Jump to content

Peikiu Jessica_Lively

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):  Abe_Heydarovas
2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Jessica_Lively
3. Priežastys:  Getina žmones i plantaciją, jau ne pirmą kartą zai*** jau, apsimetinėja kad čia nieko blogo, o kancofke tokia kad paskui vienas iš vienos pusės lest pradeda su adv kitas iš kitos ir mentui plantaciją nuskint be šansų 

4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/xsv1fy

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

cituoju VIP taisyklę:  - naudoti /vheal, /vfix, /get per susišaudymus; 

Susišaudymo nebuvo, veiksmo taip pat ( ta proga paskaičiau ir gaujos taisykles, kuriose taip pat nebuvo taisyklės, kad žaidėjų nebūtų galima getinti, o tuo labiau termino "plantacija" kaip veiksmo)  Mane juk ir ten pagetino, kaip tu galvojai kaip aš ten atsiradau, tai visiems parašyk papeikimus niekinius 

Nuoroda į atsakymą

Matau esu ir aš video. Čia tavo darbas kaip pareigunui yra visus pašalinti iš čia ir sunaikinti nark.medžiagas, bet ne matai renkiesi, ir gauni kupron poto verki.  Nieks nedraudžia getint asmenu prie plantacijos kur nieko nevyksta :DDDDDDDDDDD

Redaguota nario Black_Umo

sww.png

Nuoroda į atsakymą

O kas čia nesąžiningo tu man pasakyk? aš nei šaudžiau į tave nei ką, manęs paprašė, aš pagetinau kolegas, mane pagetino kolegos, kai buvau grįžus į bazę darbo. ar dabar nesąžininga prieš tave, kad tu be VIP'o ir nieks taves nepagetino? 😄 

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...