Jump to content

Peikiu Mark_Rosenberg

Rafaelis_Kirminas

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Rafaelis_Kirminas
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Mark_Rosenberg
3. Priežastis: Cytinimas
4. Vaizdinė medžiaga: Bus pateika apacioje
5. Papildomi komentarai: Bus pateikti kartu su video apacioje.

Visas vaizdas is mano puses: Watch Untitled video - Made with Clipchamp | Streamable

Pasiziurekit paskutinius suvius grynai i mano virsu sove kazkaip labai keistais ciuozdamas ir visos kulkos suejo i kaire koja net nezinau kokiu budu taip imanoma padaryti.

Vaizdas is kito zaidejo kuris buvo salia ir viska mate is sono: 

Pasiziurekit isviso kokie cia teleportai buvo, kas cia per speedboostinimas toksai? Tai yra dalykas kuri galima ismokti? Prasyciau ikelti tutorial kaip tai padaryti, manau visi noretume ismokti tokius prijomus.

Irodymai jog buvo paprasyta POV bet zaidejas ''Neturi'' Telefono, todel teko taip parasyti i vip chata.

Irodymai jog buvo paprasyta POV: https://prnt.sc/NBxHrfkIP8Fi

Zaidejas yra VIP narys ir zaidejo PING nera gan didelis [15 ID]:  https://prnt.sc/Gq5PqW4jfgqT

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 7 valandas(-ų), Mark_Rosenberg rašė:

toks pat speedboost kaip morn

Pas morn buvo vienas trumpas teleportas, pas tave teleportai ir kazkokie uzlaginimai tesesi tol kol stamina baigesi. Kokiu budu i kojas man visas kulkas pataikei? Dar mano pove matosi jog paskutines kulkos pataiko i shotguna mano. Ir isvis Morn pateike savo POV, todel laukiam tavo POV irgi. 

Redaguota nario Rafaelis_Kirminas

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 53 minutes(-čių), Sasha_Grey rašė:

Panašu į "Lag Switch", kurį tiesiogiai ant keybind pasidarė. Traktuočiau kaip papildomų programų naudojimą ir žaidėjas turėtų būti nubaustas. 🙂

ar "panasu" i tai ar tikrai zmogus naudojo? tavo pasakymas 0 vertes, jeigu jau sakai, kad "lagswitch" bent irodyk imesk is irodymu ir viskas XD btw ping'a gali susikelti, kad ciuozinetum ir pradedamas siusti pora GB =)))

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Fifty_Grand rašė:

ar "panasu" i tai ar tikrai zmogus naudojo? tavo pasakymas 0 vertes, jeigu jau sakai, kad "lagswitch" bent irodyk imesk is irodymu ir viskas XD btw ping'a gali susikelti, kad ciuozinetum ir pradedamas siusti pora GB =)))

Ping nuotrauka pateikta. Ping nebuvo sukyles ant tiek jog jam sulagintu zaidimas ir pats zaidejas pasake jog cia buvo toks pat speedbostinimas kaip pas Morn, tai reiskias zaidejas sita prijoma moka ir ji lengva gali atkartoti 😉 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

Nesu 100% įsitikinęs bet Interjero viduje , praėjus tas dureles link laiptų, net sprintinti yra neįmanoma. Tai dėl speedboosto didelis klaustukas lieka. Administracijai reiktų apsiimt tai ištestuoti.

image.png.94d54cdc0921a196a84a5c08062392ee.png.8eb738fa7c10e6160bf48644b890eca4.png

parasas_4.thumb.png.5f94da4acb5f0a3c9dc8ae55ad99a35f.png

pra2.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Luka_Tony rašė:

Nesu 100% įsitikinęs bet Interjero viduje , praėjus tas dureles link laiptų, net sprintinti yra neįmanoma. Tai dėl speedboosto didelis klaustukas lieka. Administracijai reiktų apsiimt tai ištestuoti.

