Matukas_Poseu Paskelbta Gruodis 6, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2022 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Matukas_Poseu 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dariukas_Darius 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Siap trankau non rp darau nededa nei uz non rp nei uz turto zala klasika kai eilini karta reikia pareigunus mokinti ju savas taisykles 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/l5uezp Pingvinas_Angry, Ontanis_Stiklainis, Dariukas_Darius ir 1 kitas sureagavo į tai 1 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dariukas_Darius Paskelbta Gruodis 6, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2022 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sorry neveikė video įrašymas, negalėjau surinkt įrodymų, kad nubaust. Mes juk privalom tureti įrodymus, o surinkus tik tada bausti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matukas_Poseu Paskelbta Gruodis 6, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2022 (redaguota) prieš 5 minutes(-čių), Dariukas_Darius rašė: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sorry neveikė video įrašymas, negalėjau surinkt įrodymų, kad nubaust. Mes juk privalom tureti įrodymus, o surinkus tik tada bausti. Skamba cia jau kaip tavo problemos, kad neturi irodymu privalejai mane bausti, o to nepadarei. Skanaus gardaus jum ispejimo. Redaguota Gruodis 6, 2022 nario Matukas_Poseu Dariukas_Darius sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dariukas_Darius Paskelbta Gruodis 6, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2022 prieš 8 minutes(-čių), Matukas_Poseu rašė: Skamba cia jau kaip tavo problemos, kad neturi irodymu privalejai mane bausti, o to nepadarei. Skanaus gardaus jum ispejimo. Tai man dabar reikėjo jus bausti, kai man nustojo veikti video įrašymas, neturint įrodymų? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matukas_Poseu Paskelbta Gruodis 6, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2022 prieš 2 minutes(-čių), Dariukas_Darius rašė: Tai man dabar reikėjo jus bausti, kai man nustojo veikti video įrašymas, neturint įrodymų? Nebesimazink juokdary rakini hoode nezinai taisykliu cia ir paciu paprasciausiu nezinai pajiemiai ir nuvaziavai dar speceliai stovejau Peace Dariukas_Darius sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dariukas_Darius Paskelbta Gruodis 6, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2022 prieš 43 minutes(-čių), Matukas_Poseu rašė: Nebesimazink juokdary rakini hoode nezinai taisykliu cia ir paciu paprasciausiu nezinai pajiemiai ir nuvaziavai dar speceliai stovejau Peace + Nelabai mačiau grėsmės, čia visas serveris kalėjime sedėtų jeigu baustume už tokius smulkius "pažeidimus". Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matukas_Poseu Paskelbta Gruodis 6, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2022 prieš 29 minutes(-čių), Dariukas_Darius rašė: + Nelabai mačiau grėsmės, čia visas serveris kalėjime sedėtų jeigu baustume už tokius smulkius "pažeidimus". Ne karta buvau baustas uz tai gana cia tau free postus rinktis laukiam sprendimo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Henre_Panzer Paskelbta Gruodis 9, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 9, 2022 Atmesta. Darbuotojas papeikime paaiškino, kad tuo metu jam neveikė video įrašymo programa. Jeigu pareigūnas būtų tave nubaudęs jis pažeistų Direktorių Prižiūrėtojo bei Policijos valdžios numatytąją taisyklę: "Policininkas privalo įtarti kitą žaidėją tik turėdamas pagrįstą pagrindą ir vaizdinę medžiagą (nuotraukas, vaizdo įrašus). Policininkas privalo laikytis Įtarimų sąrašo." Dariukas_Darius sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai