Jump to content

Peikiu Bige_Murcialago


Aurimas_Lempizorijus

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Aurimas_Lempizorijus
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Bige_Murcialago
3. Priežastis: Neleistinų programų naudojimas.
4. Vaizdinė medžiaga:

Spoiler

 

eDjutll.png

lIGidi7.png


5. Papildomi komentaraiAtvykus į salą, kur dažniausiai didelius kiekius narkotinių medžiagų gaujos sodina, tik išlindus iš karto buvo pradėta šaudyti labai taikliai, nors ir buvo pakankamai tamsu. Pabandžiau slėptis ir kitoje vietoje išlysti, tačiau net ir pasislėpus, matosi, jog kulkų trace'ai yra vedžiojami paskui mane, kur tik eičiau, į bet kurį šoną. Tik išlendu bet kurioje kitoje vietoje, iš karto tiesiu taikymu pradedama šaudyti. Dėl AIM nepavadinčiau, tačiau labai stiprus įtarimas yra dėl WH naudojimo. Žaidėjo paprašyti išsaugoti POV, tačiau pradėta "išsikalinėti", pažiūrėsime ar iš tikrųjų jam kažkas ten išsikrovė ar neveikia. Vėliau dar per SMS buvo parašyta, jog išjungtų WH, o jis atsakė, lyg nežinodamas, jog tai yra neleistina programa, kad "o tai neleidžiama?". Toks atsakymas dar labiau patvirtina įtarimą dėl neleistinų programų naudojimo. Šis žaidėjas net nežino ar nėra susipažinęs kokios programinės įrangos gali būti neleistinos/suteikiančios nesąžiningą pranašumą ir dėl to gali naudotis jomis.

Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Labas, miela malonu, kad mano progresas buvo įvertintas ačiū galiu pasakyti tik savo geriausiam treneriukui Stanley_Williams, neįsivaizduoji kas dėsis po poros mėn treniruočių... O šiaip gavus žinute ,,save pov" pradėjo tiek katinas per visa hata žvengti tiek paleto karosai iš vandens žvengė, kad net saloje girdėjosi :D. O šiaip ko tikiesi, balta outfituka šoves visam derinukui trūkstą tik iš Viršilos laikrodukų RGB spalvų ir puikus derinys. Nežn ten įkelei vidosika 2 min, kaip ir minėjau GOPRO išsikrovinėjo tai tik 1min 30s išsaugojo shadowplay ir dar antros vietos pasaugojau, nes tik parašius ne per gerai matai pasaugojau. O dabar griebiam popcorniukus ir einam žiūrėt. P.s Soundai off, nes buvo koncertas @Justinas_Brigada dainavo boyna galava.
P.s.s. Pažymėjau video, kad tinkamas ir vaikams, jog neblokuotu youtube peržiūrėjimą tau. 

 

Redaguota nario Bige_Murcialago

la2.png?ex=66f67ba9&is=66f52a29&hm=9f790

 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 38 minutes(-čių), Bige_Murcialago rašė:

Labas, miela malonu, kad mano progresas buvo įvertintas ačiū galiu pasakyti tik savo geriausiam treneriukui Stanley_Williams, neįsivaizduoji kas dėsis po poros mėn treniruočių... O šiaip gavus žinute ,,save pov" pradėjo tiek katinas per visa hata žvengti tiek paleto karosai iš vandens žvengė, kad net saloje girdėjosi :D. O šiaip ko tikiesi, balta outfituka šoves visam derinukui trūkstą tik iš Viršilos laikrodukų RGB spalvų ir puikus derinys. Nežn ten įkelei vidosika 2 min, kaip ir minėjau GOPRO išsikinėjo tai tik 1min 30s išsaugojo shadowplay ir dar antros vietos pasaugojau, nes tik parašius ne per gerai matai pasaugojau. O dabar griebiam popcorniukus ir einam žiūrėt. P.s Soundai off, nes buvo koncertas @Justinas_Brigada dainavo boyna galava.
P.s.s. Pažymėjau video, kad tinkamas ir vaikams, jog neblokuotu youtube peržiūrėjimą tau. 

 

Neblogai tu čia su reduxu, praktiškai, nakties tamsą pasišalinęs 😄 😄 WH nesimato, kaip prieš tai minėjau, bet reduxas, tai tikrai per daug nušviesina viską. Praktiškai, nakties tamsos nebelieka pas tave. Žiūrėsim koks bus galutinis sprendimas iš administracijos pusės.

Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...