Labas geras pastebejimas. 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 24 minutes(-čių), Luka_Tony rašė:

eina speedboostint ten viduje, siulyciau maziau kabinetis prie speedboostu poto gailesites kai patys gausit bana uz tokia lempa =DD Atrodo normalus speedboostas is @Mark_Rosenberg, jei jau sakot lag switch tai bent tabe parodykit pinga zaidejo.

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 valandas(-ų), Mark_Rosenberg rašė:

toks pat speedboost kaip morn

Jau kažką ir geriau galėtum sugalvot, interjere speedboostint išvis neįmanoma, ką kalbėt apie tokius teleportus kaip tavo. Apgailėtina matyt ketvirtąjį tavo užblokavimą ir dar labiau apgailėtina matyt tokį pasiteisinimą

image.thumb.png.c5c3393bbdac3b73e7161979e11b4173.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Fifty_Grand rašė:

Pingo sukėlimas nėra tiesioginis paaiškinimas lag swtich'ui, nes pagal tavo pasakymą žmonės žaidžiantys iš užsienio šalių atrodytų taip pat. Teisingas lag switch'o naudojimas limituoja upload/download greitį skirtam procesui tam tikram momentui, kurio metu žaidėjas gali pasirodyti stovintis vietoje ar šiuo atveju - lakstydamas žaibo greičiu. Jeigu serveris neturi greito disconnect'o dėl prarasto connection, konkrečiais atvejais žaidėjas gali numirti savo priešininko net neišvydęs. 🙂 

Į tavo pasakyma įmesti įrodymų ir viskas - UNO reverse kortelę tau duodu, ir laukiu įrodymų iš tavęs, jog žaidėjas to nenaudojo. 🙂 Jeigu administracija nori ištestuoti laisvai prieinamus interneto strauto kontroliavimo tools, susieks su manimi asmeniškai.

Nuoroda į atsakymą

prieš 42 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė:

eina speedboostint ten viduje, siulyciau maziau kabinetis prie speedboostu poto gailesites kai patys gausit bana uz tokia lempa =DD Atrodo normalus speedboostas is @Mark_Rosenberg, jei jau sakot lag switch tai bent tabe parodykit pinga zaidejo.

Pingo tab'e nematysi nes tai nėra atnaujinama pakankamai greitai + žaidėjui naudojant lag switch'ą serverio pingas sukiltų tik nutraukus connection, grįžus atgal ping'as atsistotų ten kur ir turi būti.

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė:

Pas morn buvo vienas trumpas teleportas, pas tave teleportai ir kazkokie uzlaginimai tesesi tol kol stamina baigesi. Kokiu budu i kojas man visas kulkas pataikei? Dar mano pove matosi jog paskutines kulkos pataiko i shotguna mano. Ir isvis Morn pateike savo POV, todel laukiam tavo POV irgi. 

filmuoju tik veiksmus pov neturiu

prieš 2 valandas(-ų), Sasha_Grey rašė:

Panašu į "Lag Switch", kurį tiesiogiai ant keybind pasidarė. Traktuočiau kaip papildomų programų naudojimą ir žaidėjas turėtų būti nubaustas. 🙂

jojo i ka dar tau panasu? nebesvaik garsiai analizuotojas, paprasciausias speedboostas, dameta lagu tas kad is uzsienio losiu ir ping +- 50 visada, kai jum apie 16+-

prieš 1 valandą, Luka_Tony rašė:

eik ir isitikink 100% o nerases pievu cia, ant salytes buvo speedboostinama ne ant laiptu ;D 

prieš 1 valandą, Xarim_Vienivartai rašė:

Jau kažką ir geriau galėtum sugalvot, interjere speedboostint išvis neįmanoma, ką kalbėt apie tokius teleportus kaip tavo. Apgailėtina matyt ketvirtąjį tavo užblokavimą ir dar labiau apgailėtina matyt tokį pasiteisinimą

tu dar cia rasai? 

Nuoroda į atsakymą

prieš 30 minutes(-čių), Mark_Rosenberg rašė:

filmuoju tik veiksmus pov neturiu

jojo i ka dar tau panasu? nebesvaik garsiai analizuotojas, paprasciausias speedboostas, dameta lagu tas kad is uzsienio losiu ir ping +- 50 visada, kai jum apie 16+-

eik ir isitikink 100% o nerases pievu cia, ant salytes buvo speedboostinama ne ant laiptu ;D 

tu dar cia rasai? 

image.thumb.png.70b936265cf9cce68d7ecd1c0d400d54.png

nori pasakyti šitoj vietoj ne speedboostinai, o šiaip teleportavaisi? gana vartytis, pirk kredus ant dar vieno unbano

image.thumb.png.c5c3393bbdac3b73e7161979e11b4173.png

Nuoroda į atsakymą

sudauze npc kazkokius du , ipiso skunda apsiverke o visi expertai susoko apie fake laggus bazarint :DDDDD tipinis lmg , pasigydyti reiktu jums manau , sapnuojat tuos cytus jau. Juokingiausia kad komentuoja tie kurie subscriptionus metinius paeme ant altv cheatu 🤣 , o del dmg lenteles, jeigu su tokia dmg lentele ciuvo neuzbanino tai nematau kodel turetu marka uzbanint https://streamable.com/2wgpak xD 

Tuo labiau nelabai matomas jusu pingas, who knows gal jus ant 300pingo losiat ir tamposi visi jums per ta mapa ? 

Redaguota nario Josh_Armani
Nuoroda į atsakymą

prieš 18 minutes(-čių), Xarim_Vienivartai rašė:

image.thumb.png.70b936265cf9cce68d7ecd1c0d400d54.png

nori pasakyti šitoj vietoj ne speedboostinai, o šiaip teleportavaisi? gana vartytis, pirk kredus ant dar vieno unbano

pridaryk nerases veju, cia dar ne laiptai, o salike https://streamable.com/i9mmhi ant laiptu net nebuvau cia matos 

kito pov speedboost: https://streamable.com/7fshls

mano pov: 

klausimu bus dar?

Nuoroda į atsakymą

On 2024-03-08 at 13:05, Mark_Rosenberg rašė:

pridaryk nerases veju, cia dar ne laiptai, o salike https://streamable.com/i9mmhi ant laiptu net nebuvau cia matos 

kito pov speedboost: https://streamable.com/7fshls

mano pov: 

klausimu bus dar?

Paaiskink man sita situacija dar:

Paskutinis suvis tiesei man i ginkla pataikei, matosi visos zieziarbos kad kulkos pataike i shotguna ir virsutine kuno daly: https://prnt.sc/dmzmyDZhbG9D

DMG lentele kurioje rodo kad paskutiniai saratai suejo visi man i kaire koja: https://prnt.sc/GHwiOTipjrjB

Kokiu budu tai buvo padaryta? Kodel POV nebuvo issaugotas? 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Rafaelis_Kirminas rašė:

Paaiskink man sita situacija dar:

Paskutinis suvis tiesei man i ginkla pataikei, matosi visos zieziarbos kad kulkos pataike i shotguna ir virsutine kuno daly: https://prnt.sc/dmzmyDZhbG9D

DMG lentele kurioje rodo kad paskutiniai saratai suejo visi man i kaire koja: https://prnt.sc/GHwiOTipjrjB

Kokiu budu tai buvo padaryta? Kodel POV nebuvo issaugotas? 

gerai kad nuo sg neatsoko kulka dar

nescriptinau dmg lenteles nzn del ko ta koja rodo kai matos kad i krutine sauta radai prie ko prisikabint teisybes ieskotojas ;D;D;

taigi rasiau kad veiksmus filmuoju tik, kam man ta prod bosa filmuot?

Nuoroda į atsakymą

On 2024-03-08 at 11:57, Luka_Tony rašė:

Prodiuserio boso viduje leidžiama sprintinti / speedboostinti.

Nuoroda į atsakymą

Atmesta.

- Šiame interjere yra galimybė išgauti speedboost'ą.
- Šiame interjere yra įmanoma speedboostinant teleportuotis.
- @Mark_Rosenberg POV reikia saugoti ne sandelių ir gamyklų metu, o aplamai susišaudymų metu.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...