Timothy_Dielavaro Paskelbta Kovas 12, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 12, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Timothy_Dielavaro 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Aurimas_Lempizorijus 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neteisingi įtarimai, man važiuojant savo juosta, pareigūnas pats išvažiavo priešais automobilį, į jį atsitrenkiau, nes sustabdyti nespėjau, o vėliau nubaudė. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/1bfvTkV dėdė delava Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Kovas 12, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 12, 2024 Išvažiavau normaliai, dar net spėjau pavažiuot savo pusėje ir nupūtei tada mane tiesiai, kai tikrai buvo pakankamai laiko pastebėt ir bent jau apvažiuot, jeigu jau taip "išlekiau ant kelio priešais". Pamatęs, kad blogai padarei, iš karto, matosi, jog tepei slidę. Spoiler Bige_Murcialago sureagavo į tai 1 Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Timothy_Dielavaro Paskelbta Kovas 12, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 12, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Aurimas_Lempizorijus rašė: Išvažiavau normaliai, dar net spėjau pavažiuot savo pusėje ir nupūtei tada mane tiesiai, kai tikrai buvo pakankamai laiko pastebėt ir bent jau apvažiuot, jeigu jau taip "išlekiau ant kelio priešais". Pamatęs, kad blogai padarei, iš karto, matosi, jog tepei slidę. Paslėptas turinys Ta prasme Tu tyčiojiesi ar kas? Pasižiūrėk kaip Tu išvažiuoji iš /vt1, 2 sek. važiuoji prieš eismą, tik įlendi į savo važiavimo juosta keturiais ratais, gali girdėti mano garsinį signalą, kaip aš galiu žinot kur Tu galvoji važiuot? Kuriuo momentu aš turėjau spėti sustabdyti savo transporto priemonę važiuodamas 280 km/h +? Išlėkei ant kelio, taip teisingai, nes įlindai tiesiai prieš mane, peršokt tave kitą kartą ar kaip? Po susidūrimo ką atvažiavus galvą paglostyt tau, turėjau skubiai važiuot ir važiavau toliau, nesureikšminau, bet matau kai Tu sieki kažka įrodyt tai ir gaudai per visą miestą Žodžiu, trumpai ir aiškiai, pats įkelei vaizdinę medžiagą, kaip važiavai priešinga juosta, įvažiavai į mano važiuojamą juostą neapsidairęs, sukėlei avarinę situaciją ir nubaudei mane. Logikos 0. dėdė delava Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Kovas 12, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 12, 2024 prieš 1 minutę, Timothy_Dielavaro rašė: Ta prasme Tu tyčiojiesi ar kas? Pasižiūrėk kaip Tu išvažiuoji iš /vt1, 2 sek. važiuoji prieš eismą, tik įlendi į savo važiavimo juosta keturiais ratais, gali girdėti mano garsinį signalą, kaip aš galiu žinot kur Tu galvoji važiuot? Kuriuo momentu aš turėjau spėti sustabdyti savo transporto priemonę važiuodamas 280 km/h +? Išlėkei ant kelio, taip teisingai, nes įlindai tiesiai prieš mane, peršokt tave kitą kartą ar kaip? Po susidūrimo ką atvažiavus galvą paglostyt tau, turėjau skubiai važiuot ir važiavau toliau, nesureikšminau, bet matau kai Tu sieki kažka įrodyt tai ir gaudai per visą miestą Žodžiu, trumpai ir aiškiai, pats įkelei vaizdinę medžiagą, kaip važiavai priešinga juosta, įvažiavai į mano važiuojamą juostą neapsidairęs, sukėlei avarinę situaciją ir nubaudei mane. Logikos 0. Nei važiavau priešinga, nei ką... Atlikau posūkį į kairę, pavažiavau tiesiai ir nutrenkei mane. Turėjai sočiai laiko apvažiavimui. Kiti vairuotojai sugeba ir apvažiuot, jeigu lekia be proto dideliu greičiu, o tau reikėjo tiesiai į mane kalt, dar net kai buvau prie krašto ir pasiruošęs į dešinę sukt. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Timothy_Dielavaro Paskelbta Kovas 12, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 12, 2024 prieš 9 minutes(-čių), Aurimas_Lempizorijus rašė: Nei važiavau priešinga, nei ką... Atlikau posūkį į kairę, pavažiavau tiesiai ir nutrenkei mane. Turėjai sočiai laiko apvažiavimui. Kiti vairuotojai sugeba ir apvažiuot, jeigu lekia be proto dideliu greičiu, o tau reikėjo tiesiai į mane kalt, dar net kai buvau prie krašto ir pasiruošęs į dešinę sukt. Kiek Tu tiesiai pavažiavai, ten viskas per kelias sekundes įvyko, nesimėtyk taip. Tai aš ir sakau nespėjau sustabdyt, nes prieš pat iškišai savo tarnybinę auto Žodžiu, tušti žodžiai, laukiam verdikto. dėdė delava Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Kovas 14, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 Papeikimas priimtas. Pagal pateiktus įrodymus tikrai negaliu sakyti, kad viskas buvo atlikta tvarkingai. Įrodymų kaip ir užtektu, tačiau apimant visas aplinkybes darbuotojas žaidėjo bausti už tai nemanau, kad turėjo. Šiam kartui darbuotojas baudžiamas perspėjimu. Timothy_Dielavaro sureagavo į tai 1 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai