Tony_Corallo Paskelbta Kovas 7, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 7, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Tony_Corallo 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Zopa_Gavirio 3. Priežastis: WH 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/la8qet https://imgur.com/a/Fa6QkhC 5. Papildomi komentarai: norečiau pamatyt pov'a kaip jis mane taip rado vidury niekur ]] Gianni_Blanco ir Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Kovas 7, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 7, 2024 swx, pradėsiu nuo pat pradžių, nuo salos pradžios šaudžiausiu su Vasia Ir Vygantu, jie pradėjo bėgti į vandenį ir plauki, o aš paskui juos. Gaudydamas Vasia atsitiktinai suradom tave, Kol tu buvai afk, Vasia toliau plaukė nuo manęs ir bandė bėgti, O aš jį vijausi, prieš nuplaukant nuo tavęs pasižymėjau per ESC mapą kurioje vietoje maždaug esi. Pagavęs Vasia ir jį nužudęs, plaukiau link salos atgal, kas užtruko ganėtinai netrumpą laiką, nes su Vasia toli buvom nuplaukė. P.S (Tavo pačio video matosi, jog atplaukiu ne nuo salos pusės, o nuo vandenyno) Tai plaukiau atgal į savo pažymėtą vietą. Atplaukęs į pažymėtą vietą plius minus toje ir buvai, pamačiau nicką ir priplaukiau. Bet pradėjai bėgti, po ilgo laiko gaudymo Vasias nebenorėjau gaudyti tavęs. https://imgur.com/a/LigEaUS Blatata_Boyka sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tony_Corallo Paskelbta Kovas 7, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 7, 2024 prieš 8 minutes(-čių), Zopa_Gavirio rašė: Tavo pačio video matosi, jog atplaukiu ne nuo salos pusės, o nuo vandenyno) Tai plaukiau atgal į savo pažymėtą vietą. Atplaukęs į pažymėtą vietą plius minus toje ir buvai, pamačiau nicką ir priplaukiau. tai neatsako fakto kaip tu mane radai. prasiau taves 3 kartus povo, nesureagavai. sita visa informacija, kuria tu supasakojei man nera naujiena, nes buvau kartu su vyga,vasia discorde. o del manes radimo tai tau buvo beveik neimanoma rast. kodel? kai tu gaudei vasia, jis plauke nuo manes i vandenyna, o as tuoliau nuo jo. tai gali is gaidzio nesivartyt ir nesakyt, kad buvai pasimarkines daugmaz mape vieta. tai gal visdelto pov'a imesi =]]? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Kovas 7, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 7, 2024 Situaciją paaiškinau, ji yra labai paprasta, plaukdamas atgal į salą užkliuvai tu, ir atsitiktinai suradau, ko pasekoje sakai, jog tu plaukiai nuo manęs toliau, Pagal tavo minimapa, neatrodo, jog tu nuplaukes kažkur būtum , Tave surast man tiek pat šansu buvo, kaip iš Sindicate boso gaut mašinos raktelius, viskas įmanoma. Kad ir ką tu man rašai, nėra įdomu ir neaktualu. Nėra parašyta, jog privalu klipinti ar filmuoti kai žaidi ištysai. Ne streameris aš, jog visada daryčiau. Nefreepostink daugeu su savo chujovais bugintais reduxais, keurei vandeni matanceis, ir slyksciu dangum Gianni_Blanco sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tony_Corallo Paskelbta Kovas 7, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 7, 2024 (redaguota) prieš 20 minutes(-čių), Zopa_Gavirio rašė: Kad ir ką tu man rašai, nėra įdomu ir neaktualu. Nėra parašyta, jog privalu klipinti ar filmuoti kai žaidi ištysai. Ne streameris aš, jog visada daryčiau. zhopeu tu zhopeu ka tu cia pritrint bandai :Dd nu pagalvokim. mane pagauna, kad as cytinu. forume bandau visas lietuviu kalbos zinias pritaikyt ir irodyt lytankese, jog necytinu. zopa, ar nebutu lengviau tiesiog povo imest ir yrodyt, kad tikrai nieko neturi? ]]] nu aisku nebent turi ka slept )))) plaukdamas prasiau povo, poto dar texte https://streamable.com/i2lbiw Redaguota Kovas 7, 2024 nario Tony_Corallo Vygantas_Sparnas, Gianni_Blanco, Blatata_Boyka ir 1 kitas sureagavo į tai 1 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Belekas_Belekur Paskelbta Kovas 8, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 8, 2024 Taip pat pridursiu, kad rimčiau atsižvelgtu į situacija ir žaidėją, neturiu povo, bet buvo panaši situacija saloj, kai prie boso šaudė lauke esančius npc visus iš eilės ir po biski valesi juos, atėjau iš nugaros kai šaudė ir neįmanoma buvo pamatyti ar išgirsti nes jis buvo toliau, o as uz kampo, bet tada magiškai sugalvojo begt atgal kažkokiais ratais aplink kelis pastatus, kur jau buvo npc iššaudyti ir atbego būtent tiesiai pas mane. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Kovas 11, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 Atmesta, nepakanka įrodymų. @Zopa_Gavirio Jeigu tavęs prašo išsisaugoti POV, geriau stenkis išsisaugot, kadangi kitu atvėju turėsim remtis tik vienos pusės pateiktais įrodymais. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai