Jump to content

Unban Arabas_Dosnusis

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arabas_Dosnusis
2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?:@Mantas_Cancel
3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): -https://imgur.com/a/3gAcm8B
4. Kokia paskyra naudojatės?: Savo bet ant ant forumo su mano nicku paskyra yra uzblokuota
5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina) Nu tai tiesiog kad mantas_cancel privaziavo prie manes ir dave bauda man ir sakau  as jam ,,parduodi lemus?" tas tylejo visa laika o poto ziuriu ismete is serverio perskaitau ka ten raso ir supratau kad gavau bana uz tipo serverio pardavinejimo ar pirkimo valiuta ar kazkas tokio, bet as nei pirkau nei ka suprasciau dar kazka jei sakyciau kad parduodu lemus ar istikruju pardaves ar pirkes juos esu bet nei as ju pirkau nei as ka. Ir seip jeigu jus adminai humoro nesuprantat ir poto mes turim kentet mes tikrai nesam kalti

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Ką tik, Antanas_Tauzinot rašė:

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arabas_Dosnusis
2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?:@Mantas_Cancel
3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): -https://imgur.com/a/3gAcm8B
4. Kokia paskyra naudojatės?: Savo bet ant ant forumo su mano nicku paskyra yra uzblokuota
5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina) Nu tai tiesiog kad mantas_cancel privaziavo prie manes ir dave bauda man ir sakau  as jam ,,parduodi lemus?" tas tylejo visa laika o poto ziuriu ismete is serverio perskaitau ka ten raso ir supratau kad gavau bana uz tipo serverio pardavinejimo ar pirkimo valiuta ar kazkas tokio, bet as nei pirkau nei ka suprasciau dar kazka jei sakyciau kad parduodu lemus ar istikruju pardaves ar pirkes juos esu bet nei as ju pirkau nei as ka. Ir seip jeigu jus adminai humoro nesuprantat ir poto mes turim kentet mes tikrai nesam kalti

+ pasakysiu jau antra kart pildau unbana nes pirma unbana pildziau iskart po uzblokavimo, mantas cancel parase kad ne su savo paskyra pildau ar kazkas tokio, as atrasiau kad su savo bet forumo nickas pasikeites yra del to nes gavau bana nuo mantas_cancel uz visokias ten nesamones forume zdz del to nesigilinu as cia yra kaip yra, bet as kai parasiau jisai istryne mano zinute ir uzrakino tema, ar yra normalu???

Nuoroda į atsakymą

Neatblokuotas.

1. Serverio vartotojas Antanas_Tauzinot nėra užblokuotas.

2. Atsiblokavimo anketą reikia pildyti iš Forumo vartotojo paskyros Arabas_Dosnusis. Žaidėjas negali kurtis naujos Forumo paskyros taip siekdamas apeiti gautą Forumo užblokavimą ir tikėtis, kad administracija reaguos į nesąžiningo žaidėjo anketas, prašymus ir kt. ℹ️ Kaip atsiblokuoti Forumo vartotojo paskyrą?

3. Serverio vartotojas Arabas_Dosnusis yra užblokuotas pagrįstai. Žaidėjas už savo skelbiamą turinį turi atsakyti. Jeigu žaidėjas skelbiasi perkantis/parduosiantis Serverio valiutą, tai atitinkamai ADMIN nariai turi ne tik teisę, bet ir pareigą reaguoti į tokius žaidėjo pareiškimus. Todėl, kad Serverio valiutos pirkimas/pardavimas yra sunkiai pagaunamas ir aptinkamas. Jeigu sugebi „juokauti“, tai sugebėsi ir atsakyti už savo „bazarą“.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...