Jump to content

Peikiu Fresh_Weed

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aurimas_Lempizorijus
2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Fresh_Weed
3. Priežastys: Bėgimas nuo teisėsaugos su VIP komandomis.
4. Vaizdinė medžiaga

Spoiler

IqN21J8.png

Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Paprasčiausi įrodymai, kaip turėdamas bėglio statusą bėgi su VIP teleportais, kuomet, buvau jau netoliese tavęs. Bėglio statusą aš galiu bet kada dėti, kai tik turiu kokių nors įrodymų prieš tave ir ruošiuosi dėti starų. Šiuo atveju, viską turėjau, nes šaudei nuo vandens cisternos į žmones, tuo tarpu, ir į mane.

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

aciu uz isakyta nuomone, pateik pova kaip kas buvo ir panasiai nes dabar fantazuoji, ir tiesiog isgalvoji nebutus dalykus, tiesiog uzmetei bega o as variau i dm plantacija nes uzsodines gerai buvau

sw

Nuoroda į atsakymą

prieš 20 minutes(-čių), Fresh_Weed rašė:

aciu uz isakyta nuomone, pateik pova kaip kas buvo ir panasiai nes dabar fantazuoji, ir tiesiog isgalvoji nebutus dalykus, tiesiog uzmetei bega o as variau i dm plantacija nes uzsodines gerai buvau

Bėglio statuso uždėjimas nesusijęs su tavo VIP papeikimu. Jeigu taip jau nori POV, tai, tokiu atveju, turi būti pildomas policijos darbo skundas ir ten jau atskirus įrodymus pateiksiu.

Šiuo atveju, faktas yra tame, jog bėgi nuo teisėsaugos su VIP komandomis, kas yra draudžiama pagal VIP taisykles ir tu tą puikiai žinojai, jog turi bėglio statusą, nes chat'e išmeta užrašą, kai tau tai yra uždedama.

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 8 minutes(-čių), Aurimas_Lempizorijus rašė:

Bėglio statuso uždėjimas nesusijęs su tavo VIP papeikimu. Jeigu taip jau nori POV, tai, tokiu atveju, turi būti pildomas policijos darbo skundas ir ten jau atskirus įrodymus pateiksiu.

Šiuo atveju, faktas yra tame, jog bėgi nuo teisėsaugos su VIP komandomis, kas yra draudžiama pagal VIP taisykles ir tu tą puikiai žinojai, jog turi bėglio statusą, nes chat'e išmeta užrašą, kai tau tai yra uždedama.

as neziuriu i ta chata non stop, kai reikia uzmetu aki, kas gero, dbr tiesiog uzdejai bega random is neturejimo ka veikti, manau turetum pats gauti ispejima uz smeizima

sw

Nuoroda į atsakymą

prieš 35 minutes(-čių), Fresh_Weed rašė:

as neziuriu i ta chata non stop, kai reikia uzmetu aki, kas gero, dbr tiesiog uzdejai bega random is neturejimo ka veikti, manau turetum pats gauti ispejima uz smeizima

Tai, tokiu atveju, kaip ir minėjau, gali parašyt policijos skundą ir jeigu tikrai pasitvirtins šmeižimas, tuomet, aš gausiu įspėjimą. 😉

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Priimta. Pasikartojus nusižengimams bus anuliuota VIP narystė.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...