Black_Umo Paskelbta Kovas 5, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2024 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Black Umo 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Raja_Doo 3. Priežastis: Čit. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/6v6k74 5. Papildomi komentarai: Žaidėjas, ne kartą gavęs ban už čit, bet toliau juos naudoja. Redaguota Kovas 5, 2024 nario Black_Umo Raja_Doo, Tomas_Frenzy, Matteo_Molotov ir 1 kitas sureagavo į tai 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Kovas 5, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2024 neblogai čia prigavai, povo nebus nematau prasmės karpyt Tomas_Frenzy, Bige_Murcialago, Xarim_Vienivartai ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Kovas 5, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2024 Nesu paminėtas, bet crosshairas paraudonuoja jeigu stock gtav naudoja kai uzveda ant zmogaus, o tu stovi vietoj tai nezinau, jauciu turėt 5k valandų reik, kad taip susaudyt zmogu :D:D:D Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Kovas 5, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2024 (redaguota) prieš 10 minutes(-čių), Dwayne_Jackson rašė: Nesu paminėtas, bet crosshairas paraudonuoja jeigu stock gtav naudoja kai uzveda ant zmogaus, o tu stovi vietoj tai nezinau, jauciu turėt 5k valandų reik, kad taip susaudyt zmogu :D:D:D https://imgur.com/a/ZOJABTq pačio video gi matosi, kad mačiau kur nubėgo, penkias kulkas pataikiau is 30 metrų baisūs čytai. dėlto ir sakau nesiruošiu kirpt video, ne tokių dar buvo kai frenzy koalą sudrožę full hp full armor sako nekelsiu video vietoj stovėjai(niekam ir neprireikė), dabar tą patį parašiau žvengus fanas deda ant com. Redaguota Kovas 5, 2024 nario Raja_Doo Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Umo Paskelbta Kovas 5, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2024 Tao kodėl POV neįkeli? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Kovas 5, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2024 prieš 6 minutes(-čių), Black_Umo rašė: Tao kodėl POV neįkeli? Nes ,,Žaidėjas nebus blokuojamas, trūksta įrodymų". Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Kovas 5, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2024 Atmesta. Raja_Doo sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai