Shai_Alexander Paskelbta Kovas 3, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 3, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Shai_Alexander 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Norėčiau, kad būtų redaguojama /dmg komanda ir jos naudojimas. Jei jau taip siekiant logikos, tai pvz.: pareigūnas būna nušautas iš didelio atstumo, t.y tas, kuris nušovė, buvo nematomoj pozicijoj ir nėra šansų identifikuoti žaidėjo, bet vis tiek yra nubaudžiamas iš esmės su tuščiais įrodymais. Realiai, tai pareigūnas neturi jokių vaizdinių įrodymų, bet jam kaip suprantu užtenka /dmg ir jis jau žino, kas jį nušovė ir iškart gali nubausti. Aš suprantu, kad tam tikrais atvejais tokios komandos reikia, bet ne tuo atveju, kai nėra įrodymų ir iš nevilties pasitelkiama /dmg komanda. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Aš manau bus labiau sąžininga, jei policininkai neturėdami realaus įrodymo, kaip konkretus žaidėjas jį šaudė, negalės nubausti vien tik naudodami /dmg komandą. Jei vaizdiniuose įrodymuose matysis įtariamojo slapyvardis, tai viskas gerai, bet jei ne, tai kaip galima bausti žaidėją dėka žaidimo sistemos pagalba? Esu naujokas, gal kažko nesuprantu ir turbūt toks pasiūlymas kažkada buvo siūlomas, bet būtų neblogai tokį variantą pamatyti žaidime. Pvz. mano atveju, jei aš noriu pašaudyti į teisėsaugą, tai to negaliu daryti, nes 100 proc. į kalėjimą pasodins Xarim_Vienivartai, Dominic_Toretto ir Jason_Momoa sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stephen_Curry Paskelbta Kovas 3, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 3, 2024 (redaguota) Uz Redaguota Kovas 3, 2024 nario Stephen_Curry Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vadim_Kalashnikov Paskelbta Kovas 3, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 3, 2024 Nematė, vadinasi nešaudė.. Čia ne RP, kad pvz bėgai nuo pd, pasislepei, nepamatė ir vadinasi pabėgai... Jie turi /sekti ir tiek. Nereikalingas dalykas, kuris užims tiesiog per daug laiko + čia yra tiesiog vidinės taisyklės. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jason_Momoa Paskelbta Kovas 3, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 3, 2024 sound bullshit.. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shai_Alexander Paskelbta Kovas 3, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 3, 2024 prieš 25 minutes(-čių), Vadim_Kalashnikov rašė: Nematė, vadinasi nešaudė.. Čia ne RP, kad pvz bėgai nuo pd, pasislepei, nepamatė ir vadinasi pabėgai... Jie turi /sekti ir tiek. Nereikalingas dalykas, kuris užims tiesiog per daug laiko + čia yra tiesiog vidinės taisyklės. Nu bet norėtųsi kažkiek logikos, nes dabar jiems čia tarsi palengvinta programa. Viską už juos sistema padaro, praktiškai šioje situacijoje net įrodymų nereikia. Kaip ir pats sakai čia ne RP, tai kaip tik galėtų būti toks niuansas, jog šaudyti teisėsaugą nebūtų vien tik garantuotas poilsis kalėjime. Viskas gerai, tegul seka, jei turi įtarimą, kas galėjo taip padaryt. Jei įrodymuose matosi, kas šaudė, t.y išvaizda ir t.t, o vėliau privažiavus sutampa ta išvaizda, galima daryti prielaidą ir bausti, o ne tiesiog /dmg ir turi auką. Dar trūksta, kad žaidėjai vieni kitus pridavinėtų policijai su /dmg lentelėm ir galėtų tiesiog nubaust, nes sistema rodo, jog šaudei, nors realių įrodymų net nėra nu aš čia gal svaigstu, bet manau būtų teisingiau šiek tiek... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Silvis_Bumer Paskelbta Kovas 5, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2024 Kas nori - ir prie dabartinių sistemų pašaudo mentus. Slėptis už medžio ir būt nebaudžiamam, nes tavęs nemato - sounds like bullshit. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 5, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2024 Žaidėjai nepritarė šiam siūlymui. Kaip ir minėjo, Serveris nėra paremtas RP stiliumi. Pingvinas_Angry sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai