Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Kovas 12, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 12, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Aurimas_Lempizorijus 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Morn_Saenz 3. Priežastis: Įžeidinėjimai 4. Vaizdinė medžiaga: Spoiler 5. Papildomi komentarai: Supyko žmogus, jog dirbu savo, kaip policijos pareigūno darbą ir pasodinau į kalėjimą, dabar paleido į darbą savo nekultūringo žodyno racioną. Reikėtų, manau, pamokyti susivaldymo ir kultūringumo. Rafaelis_Kirminas, Morn_Saenz, Lewis_Audynke ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Kovas 12, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 12, 2024 Tai nerašinėk ir neverk man į sms'us, dėl savo bulkos, tikiuos su ja dar ilgai važinėsi ir neteks eit vėl į foruma didvyrio vaidint. Pizorijus po mano mutes O aš judu pasiruošt rytojaus gamyklai, nes kitaip nesugebu Aurimas_Lempizorijus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Kovas 12, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 12, 2024 Žaidėjas nubaustas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai