Jump to content

Unban Aras_Zinau

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Aras_Zinau
2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: @Hoperis_Code
3.Užblokavimo informacija (nuotrauka):  image.png?ex=65f6367c&is=65e3c17c&hm=57d54e25e3c043324dc777ca05767ff46cc0439ac06a137b3c32d2b10919812a&
4. Kokia paskyra naudojatės?: Aras_Zinau
5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Gavau baną už 3 savaičių senumo įrodymus, pagal viską skundų informacijoje taisyklėje parašyti, kad vaizdo medžiaga negali būti senesnė nei 2 savaitės senumo [Vaizdinė medžiaga negali būti senesnė nei 2 savaitės, jeigu skundas pildomas dėl rimtų pažeidimų: (čytinimas, kenkimas, serverio klaidų naudojimas ir kt.).] Suprantu, kad buvau užblokuotas dėl neleistinų programų, tačiau aš jų nebenaudoju, iš mano pusės nusimato kad nuotrauka yra per sena, pagal mane neturėjau gauti bano, tam kad įrodymai buvo per seni, taip pat kaip tik buvo atmestas mano vienas skundas, kad įrodymai yra per seni ar neatitiko reikalavimų pavyzdys: Būtų malonu viską susigražinti ką turėjau ir palieku analizuoti jums, ir laukiu atsakymo. Įrodymai už ką užblokavo: https://imgur.com/yU8IrlY

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Neatblokuotas.

Serverio taisyklės griežtai draudžia naudoti neleistinas programas, modifikacijas ar kt. įskiepius. Projekto komanda pastebėjusi pažeidimą gali užblokuoti savo iniciatyva ir tam atskirai Skundo rašyti nereikia. Žaidėjams pranešantiems Skundų skiltyje taikomos Skundų skilties taisyklės.

Tavo atvejis yra objektyvus ir be diskusijų, projekto komanda negali užsimerkti ir sakyti, kad čia viskas normaliai.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...