Justinas_Brigada Paskelbta Kovas 14, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Justinas_Brigada. 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @James_Demarco 3. Priežastis: Fake lag. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/t5k00w , pingas po susišaudymo: https://streamable.com/mu8kua 5. Papildomi komentarai: Peikiamo žaidėjo POV per susišaudymą: https://streamable.com/4hvpzd Po sandėlio vyko hood grobimas, pingas irgi šokinėjo, vienas iš situacijų kaip šaudėsi ir pingas buvo aukštas, mirė ir pingas laikėsi stabilus: https://imgur.com/a/hN4FXGM Redaguota Kovas 14, 2024 nario Justinas_Brigada James_Demarco, Eima_Tosiba, Grisha_Explosiwas ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 1 1 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
James_Demarco Paskelbta Kovas 14, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 Nežinau, kaip tu žiūri atsiųsta POV, bet tikriausiai akinius nupirksiu aš tau. Puikiai matosi mano POV, kaip man lagina pačiam ir žaidėjai kiti irgi teleportais juda. Pridedu kitų žmonių POV iš savų, kaip irgi puikiai matosi, kad man lagina tiesiog internetas: https://streamable.com/kkpzys Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Justinas_Brigada Paskelbta Kovas 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 Na jo. Keista tik, kad visa tai vyksta veiksmo metu, o poto pingas laikosi tobulai. Netgi šiuo momentu serveryje tau yra 45 pingo. Toli iki 700-1000 skaičių. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
James_Demarco Paskelbta Kovas 14, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 (redaguota) prieš 4 minutes(-čių), Justinas_Brigada rašė: Na jo. Keista tik, kad visa tai vyksta veiksmo metu, o poto pingas laikosi tobulai. Netgi šiuo momentu serveryje tau yra 45 pingo. Toli iki 700-1000 skaičių. Iš kur turiu žinoti, kodėl pas mane yra problemos su internetu nuo 19 iki 21h arba 22h. Ir tai vyksta kiekvieną vakarą. Tai pat dėl interneto esu skambinęs ne kartą savaitei pasilaikydavo ir toliau vėl tas pats. Lygiai tokius pačius skaičius galėsi pamatyti rytoj pas mane Redaguota Kovas 14, 2024 nario James_Demarco Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Explosiwas Paskelbta Kovas 14, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 na jeigu tokie skaiciai planuoja laikytis ir toliau,teks draust dalyvaut veiksmuose,arba pradet leist naudoti fake lagga. James_Demarco sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
James_Demarco Paskelbta Kovas 14, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 prieš 44 minutes(-čių), Grisha_Explosiwas rašė: na jeigu tokie skaiciai planuoja laikytis ir toliau,teks draust dalyvaut veiksmuose,arba pradet leist naudoti fake lagga. Nuo kada interneto problemos ir fake lagg yra tas pats dalykas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Explosiwas Paskelbta Kovas 14, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 prieš 35 minutes(-čių), James_Demarco rašė: Nuo kada interneto problemos ir fake lagg yra tas pats dalykas. Nesakau,kad tai taspats dalykas,tačiau nesuprasiu šito: " Lygiai tokius pačius skaičius pamatysit pas mane rytoj ". Savo minimą interneto problemą turetum susitvarkyti,o ne tuom piktnaudžiaudamas toliau judet sandeliuose. Netyčia rytoj uzmatysiu pas tave toki pingą man zajobai gali uzeit tai nesuprasi is kur pareina. kas su patranka kas su plika ranka na Tomas_Frenzy, Check_Bass, Justinas_Brigada ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
James_Demarco Paskelbta Kovas 14, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2024 prieš 1 minutę, Grisha_Explosiwas rašė: Nesakau,kad tai taspats dalykas,tačiau nesuprasiu šito: " Lygiai tokius pačius skaičius pamatysit pas mane rytoj ". Savo minimą interneto problemą turetum susitvarkyti,o ne tuom piktnaudžiaudamas toliau judet sandeliuose. Netyčia rytoj uzmatysiu pas tave toki pingą man zajobai gali uzeit tai nesuprasi is kur pareina. kas su patranka kas su plika ranka na Jau keletą kartų esu skambinęs tiekėjams interneto buvo atvažiavę pakeitė modemą, perkrovė serverį, bet vis tiek problemą ta patį tęsiasi. Tai, ką aš tau pakeisiu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sasha_Grey Paskelbta Kovas 17, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 