Jump to content

Peikiu Bige_Murcialago

Fredas_Tapovas

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Fredas_Tapovas
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):Bige_Murcialago
3. Priežastis: Žaidėjų apgaudinėjimas. Automobilis pirktas 02/29 ar 03/01
4. Vaizdinė medžiagaImgur: The magic of the Internet
5. Papildomi komentarai:   Bige_Murcialago +2.170.560 EUR į kišenę.
(Trumpai ir aiškiai)
Pagaliau pastebėjau, kad Tosha grąžino pinigus už automobilių stage bugus, kuomet pirkau iš Bigės jis pats tai užpildė ir nuotraukoje yra pokalbis, kur pažada grąžinti pinigus, nebūtų pažadėjęs būtų išvis tylus reikalas čia. Discorde bandėm turėt pokalbį, kaip užsikirtus plokštelė ta patį kartoja, grąžinti visą turtą ir viską į ką buvo iškeistas automobilis, kas manęs netenkina, nes buvo šnekėta, kad kai Tosha pajudins reikalus su šiuo dalyku, jis man grąžins tuos pinigus už stagę. Dabar jis aiškina kaip jis nuo to nudegė ir tai ne jo atsakomybė, Automobilis jo žodžiais buvo FT be šarvų, dabar sako, jog tai buvo ne FT iš tiesų. Skundas rašomas dabar, nes atkreiptas dėmesys į tą tema apačioje prisegta.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Mašina pirkai ir matei koks tune yra uždėtas. O dabar pradėjai man per visą savaitgalį flood'int be perstojimo ir keiksmažodžiais į discord'ą. Jei jau nepatiko, kad išleistus pinigus atgavau, buvo pasiūlytas draugiškas sprendimas grąžinu tavo milijonus ir tapačia mašiną kuria man davei už tą brabusa ir atsikeičiam bėdų nėra. O kaip tavo pasakymas ,,Pinigai priklauso kam tau ar mašinai" 😄 Taip, man priklauso, nes aš jos išleidau. Parduodant brabusa pilna informaciją žaidime matei koks yra ir kaip minėtas buvo. Dar kartą pakartosiu jei tau netinka toks sprendimas dar draugiškai siūlau galim atsikeisti viską nėra bėdų parduosiu ta brabusa dar brangiau. O čia beviltiškus pokalbius leistis su tavim nematau tikslo, nes jau discord'e 100 kartų buvo pakartota tau tai, kad galim atsikeist, bet netinka tau 😄
image.png?ex=66095c17&is=65f6e717&hm=c2b

la2.png?ex=66f67ba9&is=66f52a29&hm=9f790

Nuoroda į atsakymą

prieš 6 minutes(-čių), Bige_Murcialago rašė:

Mašina pirkai ir matei koks tune yra uždėtas. O dabar pradėjai man per visą savaitgalį flood'int be perstojimo ir keiksmažodžiais į discord'ą. Jei jau nepatiko, kad išleistus pinigus atgavau, buvo pasiūlytas draugiškas sprendimas grąžinu tavo milijonus ir tapačia mašiną kuria man davei už tą brabusa ir atsikeičiam bėdų nėra. O kaip tavo pasakymas ,,Pinigai priklauso kam tau ar mašinai" 😄 Taip, man priklauso, nes aš jos išleidau. Parduodant brabusa pilna informaciją žaidime matei koks yra ir kaip minėtas buvo. Dar kartą pakartosiu jei tau netinka toks sprendimas dar draugiškai siūlau galim atsikeisti viską nėra bėdų parduosiu ta brabusa dar brangiau. O čia beviltiškus pokalbius leistis su tavim nematau tikslo, nes jau discord'e 100 kartų buvo pakartota tau tai, kad galim atsikeist, bet netinka tau 😄
image.png?ex=66095c17&is=65f6e717&hm=c2b

Pokalbio su tavim testi nėra prasmės, Discordo pokalbis yra mūsų asmeniniai interesai tuo labiau, jei yra tų keiksmažodžių parodyk visiem! Gi jų pilną, bet ne apie tai susirinkom čia šnekėt, iš tuščio į kiaurą pas tavę tematika, kas man patinka! Super cool! 8=) (Idomumo dėliai permečiau discordo žinutes ir keiksmažodžių apstu, visą savaitgalį irgi floodinau (@Bigute - Discord (gyazo.com)) Administracija pateiks savo poziciją iš šitos situacijos.

Pagarbiai, tavo didžiausias fanas Fredas <3. Daugiau nedalink tuščių pažadų ir nesimazink paskiau iš jų.

zek sawes nesivartyk iš gaidžio.

Nuoroda į atsakymą

@moderatoriai galima atsakymą? Nes žinočiau parduot porscha ar ką daryti vietą užima dabar : - ), o dėl grąžinimo tai tiesiog galvojau, kad sakiau jog su stage4 parduodu, bet nebuvo tas paminėta, o tune rodžiau koks yra ir viskas tiko po N laiko atsibudo. Dirbam dirbam. 

la2.png?ex=66f67ba9&is=66f52a29&hm=9f790

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 valandas(-ų), Bige_Murcialago rašė:

@moderatoriai galima atsakymą? Nes žinočiau parduot porscha ar ką daryti vietą užima dabar : - ), o dėl grąžinimo tai tiesiog galvojau, kad sakiau jog su stage4 parduodu, bet nebuvo tas paminėta, o tune rodžiau koks yra ir viskas tiko po N laiko atsibudo. Dirbam dirbam. 

👍👍👍👍 Toliau iš tuščio į kiaurą, tiesiog kentėk draugas ir lauk 👍👍👍👍

Nuoroda į atsakymą

Atrodo juokingai 😄 zmogus padare klaida, pasiule refundint pinigus, vietoj to, kad priimt padaryta zmogaus klaida geriau parasyt lempiska skunda kuriame matosi aiskiai jog siulomi pinigai atgal. Nesuprantu kartais as jusu, norit teisybes bet kai patys zaidejai pasisiulo pasitaisyt nusprendziat verkt forume🤷‍♂️Nemanau jog verta baust.

Nuoroda į atsakymą

Pateiktoje vaizdinėje medžiagoje matyti, kad žaidėjas Bige_Murcialago rašo, jog atgavęs pinigus juos grąžins žaidėjui Fredas_Tapovas. Todėl, atitinkamai

-2.170.560 EUR @Bige_Murcialago
+2.170.560 EUR @Fredas_Tapovas

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...