Matukas_Poseu Paskelbta Kovas 17 Dalintis Paskelbta Kovas 17 Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Matukas_Poseu 2. Peikiamos gaujos pavadinimas: Kamanda X 3. Kodėl peikiate šią gaują?: Bendradarbiavimas su limuku : Avoidedas_Nakuj Bienka_Zemaitis Rokas_Kingstonas 4. Įrodymai: https://streamable.com/bn8jxp https://streamable.com/v0yufw Mill_Andreas, Avoidedas_Nakuj, Rafaelis_Kirminas ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 2 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Avoidedas_Nakuj Paskelbta Kovas 17 Dalintis Paskelbta Kovas 17 Bausti net nežiūrėjus įrodymų! Jusu_Kilnybe sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bienka_Zemaitis Paskelbta Kovas 17 Dalintis Paskelbta Kovas 17 Katik buvau pradėjas rinkti, ką aš žinau pačiam gale rinkau net nemačiau kad tas policajus tarp augalu pasislėpes Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matukas_Poseu Paskelbta Kovas 17 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 17 prieš 7 minutes(-čių), Bienka_Zemaitis rašė: Katik buvau pradėjas rinkti, ką aš žinau pačiam gale rinkau net nemačiau kad tas policajus tarp augalu pasislėpes :DDDDDDDDDD Nebegydyk nepaeis Belekas_Belekur sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Kovas 18 Dalintis Paskelbta Kovas 18 Papeikimas priimtas. Gauja „KAMANDA X“ yra baudžiama 1 įspėjimu ir praranda 50 gaujos taškų. Nors situacija nėra identiška ir Rokas iš tikrųjų galėjo nepastebėti gaujinių, o ir tuo pačiu jis naikino augalus, o ne bandė padėti juos pasodinti, vis tiek negaliu taikyti dvigubų standartų ir nelaikyti to kaip bendradarbiavimo. Policijos darbuotojas gal ir nematė, tačiau Jūs kaip gaujiniai privalote šaudyti į teisėsaugininkus, ypatingai, kai yra nurenkama Jūsų pasodinta žolė. Žaidėjai patenkantys į juodąjį sąrašą už bendradarbiavimą su Policijos Departamentu: Avoidedas_Nakuj Bienka_Zemaitis Tomox_Csgo ir Tonis_Sopra sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai