Jump to content

Peikiu Gangsteris_Gaidys

Black_Umo

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Black Umo
2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Gangsteris_Gaidys
3. Priežastys

1. Draudžiama naudoti /vheal, /vfix, /vt, /get šaudymo(si), grobimų, plėšimų metu (įskaitant, grįžimui atgal į susišaudymą).
  2. Panaudojo šią komanda net 3x miręs.

4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/ynysww

sww.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas sveikas sveikas Black_Umo tavo video pradžioje matosi kaip pats darai /vtm nors katik buvo ivykes susišaudymas ikelk pilna video. Kad negalima /vtm daryti prie boso nežinojau ir gailiuosi, bet keista kai mane peiki, kai pats /vtm padarei, kai mirei tai dar kartą pabrežiu matosi tavo video pradžioje.

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Gangsteris_Gaidys rašė:

Sveikas sveikas sveikas Black_Umo tavo video pradžioje matosi kaip pats darai /vtm nors katik buvo ivykes susišaudymas ikelk pilna video. Kad negalima /vtm daryti prie boso nežinojau ir gailiuosi, bet keista kai mane peiki, kai pats /vtm padarei, kai mirei tai dar kartą pabrežiu matosi tavo video pradžioje.

Jei reiks drąsiai galiu įkelti full epizode, pirmas vtm išvis net nebuvo su tavim jokio kontakto, o kitas vtm kur matosi, tai net matosi texte pakeltas buvo kad paleto bosa žudžiau, tai nežinau apie kokį tu mano /vtm kalbi apie susišaudymą su tavimi. Gero vakaro

sww.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...