Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Kovas 18, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 18, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Aurimas_Lempizorijus 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Timothy_Delavaro 3. Priežastis: Įžeidinėjimai. 4. Vaizdinė medžiaga: Spoiler 5. Papildomi komentarai: Dirbant savo darbą ir baudžiant nusikaltėlį, šis priėjo ir vos ne advokato rolę užimdamas su įžeidinėjimais į mano, kaip pareigūno perspektyvą, pradėjo "diriguoti". Video kirstas per 2 todėl, kad du atskiri clip'ai gavosi. Timothy_Dielavaro sureagavo į tai 1 Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Timothy_Dielavaro Paskelbta Kovas 18, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 18, 2024 (redaguota) Labas vakaras, nežinau kodėl esu čia pažymėtas, bet su tavimi dialogo neturėjau. Šie žodžiai nebuvo tau skirti. Tad nesupratau kodėl taip sureikšminai P.S. apie kokią advokato rolę tu čia kalbi? Redaguota Kovas 18, 2024 nario Timothy_Dielavaro Maksymka_Snow sureagavo į tai 1 dėdė delava Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Kovas 18, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 18, 2024 Tai taip, su manim neturėjai dialogo, bet tam žmogui, kurį baudžiau, sakei, kad rašytų man papeikimą ir, cituoju: "Gaus įspėjimą tas nevykėlis". Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Timothy_Dielavaro Paskelbta Kovas 18, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 18, 2024 prieš 1 minutę, Aurimas_Lempizorijus rašė: Tai taip, su manim neturėjai dialogo, bet tam žmogui, kurį baudžiau, sakei, kad rašytų man papeikimą ir, cituoju: "Gaus įspėjimą tas nevykėlis". Kalbėjom apie kitą žaidėją, kuris abusino vip komandas. Matau nuo praeito karto nepasimokei, jauti nuoskaudas ir neįsigilini į situaciją. Atsipalaiduok P.S. neskaitant to, kad keli iškarpas, pažeisdamas skundų taisykles Maksymka_Snow ir Aurimas_Lempizorijus sureagavo į tai 1 1 dėdė delava Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Kovas 18, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 18, 2024 Atmesta Timothy_Dielavaro sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai