Edvis_Srd Paskelbta Kovas 17, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 17, 2024 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Edvis Srd 2. Tavo rasta klaida: Nematomas motociklas manau, jau tai yra ivyke ne viena karta, bet masina nebudavo sunaikinta, o siandien susinaikino. Masinos bukle buvo apie 85%, nes buvo suremontuota nesenai, vaziavau lygiu keliu ir masina tiesiog sprogo ir gavau pranesima, kad mane nuzude ir mano drauga (Vilius_Tar) tas pats asmuo, Fifty_Grand, i masina nebuvo saudoma tuo momentu galima tai pamatyt per video, video medziaga su garsais taip pat turiu, kad niekas nesaudo i masina. Video pabaigoje matosi, kad nebuvo jokiu zmoniu uz musu, tik vienas vaziuojantis su dviraciu. Noreciau kompensacijos uz masinos remont 76.000. 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: https://streamable.com/43g7o7 Redaguota Kovas 17, 2024 nario Edvis_Srd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Kovas 17, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 17, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Edvis_Srd rašė: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Edvis Srd 2. Tavo rasta klaida: Nematomas motociklas manau, jau tai yra ivyke ne viena karta, bet masina nebudavo sunaikinta, o siandien susinaikino. Masinos bukle buvo apie 85%, nes buvo suremontuota nesenai, vaziavau lygiu keliu ir masina tiesiog sprogo ir gavau pranesima, kad mane nuzude ir mano drauga (Vilius_Tar) tas pats asmuo, Fifty_Grand, i masina nebuvo saudoma tuo momentu galima tai pamatyt per video, video medziaga su garsais taip pat turiu, kad niekas nesaudo i masina. Video pabaigoje matosi, kad nebuvo jokiu zmoniu uz musu, tik vienas vaziuojantis su dviraciu. Noreciau kompensacijos uz masinos remont 76.000. 3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?: https://streamable.com/43g7o7 Nemanai kad tai gali buti tavo reduxo kalte? (reduxas nera pilnai atnaujintas) galimai tau nerodo nauju motociklu kurie buvo prideti lmg5 serverine del reduxo. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edvis_Srd Paskelbta Kovas 17, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 17, 2024 prieš 36 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: Nemanai kad tai gali buti tavo reduxo kalte? (reduxas nera pilnai atnaujintas) galimai tau nerodo nauju motociklu kurie buvo prideti lmg5 serverine del reduxo. as zaidziu su default gta, cia Black_Umo POV, man shadowplay nesuveike, kad video issisaugot, man irgi nerode paciam o pas Umo irgi nerodo, reiskias ne redux problema o tiesiog nematomas motociklas, nes niekaip kitaip negalejo but nes masinos nesaude, o motociklai tikrai sprogsta kaip ant ju uzvaziuoji loguose galima patikrint ar tuo momentu 20:52:25~ pas Fifty_Grand nesusinaikino tr priemone. Cortez_Lukas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edga_Kesa Paskelbta Kovas 18, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 18, 2024 Čia panašu į alt:V klaidą, mažai ką galime padaryti patys. Pinigus už remontą sugrąžinau. Edvis_Srd sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai