Armandas_Electro Paskelbta Kovas 9, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 9, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Armandas_Electro 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Serveris 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): - 4. Kokia paskyra naudojatės?: Savo 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Iš tikruju tai esu užblokuotas per DC, todėl negaliu prisijungti į serverį. Užbanino tada, kai mano DC nuhackino kažkas ir pradėjo spamint pranešimus, tačiau susitvarkiau tuos dalykus ir tai nebepasikartos. Mano discord: xanax0863 / Žuvies Grybas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 11, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 Vartotojas Armandas_Electro mūsų Serveryje nėra užblokuotas. „Discord“ paskyra xanax0863 mūsų „Discord“ Serveryje yra užblokuota už Reklamavimas. Žaidėjas už savo paskyros paskelbtą turinį privalo atsakyti. Kaip atsiblokuoti „Discord“ paskyrą mūsų „Discord“ Serveryje? Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai