Donatas_Sabalynas Paskelbta Kovas 19 Dalintis Paskelbta Kovas 19 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Abe_Heydarovas 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Jessica_Lively 3. Priežastys: Getina žmones i plantaciją, jau ne pirmą kartą zai*** jau, apsimetinėja kad čia nieko blogo, o kancofke tokia kad paskui vienas iš vienos pusės lest pradeda su adv kitas iš kitos ir mentui plantaciją nuskint be šansų 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/xsv1fy Aftaritet_Stalone, Check_Bass, Luka_Tony ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jessica_Lively Paskelbta Kovas 19 Dalintis Paskelbta Kovas 19 cituoju VIP taisyklę: - naudoti /vheal, /vfix, /get per susišaudymus; Susišaudymo nebuvo, veiksmo taip pat ( ta proga paskaičiau ir gaujos taisykles, kuriose taip pat nebuvo taisyklės, kad žaidėjų nebūtų galima getinti, o tuo labiau termino "plantacija" kaip veiksmo) Mane juk ir ten pagetino, kaip tu galvojai kaip aš ten atsiradau, tai visiems parašyk papeikimus niekinius Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Donatas_Sabalynas Paskelbta Kovas 19 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 19 Draudžiama piktnaudžiauti VIP naryste, elgtis nesąžiningu būdu, nesilaikyti bendrųjų projekto taisyklių ar kitaip piktnaudžiauti suteiktomis privilegijomis. Kiti to nedaro išvien, tave nepirmą kartą vien aš pamatau tai darant Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Umo Paskelbta Kovas 19 Dalintis Paskelbta Kovas 19 (redaguota) Matau esu ir aš video. Čia tavo darbas kaip pareigunui yra visus pašalinti iš čia ir sunaikinti nark.medžiagas, bet ne matai renkiesi, ir gauni kupron poto verki. Nieks nedraudžia getint asmenu prie plantacijos kur nieko nevyksta :DDDDDDDDDDD Redaguota Kovas 19 nario Black_Umo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jessica_Lively Paskelbta Kovas 19 Dalintis Paskelbta Kovas 19 O kas čia nesąžiningo tu man pasakyk? aš nei šaudžiau į tave nei ką, manęs paprašė, aš pagetinau kolegas, mane pagetino kolegos, kai buvau grįžus į bazę darbo. ar dabar nesąžininga prieš tave, kad tu be VIP'o ir nieks taves nepagetino? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Donatas_Sabalynas Paskelbta Kovas 19 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 19 Nebenerk vistiek įdurt negausi :DD O šiaip tai kupron yra gaut nieko gėdingo, gėdingiau valandą garaže prasedėt prisidirbus jog taves nepagautų Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Kovas 19 Dalintis Paskelbta Kovas 19 Esu video video matomas Ką tu čia prisigalvoji per nesąmonės, nėra jokio veiksmo, nėra jokio susišaudymo, niekas nevyksta, žmonės poilsiauja. Totaliai free post, ir free papeikimas. Galėtum dar taisykles persiskaityt, o ypač kai dirbi Policijos darbą.... gėda Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 24 Dalintis Paskelbta Kovas 24 Atmesta. Vaizdo įrašas nebepasiekiamas. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai