
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 5 minutes(-čių), Dzerka_Strife rašė:

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dzerka_Strife
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Prox_Sviceks
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Sistema įtarė už nelegalaus krovinio gabenimą, tačiau pareigūnas uždėjo papildomai įtarimo už "nelegalus krovinio gabenima". Taipogi buvau patikrintas už zonos ribų, o tai reiškia, kad pareigūnas neturėjo jokios teisės tenais mane tikrinti. Jei reikės bus įkeltas vaizdo įrašas.

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/rj6zvKm

Dėl starų kaltas, nes nepastebėjau, kad automatiškai užmetė starus, o dėl ribų vėlgi ten 50 metrų skirtumas tai kažinau.

SViceks

5C5DED53-09C5-4C68-87B8-4345BDAA71BE.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Prox_Sviceks rašė:

Dėl starų kaltas, nes nepastebėjau, kad automatiškai užmetė starus, o dėl ribų vėlgi ten 50 metrų skirtumas tai kažinau.

Kaip @Edvis_Srdpasakytų, jei Jums 50 metrų nerūpi, tai ir 5 starai neturėtų rūpėti.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...