Dariukas_Darius Paskelbta Gruodis 4, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2022 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dariukas_Darius 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Siulau oficialioms gaujoms skirti savaitines uzduotis (pvz.: uzgrobti banka/pastata 3-6 kartus), kurias jos turetu atlikti 7 dienu laikotarpyje (t.y. nuo pirmadienio iki sekmadienio), neivygdzius, butu atitinkamai baudziamos (pvz.: ispejimai, oficialumo netekimas ar net uzdarymas). 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Sis savaitinis oficialiu gauju aktyvumo irodymas atnestu kokybiskesni laiko praleidima ne tik paciom gaujom, bet ir policininkam, nes atsirastu daugiau veiklos. Taipogi gaujos oficialumo statusas turetu didesne reiksme. Si mintis kilo vien del to, jog ilga laika stebedamas, kaip viena is oficialiu gauju “Cosa Nostra” galima sakyti visiskai neorganizuoja jokio veiksmo, o kaip tik greiciausiai is “neturejimo ka veikti” gadina zaidima kitiems zaidejams, nes juos pravardziuoja, tranko, apsaudo ar kitaip kenkia. Mano manymu, is tokio “neturejimo ka veikti” jie kenkia paciam serveriui ir jo zaideju skaiciui. Todel reiketu juos kontroliuoti bent jau su tokiu atnaujinimu. Clemmy_Berman sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Miami Paskelbta Gruodis 4, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2022 (redaguota) Prieš, gauja yra gauja, tad neturėtų būt jokių ataskaitų, gauja ne darbas. Sėkmės kitą kart. Atmesta. P.s Mums nėra 15 metų kaip tau, turim darbus, gyvenimus, negalim skirt 24/7 žaidimui kaip tu. Tuolab, veiksmas gimsta iš fun noro, kad gauni spaudimo iš gaujinių niekas nekaltas, tik tu pats, pats pasirinkai būti avis tarp vilkų. Redaguota Gruodis 4, 2022 nario John_Miami Narco_Supportt sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Gruodis 4, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2022 Visų pirma tai pasiūlymas, kuris nereikalauja sistemų ir apie tai gali parašyti man privačiai. Tačiau, būsiu linkęs prieš. Gaujos visuomet privalo išlikti gaujomis ir neturi būti suvaržomos, kaip darbai. Šiuo metu turime mažai gaujų, o su tavo šitu pasiūlymu jas dar labiau sumažinsime. Gaujoms niekuomet nebuvo taisyklių ar spaudimo, jos veikia pagal save. Kai gali - veiksmą padaro, kai negali - apie tai praneša. Cosa Nostra Kadangi paminėjai apie jų neaktyvumą ir veiksmo nedarymą - tam yra savos priežastys, apie kurias aš puikiai esu informuotas. Veiksmas vykdomas ne taip dažnai, tačiau chaosą miestuose sugeba ir toliau palaikyti. O kai yra padaromas rimtesnis veiksmas - prasideda dar didesni nusiskundimai. is “neturejimo ka veikti” gadina zaidima kitiems zaidejams, nes juos pravardziuoja, tranko, apsaudo ar kitaip kenkia. Sakai, kad nori daugiau veiksmo, bet pagal šitą sakinį drįsčiau abejoti. Kas jie, mechanikai ? Tam ir yra gaujos pavadinimas, jog keltų veiksmą / chaosą serveryje ir rodytų savo nusikalstamą pusę. John_Miami ir Pingvinas_Angry sureagavo į tai 1 1 ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dariukas_Darius Paskelbta Gruodis 4, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2022 prieš 1 minutę, Mariuz_Benz rašė: Visų pirma tai pasiūlymas, kuris nereikalauja sistemų ir apie tai gali parašyti man privačiai. Tačiau, būsiu linkęs prieš. Gaujos visuomet privalo išlikti gaujomis ir neturi būti suvaržomos, kaip darbai. Šiuo metu turime mažai gaujų, o su tavo šitu pasiūlymu jas dar labiau sumažinsime. Gaujoms niekuomet nebuvo taisyklių ar spaudimo, jos veikia pagal save. Kai gali - veiksmą padaro, kai negali - apie tai praneša. Cosa Nostra Kadangi paminėjai apie jų neaktyvumą ir veiksmo nedarymą - tam yra savos priežastys, apie kurias aš puikiai esu informuotas. Veiksmas vykdomas ne taip dažnai, tačiau chaosą miestuose sugeba ir toliau palaikyti. O kai yra padaromas rimtesnis veiksmas - prasideda dar didesni nusiskundimai. is “neturejimo ka veikti” gadina zaidima kitiems zaidejams, nes juos pravardziuoja, tranko, apsaudo ar kitaip kenkia. Sakai, kad nori daugiau veiksmo, bet pagal šitą sakinį drįsčiau abejoti. Kas jie, mechanikai ? Tam ir yra gaujos pavadinimas, jog keltų veiksmą / chaosą serveryje ir rodytų savo nusikalstamą pusę. Mano nuomone nors kazkiek suvarzymu turetu buti. Sumazetu neaktyviu gauju, padaugetu aktyviu gauju. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Miami Paskelbta Gruodis 4, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2022 prieš 2 minutes(-čių), Dariukas_Darius rašė: Mano nuomone nors kazkiek suvarzymu turetu buti. Sumazetu neaktyviu gauju, padaugetu aktyviu gauju. Leisk paklausti kur matai kitas gaujas ir pagal žaidėjų santykį į dieną ar yra įmanomas dalykas, kad atsiras kita gauja, kai sutinki kiekvieną dieną tuos pačius veidus, su galvą pagalvok prieš kažką rašant Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Gruodis 4, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2022 Ką tik, Dariukas_Darius rašė: Mano nuomone nors kazkiek suvarzymu turetu buti. Sumazetu neaktyviu gauju, padaugetu aktyviu gauju. Tai yra nebediskutuotina. Niekada nebuvo geras dalykas papildomas suvaržymas. Jeigu visai neturėtų gauja jokio ženklo, dominavimo ar pamatymo serveryje - aš tai pastebiu. Tačiau dabartinėje situacijoje reikia džiaugtis, kad bent tiek turime šiai dienai. Ateityje bus matyti - sulauksime naujų sistemų - viskas pasikeis, kadangi atsiras papildoma veikla "grindint" ir gaujų gyvenime. Gaujos ir taip suvaržytos taisyklėmis ir parodo ką gali per savaitę, o kad Tau, kaip pareigūnui tai nebepatinka - suprantama. ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fat_Cat Paskelbta Gruodis 4, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2022 sveiki as uz, gaujukes turi buti aktyvios! cia nesamone kad egzistuoja jos tik o kur veiksmas John_Miami, Dariukas_Darius ir Marius_Benz sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Gruodis 4, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2022 Ką tik, Fat_Cat rašė: sveiki as uz, gaujukes turi buti aktyvios! cia nesamone kad egzistuoja jos tik o kur veiksmas Kviečiu susiekti ir susikurti savo gaują, jog parodyti pavyzdį kitiems ! ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar