Fresh_Weed Paskelbta Kovas 11, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Fresh_Weed 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Aurimas_Lempizorijus 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: free bega, trugdo zaisti, ir paskui pildo vip papeikima, manau reiketu atidziau ziureti i savo darba, nes galima zalias serve 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Kovas 11, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 Bėglio statusas tau buvo uždėtas todėl, kad turėjau pagrindą tai padaryti dėl numatomų star uždėjimų. Šiuo atveju, už užuolimą ir viešą ginklo demonstraciją mieste. Šalia vt 1, ant cisternos, pasilipęs šaudei. Patikrinau /dmg kas šaudo ir matau tave. Nuo to momento gavai bėglio statusą ir skaitaisi kaip bėgantis nuo teisėsaugos. Bėgimui naudojai VIP komandas, už ką ir gavai papeikimą. Spoiler Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fresh_Weed Paskelbta Kovas 11, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 taigi susibugino dmg informeris, akivaizdziai matosi, nesamones rodo sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Kovas 11, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 prieš 19 minutes(-čių), Fresh_Weed rašė: taigi susibugino dmg informeris, akivaizdziai matosi, nesamones rodo Tai jau tikrai, kad susibugino... Šaudei į mane ir matosi, kaip nuvažiuojant gavau -9 dmg. Automatiškai ir dmg informeris jau rodo fiksuotą info. "Susibugino", bet, kaip tyčia, būtent susibuginęs tavo nick rodė. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fresh_Weed Paskelbta Kovas 11, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 (redaguota) -9 dmg negalejau padaryt ant tiek nesismulkinu, manau bandyk gta persirasyti, kad nebaustum kitu zaideju kaip manes uz nieka, nes cia jau tavo klaida. p.s kodel man bega uzdejai jei as ne begau, man prasyciau irodymus kur as beglys. Redaguota Kovas 11, 2024 nario Fresh_Weed sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Kovas 11, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 prieš 41 minutes(-čių), Fresh_Weed rašė: -9 dmg negalejau padaryt ant tiek nesismulkinu, manau bandyk gta persirasyti, kad nebaustum kitu zaideju kaip manes uz nieka, nes cia jau tavo klaida. p.s kodel man bega uzdejai jei as ne begau, man prasyciau irodymus kur as beglys. Jeigu būtų, kaip tu sakai, "už nieką", tai /dmg nerodytų nieko. O /dmg juk yra server sided, o ne client sided dalykas. Reiškia tas -9 dmg buvo teisingas dalykas, nes ne mano client'as užregistravo šitą žalą, o pats serveris, ko pasekoje man pateikė informaciją į /dmg. Tad nieko man persirašyti nereikia, aš ir taip be jokių modų žaidžiu, su vanilla versija. Tu neprivalai bėgti ar šiaip būti bėglys, jog gautum bėglio statusą. Pagal taisykles, aš galiu dėti bėglio statusą tik tada, jeigu turiu už ką nubausti žmogų su galiojančiais įrodymais. Jeigu įrodymų neturiu, tuomet, tokio statuso negaliu dėti ir nesvarbu ar tas žmogus tuo metu bėga ar ne. Šiuo atveju, kaip minėjau, turėjau įrodymus prieš tave, jog šaudai, todėl ir buvo uždėtas bėglio statusas. Be bėglio statuso aš neturiu galimybės naudoti /sekti komandos ir neradęs tavęs, paprasčiausiai, įrodymų darymo funkcija, dalinai, praranda savo esmę. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fresh_Weed Paskelbta Kovas 11, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Aurimas_Lempizorijus rašė: Jeigu būtų, kaip tu sakai, "už nieką", tai /dmg nerodytų nieko. O /dmg juk yra server sided, o ne client sided dalykas. Reiškia tas -9 dmg buvo teisingas dalykas, nes ne mano client'as užregistravo šitą žalą, o pats serveris, ko pasekoje man pateikė informaciją į /dmg. Tad nieko man persirašyti nereikia, aš ir taip be jokių modų žaidžiu, su vanilla versija. Tu neprivalai bėgti ar šiaip būti bėglys, jog gautum bėglio statusą. Pagal taisykles, aš galiu dėti bėglio statusą tik tada, jeigu turiu už ką nubausti žmogų su galiojančiais įrodymais. Jeigu įrodymų neturiu, tuomet, tokio statuso negaliu dėti ir nesvarbu ar tas žmogus tuo metu bėga ar ne. Šiuo atveju, kaip minėjau, turėjau įrodymus prieš tave, jog šaudai, todėl ir buvo uždėtas bėglio statusas. Be bėglio statuso aš neturiu galimybės naudoti /sekti komandos ir neradęs tavęs, paprasčiausiai, įrodymų darymo funkcija, dalinai, praranda savo esmę. laiko gaisimas nesamonems, neturiu laiko tau, matau per stipriai lenki lazda, dabar turesi beda, o kokia nesakysiu. Aurimas_Lempizorijus sureagavo į tai 1 sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Kovas 11, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 11, 2024 prieš 47 minutes(-čių), Fresh_Weed rašė: laiko gaisimas nesamonems, neturiu laiko tau, matau per stipriai lenki lazda, dabar turesi beda, o kokia nesakysiu. Eilinis grasintojas, kiek jau tokių buvę... Fresh_Weed sureagavo į tai 1 Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Kovas 14, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 Papeikimas atmestas. Bėglio statusas buvo uždėtas teisingai. squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai