Jump to content

Peikiu James_Demarco

Justinas_Brigada

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Justinas_Brigada.
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @James_Demarco
3. Priežastis: Fake lag.
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/t5k00w , pingas po susišaudymo: https://streamable.com/mu8kua
5. Papildomi komentarai:

Peikiamo žaidėjo POV per susišaudymą: https://streamable.com/4hvpzd
Po sandėlio vyko hood grobimas, pingas irgi šokinėjo, vienas iš situacijų kaip šaudėsi ir pingas buvo aukštas, mirė ir pingas laikėsi stabilus: https://imgur.com/a/hN4FXGM

Redaguota nario Justinas_Brigada

6rIiQWn.png.6590d177ddf25aac320f84eda6a7c740.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 4 minutes(-čių), Justinas_Brigada rašė:

Na jo. Keista tik, kad visa tai vyksta veiksmo metu, o poto pingas laikosi tobulai. Netgi šiuo momentu serveryje tau yra 45 pingo. Toli iki 700-1000 skaičių.

Iš kur turiu žinoti, kodėl pas mane yra problemos su internetu nuo 19 iki 21h arba 22h. Ir tai vyksta kiekvieną vakarą. Tai pat dėl interneto esu skambinęs ne kartą savaitei pasilaikydavo ir toliau vėl tas pats. Lygiai tokius pačius skaičius galėsi pamatyti rytoj pas mane 😉

Redaguota nario James_Demarco
Nuoroda į atsakymą

prieš 35 minutes(-čių), James_Demarco rašė:

Nuo kada interneto problemos ir fake lagg yra tas pats dalykas.

Nesakau,kad tai taspats dalykas,tačiau nesuprasiu šito: " Lygiai tokius pačius skaičius pamatysit pas mane rytoj 🙂 ". Savo minimą interneto problemą turetum susitvarkyti,o ne tuom piktnaudžiaudamas toliau judet sandeliuose.

Netyčia rytoj uzmatysiu pas tave toki pingą man zajobai gali uzeit tai nesuprasi is kur pareina. kas su patranka kas su plika ranka na

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Grisha_Explosiwas rašė:

Nesakau,kad tai taspats dalykas,tačiau nesuprasiu šito: " Lygiai tokius pačius skaičius pamatysit pas mane rytoj 🙂 ". Savo minimą interneto problemą turetum susitvarkyti,o ne tuom piktnaudžiaudamas toliau judet sandeliuose.

Netyčia rytoj uzmatysiu pas tave toki pingą man zajobai gali uzeit tai nesuprasi is kur pareina. kas su patranka kas su plika ranka na

Jau keletą kartų esu skambinęs tiekėjams interneto buvo atvažiavę pakeitė modemą, perkrovė serverį, bet vis tiek problemą ta patį tęsiasi. Tai, ką aš tau pakeisiu 😄  

Nuoroda į atsakymą

Labai patogu sakyti, kad pagrindinėmis aktyvumo valandomis problemos su internetu atsiranda, ir tuo pačiu metu einam šaudyti ir kitiems į kaulus duoti naudojantis tuo. 😄

"Tai, ką aš tau pakeisiu" - yra net keli variantai, tarp jų vienas absoliučiai nieko nekainuoja!

• Pasikeisi interneto tiekėją. 
  • Atsinaujinsi interneto liniją/antenas.
  • Nustosi naudotis savo nenormaliai aukštu ping'u kovose su kitais žaidėjais.

O šiaip tie visi teleportavimaisi ir "speed boostai" ir lag switch'ai atsibodo. Reikėtų griežtesnių taisyklių tam ir galimai sisteminių pakeitimų kaip PING limitas iki 150ms 🙂. Čia jau ne be pas kurį skill'o daugiau, bet kuris sugeba daugiau "vitaminų ir papildų" į savo gameplay sukišt.

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Sasha_Grey rašė:

Labai patogu sakyti, kad pagrindinėmis aktyvumo valandomis problemos su internetu atsiranda, ir tuo pačiu metu einam šaudyti ir kitiems į kaulus duoti naudojantis tuo. 😄

"Tai, ką aš tau pakeisiu" - yra net keli variantai, tarp jų vienas absoliučiai nieko nekainuoja!

• Pasikeisi interneto tiekėją. 
  • Atsinaujinsi interneto liniją/antenas.
  • Nustosi naudotis savo nenormaliai aukštu ping'u kovose su kitais žaidėjais.

O šiaip tie visi teleportavimaisi ir "speed boostai" ir lag switch'ai atsibodo. Reikėtų griežtesnių taisyklių tam ir galimai sisteminių pakeitimų kaip PING limitas iki 150ms 🙂. Čia jau ne be pas kurį skill'o daugiau, bet kuris sugeba daugiau "vitaminų ir papildų" į savo gameplay sukišt.

Parodyk tu man, kurioje  vietoje aš pranašumo gaunu. Vienintelį dmg ir tai kartą padariau Suqma, visiems kitiems man lagas net neužskaitė pataikymo. Nesuprantu, svarbiausia paverkti jums ar kas? Ir sakyti vieną, kai pagal POV matosi, kad visiškai kitaip yra. 😄 

Redaguota nario James_Demarco
Nuoroda į atsakymą

prieš 12 minutes(-čių), James_Demarco rašė:

Parodyk tu man, kurioje  vietoje aš pranašumo gaunu. Vienintelį dmg ir tai kartą padariau Suqma, visiems kitiems man lagas net neužskaitė pataikymo. Nesuprantu, svarbiausia paverkti jums ar kas? Ir sakyti vieną, kai pagal POV matosi, kad visiškai kitaip yra. 😄 

Kurioj vietoj pranašumas?

Kad į priešininką pataikyti išeitų, jį visų pirma matyti reikia, o kadangi tavo šikna per asfaltą šviesos greičiu kelis metrus peršoka, tai nėra natūralu ir priimtina.

Kadangi taip sudėtinga perprasti skundo prasmę, gal dar parodyt kaip ir šikną nusivalyt reikia? O gal kaip žaidimą iš kompiuterio ištrinti? Dantų pastą ant šepetėlio užsitept moki? - tą irgi galiu parodyt.

Neapsimesk durneliu, ir aukos vaidmenį gali pasilikti savo interneto tiekėjams. Pats supranti ką darai, ir tiesiog tuo naudojiesi.

Redaguota nario Sasha_Grey
Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Sasha_Grey rašė:

Kurioj vietoj pranašumas?

Kad į priešininką pataikyti išeitų, jį visų pirma matyti reikia, o kadangi tavo šikna per asfaltą šviesos greičiu kelis metrus peršoka, tai nėra natūralu ir priimtina.

Kadangi taip sudėtinga perprasti skundo prasmę, gal dar parodyt kaip ir šikną nusivalyt reikia? O gal kaip žaidimą iš kompiuterio ištrinti? Dantų pastą ant šepetėlio užsitept moki? - tą irgi galiu parodyt.

Neapsimesk durneliu, ir aukos vaidmenį gali pasilikti savo interneto tiekėjams. Pats supranti ką darai, ir tiesiog tuo naudojiesi.

Skaitei ką parašiau ar tiesiog apsimeti su baltu bilietų? Ar atėjai pasirinkti pranešimų.

Neturiu, ką su tavimi diskutuoti.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...