17, 2024 Labai patogu sakyti, kad pagrindinėmis aktyvumo valandomis problemos su internetu atsiranda, ir tuo pačiu metu einam šaudyti ir kitiems į kaulus duoti naudojantis tuo. "Tai, ką aš tau pakeisiu" - yra net keli variantai, tarp jų vienas absoliučiai nieko nekainuoja! Pasikeisi interneto tiekėją. Atsinaujinsi interneto liniją/antenas. Nustosi naudotis savo nenormaliai aukštu ping'u kovose su kitais žaidėjais. O šiaip tie visi teleportavimaisi ir "speed boostai" ir lag switch'ai atsibodo. Reikėtų griežtesnių taisyklių tam ir galimai sisteminių pakeitimų kaip PING limitas iki 150ms . Čia jau ne be pas kurį skill'o daugiau, bet kuris sugeba daugiau "vitaminų ir papildų" į savo gameplay sukišt. Justis_Ltu, James_Demarco ir Kauketasis_Dziusna sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
James_Demarco Paskelbta Kovas 17, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 17, 2024 (redaguota) prieš 1 valandą, Sasha_Grey rašė: Labai patogu sakyti, kad pagrindinėmis aktyvumo valandomis problemos su internetu atsiranda, ir tuo pačiu metu einam šaudyti ir kitiems į kaulus duoti naudojantis tuo. "Tai, ką aš tau pakeisiu" - yra net keli variantai, tarp jų vienas absoliučiai nieko nekainuoja! Pasikeisi interneto tiekėją. Atsinaujinsi interneto liniją/antenas. Nustosi naudotis savo nenormaliai aukštu ping'u kovose su kitais žaidėjais. O šiaip tie visi teleportavimaisi ir "speed boostai" ir lag switch'ai atsibodo. Reikėtų griežtesnių taisyklių tam ir galimai sisteminių pakeitimų kaip PING limitas iki 150ms . Čia jau ne be pas kurį skill'o daugiau, bet kuris sugeba daugiau "vitaminų ir papildų" į savo gameplay sukišt. Parodyk tu man, kurioje vietoje aš pranašumo gaunu. Vienintelį dmg ir tai kartą padariau Suqma, visiems kitiems man lagas net neužskaitė pataikymo. Nesuprantu, svarbiausia paverkti jums ar kas? Ir sakyti vieną, kai pagal POV matosi, kad visiškai kitaip yra. Redaguota Kovas 17, 2024 nario James_Demarco Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sasha_Grey Paskelbta Kovas 17, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 17, 2024 (redaguota) prieš 12 minutes(-čių), James_Demarco rašė: Parodyk tu man, kurioje vietoje aš pranašumo gaunu. Vienintelį dmg ir tai kartą padariau Suqma, visiems kitiems man lagas net neužskaitė pataikymo. Nesuprantu, svarbiausia paverkti jums ar kas? Ir sakyti vieną, kai pagal POV matosi, kad visiškai kitaip yra. Kurioj vietoj pranašumas? Kad į priešininką pataikyti išeitų, jį visų pirma matyti reikia, o kadangi tavo šikna per asfaltą šviesos greičiu kelis metrus peršoka, tai nėra natūralu ir priimtina. Kadangi taip sudėtinga perprasti skundo prasmę, gal dar parodyt kaip ir šikną nusivalyt reikia? O gal kaip žaidimą iš kompiuterio ištrinti? Dantų pastą ant šepetėlio užsitept moki? - tą irgi galiu parodyt. Neapsimesk durneliu, ir aukos vaidmenį gali pasilikti savo interneto tiekėjams. Pats supranti ką darai, ir tiesiog tuo naudojiesi. Redaguota Kovas 17, 2024 nario Sasha_Grey Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
James_Demarco Paskelbta Kovas 17, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 17, 2024 prieš 1 valandą, Sasha_Grey rašė: Kurioj vietoj pranašumas? Kad į priešininką pataikyti išeitų, jį visų pirma matyti reikia, o kadangi tavo šikna per asfaltą šviesos greičiu kelis metrus peršoka, tai nėra natūralu ir priimtina. Kadangi taip sudėtinga perprasti skundo prasmę, gal dar parodyt kaip ir šikną nusivalyt reikia? O gal kaip žaidimą iš kompiuterio ištrinti? Dantų pastą ant šepetėlio užsitept moki? - tą irgi galiu parodyt. Neapsimesk durneliu, ir aukos vaidmenį gali pasilikti savo interneto tiekėjams. Pats supranti ką darai, ir tiesiog tuo naudojiesi. Skaitei ką parašiau ar tiesiog apsimeti su baltu bilietų? Ar atėjai pasirinkti pranešimų. Neturiu, ką su tavimi diskutuoti. Sasha_Grey sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Kovas 18, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 18, 2024 Atmesta. Jeigu žinai, kad dėl interneto problemų kyla pingas, tuomet nedalyvauk gaujų veiksmuose, kadangi pasikartojus tokiai situacijai gali būti užblokuotas už fake lag @James_Demarco James_Demarco sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai