Jump to content

Pasiūlymas: Padaryti Skelbimų kontorą serveryje prieinamą visiems

Ernis_Zmogus

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):  Ernis_Zmogus
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Padaryti vietą paleto, sandy arba tarp abiejų miestelių  Skelbimų kontorą ( tokia kaip buvo samp projekte) paprastą. Už kažkokią nedidelią sumą 1 skelbimą arba kelis ir padaryti intervalą kas kiek laiko nori skelbt. Tarkim nori jog skelbtų 10 skelbimų už 50k ir tarpas tarp skelbimų kas kelias min. Arba pasirinkimas skelbti už Kokia nors kainą kol rankose nebus pinigų ir pnš. Skelbimas būtų kitokios spalvos negu vip narių admin ir direktorių. 
3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Nereikėtų prašynėti vipus turinčių žmonių paskelbti jog parduodi ar perki kažką kai nesi vipas, ir būtų vis kažkokia nauja traukos vieta žmonėm susibūrti. 

@Edga_Kesa

Redaguota nario Ernis_Zmogus

4n2Hip0.png

Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk 😄

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Uz, bet galetu geriau padaryti turgu ir viskas, tubu paprasciau ir legnviau, nespamintu to chato kad kazkas kazka pardudoa ar dar ko nors, tiesiog idedi daikta ant pardavimo turgui ir viskas lengvausias dalykas.

'Don't Judge

Nuoroda į atsakymą

• po 2 mėnesių...
  • po 2 mėnesių...

Šį įdėja jau ne kartą buvo siūlytą, nežinau kodel administratoriai neatsižiūri į tai kadangi daugelis žaidėjų neturi vip statuso ir negali paviešinti savo skelbimų tai pastoviai spamina vipams, manau tai palengvintu šiek tiek žaidimą. Esu už įdėjos įgyvendinima. 

be humble

Nuoroda į atsakymą

• po 2 savaičių...
  • po 2 mėnesių...

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...