Dangis_Nepramusinek Paskelbta Kovas 9, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 9, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Dangis_Nepramusinek 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Dominykas_Snow 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Bendradarbiavimas su gaujom, t.y nebaudimas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/ahgfr4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Burbuls_Rulez Paskelbta Kovas 9, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 9, 2024 Normalus tu cia tokius ppk rasyt? o tai kas buvo toliau nezinai cj pasodino tave paskui ir mane pasigavo. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dominykas_Snow Paskelbta Kovas 9, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 9, 2024 Buvai mano priorytėtas buvo tave sugaut nes buvau pasižymėjas o paskui ir burbula sugavau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dominykas_Snow Paskelbta Kovas 9, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 9, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Prox_Sviceks rašė: Matei, kad burbulas staru turi ir nerakinai, su ginklu vaiksciojo turejai itarima det uz viesa ginklu demonstracija, paleto ribose nusaut negali salia masina turejai privalejai nuvezt. Įrodymai galioja 1h sočiai laiko turėjau supakuot burbula nu. Iš viso nepamynetas esi papeikime gali nekišt savo trygraščio kur nereikia Prox_Sviceks sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Kovas 9, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 9, 2024 Atmesta. Patvirtinti bendradarbiavimą su gaujom įrodymų nepakanka. Kitą kart viską į vieną papeikimą pildyk. Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai