Jump to content

Peikiu Dariukas_Darius

Matukas_Poseu

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Matukas_Poseu
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dariukas_Darius
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Siap trankau non rp darau nededa nei uz non rp nei uz turto zala klasika kai eilini karta reikia pareigunus mokinti ju savas taisykles 🙂 
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/l5uezp

image.png.03e9931016743ae3abc08b7e246f3178.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 5 minutes(-čių), Dariukas_Darius rašė:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sorry neveikė video įrašymas, negalėjau surinkt įrodymų, kad nubaust. 🙂 Mes juk privalom tureti įrodymus, o surinkus tik tada bausti.

Skamba cia jau kaip tavo problemos, kad neturi irodymu privalejai mane bausti, o to nepadarei. Skanaus gardaus jum ispejimo.

Redaguota nario Matukas_Poseu

Nuoroda į atsakymą

prieš 8 minutes(-čių), Matukas_Poseu rašė:

Skamba cia jau kaip tavo problemos, kad neturi irodymu privalejai mane bausti, o to nepadarei. Skanaus gardaus jum ispejimo.

Tai man dabar reikėjo jus bausti, kai man nustojo veikti video įrašymas, neturint įrodymų?

Best 4 Matic GIFs | Gfycat

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Dariukas_Darius rašė:

Tai man dabar reikėjo jus bausti, kai man nustojo veikti video įrašymas, neturint įrodymų?

Nebesimazink juokdary rakini hoode nezinai taisykliu cia ir paciu paprasciausiu nezinai pajiemiai ir nuvaziavai dar speceliai stovejau Peace

Nuoroda į atsakymą

prieš 43 minutes(-čių), Matukas_Poseu rašė:

Nebesimazink juokdary rakini hoode nezinai taisykliu cia ir paciu paprasciausiu nezinai pajiemiai ir nuvaziavai dar speceliai stovejau Peace

+ Nelabai mačiau grėsmės, čia visas serveris kalėjime sedėtų jeigu baustume už tokius smulkius "pažeidimus". 

Best 4 Matic GIFs | Gfycat

Nuoroda į atsakymą

prieš 29 minutes(-čių), Dariukas_Darius rašė:

+ Nelabai mačiau grėsmės, čia visas serveris kalėjime sedėtų jeigu baustume už tokius smulkius "pažeidimus". 

Ne karta buvau baustas uz tai gana cia tau free postus rinktis laukiam sprendimo

Nuoroda į atsakymą

Atmesta. Darbuotojas papeikime paaiškino, kad tuo metu jam neveikė video įrašymo programa. Jeigu pareigūnas būtų tave nubaudęs jis pažeistų Direktorių Prižiūrėtojo bei Policijos valdžios numatytąją taisyklę: "Policininkas privalo įtarti kitą žaidėją tik turėdamas pagrįstą pagrindą ir vaizdinę medžiagą (nuotraukas, vaizdo įrašus). Policininkas privalo laikytis Įtarimų sąrašo."

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...