Jump to content

Peiku Aurimas_Lempizorijus

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Nitro
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Aurimas_Lempizorijus
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free starai. Jo, sutinku su izeidimais ir viesa ginklu demonstracija, bet noreciau pamatyt uz ka civilio uzpuolimas? Visi su full hp stovi. Dirba tik kad dirbt ir random prisikabint prie zmoniu. Tokiem tik sunio budas saugot
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):  

20240318180234_1.jpg

Laize laize prisilaize, nera nera bus

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 27 minutes(-čių), Mantas_Nitro rašė:

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Nitro
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Aurimas_Lempizorijus
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free starai. Jo, sutinku su izeidimais ir viesa ginklu demonstracija, bet noreciau pamatyt uz ka civilio uzpuolimas? Visi su full hp stovi. Dirba tik kad dirbt ir random prisikabint prie zmoniu. Tokiem tik sunio budas saugot
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):  

20240318180234_1.jpg

Tai, kad tik man išėjus iš garažo matau, jog į pravažiuojantį automobilį pradėjai šaudyti. Nežinia apie kieno čia tu full hp kalbėjai, tačiau civilio užpuolimą įvykdei. Juolabiau, dar mano antram clip'e, iš karto, prie vietos, prisipažinai savo žodžiais bei aiškus motyvas kodėl tu tą civilio užpuolimą atlikai. Tad nemanau, jog turėtų būti neaišku už ką tau čia tokie įtarimai sudėti.

Spoiler

Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1. Pradekim nuo to, kad per vip menu nusipirkau ginkla ir neturejau net kulku, mato ikeltam ss matosi, kaip man perdave daiktus. Sugalvojau pabandyt ginkla tiesiog saudydamas. tu rasai - cituoju "Tai, kad tik man išėjus iš garažo matau, jog į pravažiuojantį automobilį pradėjai šaudyti." Paziurek dar karta savo video, nuo pradziu matosi kad tiesiog saudau ir masina veliau atvaziuoja. Nu as matau, kad esi tiesiog vaiksciojantis LMG prototo. Bandai kazka irodyt, bet susimauni pats savo ikeltuose irodymuose.

2. Kalbi apie antra savo video clipa. Kur as ka prisipazinau? Paklausei kas cia vyksta, sakau vazineja tranko su savo tais mocais. KUR KA SAKIAU, KAD AS I JUOS SAUDZIAU? Jeigu kazkas nesiseka gyvenime ir nori issiliet zaidime - drasiai parasyk /sms zaidime, susitiksim, galesi papasakot kas tave mokykloj ten skriaudzia.

Laize laize prisilaize, nera nera bus

Nuoroda į atsakymą

prieš 24 minutes(-čių), Mantas_Nitro rašė:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1. Pradekim nuo to, kad per vip menu nusipirkau ginkla ir neturejau net kulku, mato ikeltam ss matosi, kaip man perdave daiktus. Sugalvojau pabandyt ginkla tiesiog saudydamas. tu rasai - cituoju "Tai, kad tik man išėjus iš garažo matau, jog į pravažiuojantį automobilį pradėjai šaudyti." Paziurek dar karta savo video, nuo pradziu matosi kad tiesiog saudau ir masina veliau atvaziuoja. Nu as matau, kad esi tiesiog vaiksciojantis LMG prototo. Bandai kazka irodyt, bet susimauni pats savo ikeltuose irodymuose.

2. Kalbi apie antra savo video clipa. Kur as ka prisipazinau? Paklausei kas cia vyksta, sakau vazineja tranko su savo tais mocais. KUR KA SAKIAU, KAD AS I JUOS SAUDZIAU? Jeigu kazkas nesiseka gyvenime ir nori issiliet zaidime - drasiai parasyk /sms zaidime, susitiksim, galesi papasakot kas tave mokykloj ten skriaudzia.

Na, čia jau tavo išsisukinėjimo įsitikinimai... Faktas yra užfiksuotas, nubaustas buvai teisingai.

Jeigu jau taip kalbant, kad grynai nuo video žiūrėti, tai netgi matosi pradžioje, jog motociklas nuvažiuoja, į jį taipogi šaudyti gali. Bet kokiu atveju, tai neišsuka tavęs nuo tavo nusikaltimo.

Redaguota nario Aurimas_Lempizorijus

Esamas Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01

qqvqGZk.png

5HXUjb0.png

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas. Darbuotojas baudžiamas 1 įspėjimu. Civilio užpuolimui tikrai, atrodo, jog įrodymų nepakanka. 

@Aurimas_Lempizorijus kadangi situacija pasikartoja, rekomenduoju prieš baudžiant įsitikinti ar įrodymai yra 100%, o jei nesi užtikrintas, geriau tam tikro įtarimo ir nedėti. 

image.png.fa7b0530570ca81b3dc46c453a0e5c21.png

Discord - eima

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...