Jump to content

Peikiu Hoperis_Code


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Rafaelis_Kirminas
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Hoperis_Code
3. Priežastys: Free uzblokavimas. @Max_Tosha atsiblokavima pasiimsiu, kreditus noriu jog grazintumet. Nesiruosiu issipirkyneti is jokiu black listu ir visu kitu gauju dalyku, nes cia for free yra. Jeigu busiu irasytas i black lista noriu is jo buti istrintas. Visas serveris zino kad niekada nenaudojau jokiu cytu ar kazko panasaus [Tiesiog daug kas ant manes neapykanta laiko, nes skundus surasau cyteriams]. Pats visada dar cytus bandau pranesti administracijai, naudodamas savo POV medziaga buvau uzblokuotas uz kazkoki aima kurio pas mane jokiam kompe nera. Esu viena syki gaves uzkblokavima uz nelegalu reduxa kuri parsisiunciau is pacio LMG forumo

Tikrai ne pirmas zmogus kuris gavo uz sita reduxa bana esu, todel geriausia butu ji pasalinti, nes per neatiduma zmones neskaito pacios temos ir isiraso neleidziama reduxa is pacio LMG forumo.  @Max_Tosha Paziurejas mano visus skundus pamatytum tokiu skundu kur tikrai aimas buvo naudojamas bet niekas nebuvo uzblokuotas, mano POV medziagose puikiai matosi kad jokio aimo nera ir jeigu as su crosshair vedu zmogu tai cia yra logiska kaip man saudyti kitaip, pokol uzsitaisineja taikaisi automatiskai i zmogu.
4. Vaizdinė medžiaga

 

Papeikimai kurie buvo atmesti nors buvo daug didesne tikimybe jog nelegalios programos buvo naudojamos:

 

Zmogus saudo i mane dar net nenusitaikes normaliai.

 

Zaidejas nebuvo uzblokuotas, nors saudydamas i krutine kazkokiu budu pataikydavo man i kaire koja. Speedboostina mazam labai atstume non stop, nors diena pries net nemokejo normaliai speedboostinti.

 

Zaidejas naudojo AIM locka kuris lockina pastovei i kaire puse, kakla ir virsu, niekada nemissindavo i kuno apacia, tema buvo atmesta, paskui zaidejas kitas uzpylde skunda ir zaidejas buvo uzblokuotas.

 

 

Zaidejas lockino man i galva ir nepateike POV medziagos, net nebuvo uzblokuotas, nors matosi kaip uzflickino tiesiai man i galva ir neatitrauke taikinuko visiskai man nuo galvos.

 

Zaidejas lockina ant manes ir drebina visa taikinuka kas kiekviena suvy kuomet as islipau is masinos. Skunda irgi buvo atmestas nors aimbotas buvo naudojamas.

Redaguota nario Rafaelis_Kirminas
Papildyta.

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 2 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė:

Visas serveris zino kad niekada nenaudojau jokiu cytu ar kazko panasaus [Tiesiog daug kas ant manes neapykanta laiko, nes skundus surasau cyteriams].

Pradėsiu nuo to, kad kitaip nei tu, skundus rašau labai retai, pateikiu įrodymus ir nieko neišsigalvoju. Toliau, kas tas visas serveris? Kodėl turėčiau laikyti tau neapykantą? Tu man jokio skundo nerašei, nesi toks svarbus kaip manai. Apskritai tavo nick'ą pirmą kartą pamačiau, kai tavo pov'as buvo įkeltas į pretenzijas, o pamatęs, jog naudoji neleistinas programas, nusprendžiau parašyti skundą, ne dėl tavo išsigalvotų priežasčių. Kaip ir minėjau, nerašiau skundo, kad padiskutuoti, tačiau pats pradėjai.
 

prieš 2 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė:

naudodamas savo POV medziaga buvau uzblokuotas uz kazkoki aima kurio pas mane jokiam kompe nera. 

Ar tai protingiausia ką gali pasakyt? Kad "pas tave jokio aimo kompe nera"? Skundo temoje tavo argumentas- "Ant tiek aimas pajungtas kad net 1/3 suviu pataikiau i zmogu." Kai tema net neina apie tai ir akivaižiai matosi jog net nepavyko metu paspaust hotkey (aktyvuot aimo). Kad net tu suprastai paaiškinsiuu, viso pov'o metu pradedi taikytis, prieš pat šaunant į žaidėją aka flickini, o čia - 00:35 https://streamable.com/8b6xni, geriau matoma https://streamable.com/udn5kt, užsidėjas šarvus tolygiai trackini žaidėją, kas visiškai nepanašu į tavo taikymosi stilių matomą pries 5sekundes 😄 Jau neminint to kad žaidėją trackini visiškai nenatūraliai (tolygiai, kūno centru). Dar vienas pavyzdys 00:06 https://streamable.com/vitqrm, geriau matoma https://streamable.com/a1pm16. Tolygus žaidėjo trackinimas, kai jis speedboosina, t.y kai žaidėjas juda 3x greičiau nei paprastai. Tai tikrai nėra movementas kurį gali predictinti žaidėjas, dar prieš mėnesį niekuo neišsiskiriantis savo šaudymo gebėjimais. (tą galima pamatyt iš tavo anksčiau įkeltų pov'ų.) Nesakau, kad to padaryti neįmanoma, tačiau ne tokiu tikslumu, niekada nenukrypstant nuo žaidėjo centro. Manau tą atkartoti būtų sunku net @Cortez_Lukas.

Dėl Artūro ramybės. https://streamable.com/ngu94m (geriau matosi 0.75x greičiu) Nužudęs žaidėją, mano spėjimu missclickini, arba pamiršti atleisti AIM'o hotkey'ų ir tau jau pradėjus bėgti, chroshairas staiga nušoka (VĖL) ant kūno centro.

 

prieš 2 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė:

@Max_Tosha Paziurejas mano visus skundus pamatytum tokiu skundu kur tikrai aimas buvo naudojamas bet niekas nebuvo uzblokuotas.

Gaila, kad toks mąstymas privedė prie tavo pasirinkimo naudoti neleistinas programas...



                                                                                                        -  Pingvinas_Angry

Licenzijuotas cheaterių ekspertas, žurnalistas. 

Dėl konsultacijų susisiekti discord: kiddofisto

 

Redaguota nario Pingvinas_Angry

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 50 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė:

Ka tu ekspertas cia nusisneki

Čheaterių ekspertas mano antras vardas šunie. https://streamable.com/4ryius https://streamable.com/xtptzf

 

Redaguota nario Pingvinas_Angry

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

su tokiais trackinimais kaip cia pingvins imet tai buciau senai bane 😜 rafaels net necytin bbz ka jus cia bandot prikabint. pasikoreaguokit tuos cytus jei nepataikot patys kas jum yr ;d

Redaguota nario Koala_Stonkus
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 6 minutes(-čių), Pingvinas_Angry rašė:

Čheaterių ekspertas mano antras vardas šunie. https://streamable.com/xtptzf

 

Gali puikiai matyti, kad vedu zmogu kuomet jis bega [Net nenusitaikes i zmogu, jeigu isijungsi corsshair x ar monitoriaus taikinuka pats matysi, jog net taikinukas ne ant zmogaus], Tas flickas gavosi del to nes pradejau ginkla taisytis, todel pats ginklas pasisuko taip idomiai [Plius nustojau taikytis i zaideja ir visas body uzbaige judesy uzsitaisynedamas ginkla]. Cia juokinga yra uz tokia nesamone blokuoti zaideja. As daugiau tau nieko nebeatrasinesiu, nes cia is muses drambly bandai daryti, as svaria sazine zinau jog nenaudoju jokiu cytu, o kad cia tu kazkoki zacepa suradai tai pas daug ka pove tokiu zacepu surastum suletindamas kiekviena pova. 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Čia yra apsurdas ir visiškas neapdairumas ties analizavimu ir baninimu žaidėjų, kurie tikrai čytina, esu 110% įsitikinęs, kad Rafaelis niekada nečytinio, čiut ne kiekvieną dieną jis prisijungęs treniruojasi, mokosi speedboost'inti ir šaudyti, ir kai taip žaidėją baudžia, kuris tikrai nečytina tiesiog liūdna pasidaro ir dingsta noras žaisti lmg nes, o jei tu netyčia uzflick'insi nusausi įtartinai žaidėją, paprašys POV ir viskas banas. Apgailėtina kai serveryje yra tokia prasta anti-cheat sistema, žaidžia tiek daug puse čyteriu neapsikraudami ir kiekvienam skunde atsimazina ir nebunaužblokuoti nes gi "viską galima ismokti", kai akivaizdžiai buna track'inami žaidėjai, kazkokie parkinsono požymiai ar vėdinimai kiaurai kažkokį objektą... Liūdna, kad negalit susitvarkyt patys su savo serveriu ir adminai nėra šališki, o linksta į kažkurių žmonių grupę ir jų nuomonę....

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Nu tai jeigu visi komentuoja išreikšiu nuomonę ir aš. 

 

Jeigu būtų čia tas vadinamas "AIM" labai daug žmonių gautu užblokavimus, kadangi tai yra elementarus dalykas, kad norint pataikyti reikia vesti pelytę į ten kur žmogus bėga, galima bandyti ir atspėti į kuria pusę būtent bėgs, o čia nebuvo visiškai apgalvota tokia situacija, kad žmonės niekada nebus consistent ant taikymosi, bus geresnės ir blogesnės dienos, o šituose "POV" žmogaus aim'as keičiasi, daug kas sakys, kad "Toggle AIM" jeigu išties jis būtų nemanau, kad naudotu dėl vieno žmogaus, kodėl niekada ankščiau jo įkeltuose vaizdo įrašuose tokio dalyko nebuvo? Elementarus verdiktas - refleksas tiesiog taikytis į žmogaus krutinę ir šį kart jam pasisekė puikiai nuvesti.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveiki, istiesu yra biski graudu del tokio bano,patys sau prisigalvojat kazkokius toggle aim ir panasiai. Zmogus nuo gaujos atidarymo kiekviena diena hoode mokinasi speedboostint, eina saudosi mokinasi, taip pat per ta tinklapi kuri numetes mokinasi trackint ir visa kita, jis deda pastangas i tai kad butu geresnis nei kiti , bet gaunam tai  jog tik kai kazkoks mikromomentas jums nepatiko jos gauna bana… cia 80% gaujiniu nei puses laiko tiek neprasitrenirave ant saudimo kiek jis saudo daug geriau, nemissina kulku ir visa kita, apie speedboostinima kalba neina, dar menesi mokejo sita tik kas antras, o dabar visi perfect teleportais pisa, tai gaunasi kad jus treniruojates, kaip ir jis, tai jus ismokot speedbostint jis ismoko saudyt, logiska? @Max_Tosha manau tu istiesu zinai kiek as laiko esu pazystamas su rafka, ir nezinau kiek % reik duot kad jis necheatina. 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Užblokavimo įrodymai pateikti čia:

Skundo autorius pats išsamiai paaiškino situaciją ir kuriose vaizdo įrašo vietose matomos nelegalios programos. Aprašė ir savo reasonus kodėl susidarė tokią nuomonę apie Tave.

Tiesą sakant tai nėra pirmas skundas parašytas Tau, kuris sukėlė abejonių dėl švaraus žaidimo. Praeitas buvo atmestas.

Visi pateikti skundai buvo analizuojami ir sprendimai neturėtų būti keičiami.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 11 minutes(-čių), Hoperis_Code rašė:

Užblokavimo įrodymai pateikti čia:

Skundo autorius pats išsamiai paaiškino situaciją ir kuriose vaizdo įrašo vietose matomos nelegalios programos. Aprašė ir savo reasonus kodėl susidarė tokią nuomonę apie Tave.

Tiesą sakant tai nėra pirmas skundas parašytas Tau, kuris sukėlė abejonių dėl švaraus žaidimo. Praeitas buvo atmestas.

Visi pateikti skundai buvo analizuojami ir sprendimai neturėtų būti keičiami.

Gaunasi jog "SKUNDO AUTORIUS" ismano kazka apie cheatus ir geriau nei administracija? nes tai tiesiog sutapimas, kiekvienas zmogus gali nusitaikyti i kuna, ypac tai lengviau padaryti kai naudojama aspect ratio 5:4, tai po sio bano gaunasi jog mes nebegalima taikytis i zmogu geriau nei kiti nes gausime bana uz lockinima?

Redaguota nario Arminas_Narbekovas
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 5 minutes(-čių), Arminas_Narbekovas rašė:

tai po sio bano gaunasi jog mes nebegalima taikytis i zmogu geriau nei kiti nes gausime bana uz lockinima?

https://streamable.com/ngu94m

https://streamable.com/xtptzf

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 12 minutes(-čių), Hoperis_Code rašė:

Užblokavimo įrodymai pateikti čia:

Skundo autorius pats išsamiai paaiškino situaciją ir kuriose vaizdo įrašo vietose matomos nelegalios programos. Aprašė ir savo reasonus kodėl susidarė tokią nuomonę apie Tave.

Tiesą sakant tai nėra pirmas skundas parašytas Tau, kuris sukėlė abejonių dėl švaraus žaidimo. Praeitas buvo atmestas.

Visi pateikti skundai buvo analizuojami ir sprendimai neturėtų būti keičiami.

Klausyk Hoperi jeigu as kazka naudociau as tikrai jokiu papeikimu nerasyciau. As dabar ramia sazine sakau jog nieko nenaudoju ir mano video jokie cytai net negali buti pastebeti nes ju tenais nera, tai kad as vedzioju zmogu yra logiska nes taip daro visi kurie dalyvauja susisaudyme cia nera nelegalu uzdetu taikinuka ant zmogaus. Paziek kiek miss shotu padaryta, paziek kaip taikinukas nesilaiko ant zmogaus, kokie cia cytai gali buti pastebeti?? Koks ne pirmas kartas kaip kyla irdoymai as nesuprantu kaip jus ten analyzuojate tuos cytinimus visi susede… as dabar jau pradedu suprasti ir kitus zaidejus kurie sako kad free banus yra gave, nes cia konkreti nesamone yra blokuoti zaideja uz kazkokio randomo pastebejimus ir itarimus, tai nera logiska. Paziek mano skundus kurie buvo parasyti, ten va matosi visokios nesamones, saudo nenusitaike i zmogu ir pataiko, teleportuojasi metro atstume non stop 7 sekundes, pataiko i kojas nors sauna i kuna, taikinukas vedzioja zmones ir drebina visa ekrana, taciau viskas buvo atmesta. Cia kazkoks pingvinas pastebejimu pasidalino tai susedom ir nusprendem uzblokuoti nes cytas. Blmb juokinga Hoperi, as suprantu daug spaudimo tu gauni ir pns, visokiu sprendimu buna priimta tiek teisingu tiek neteisingu, bet jeigu jau ne pirmas ir ne penktas free uzblokavimas tai reikia kazka su situo daryti, zaidejai neissigalvoja nesamoniu tau papeikimus rasydami. Galbut perleisk skundu skylti kazkam kitam ir uzsiimk ties gaujom, ten gal geriau tau sekasi negu cia… kiek zinau @Luksis_Fluxturetu buti atsakingas uz cytinimus tai lai jis irgi ivertina tokius sprendimus, galbut jam geriau seksis.

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 2 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė:

Klausyk Hoperi jeigu as kazka naudociau as tikrai jokiu papeikimu nerasyciau. As dabar ramia sazine sakau jog nieko nenaudoju ir mano video jokie cytai net negali buti pastebeti nes ju tenais nera, tai kad as vedzioju zmogu yra logiska nes taip daro visi kurie dalyvauja susisaudyme cia nera nelegalu uzdetu taikinuka ant zmogaus. Paziek kiek miss shotu padaryta, paziek kaip taikinukas nesilaiko ant zmogaus, kokie cia cytai gali buti pastebeti?? Koks ne pirmas kartas kaip kyla irdoymai as nesuprantu kaip jus ten analyzuojate tuos cytinimus visi susede… as dabar jau pradedu suprasti ir kitus zaidejus kurie sako kad free banus yra gave, nes cia konkreti nesamone yra blokuoti zaideja uz kazkokio randomo pastebejimus ir itarimus, tai nera logiska. Paziek mano skundus kurie buvo parasyti, ten va matosi visokios nesamones, saudo nenusitaike i zmogu ir pataiko, teleportuojasi metro atstume non stop 7 sekundes, pataiko i kojas nors sauna i kuna, taikinukas vedzioja zmones ir drebina visa ekrana, taciau viskas buvo atmesta. Cia kazkoks pingvinas pastebejimu pasidalino tai susedom ir nusprendem uzblokuoti nes cytas. Blmb juokinga Hoperi, as suprantu daug spaudimo tu gauni ir pns, visokiu sprendimu buna priimta tiek teisingu tiek neteisingu, bet jeigu jau ne pirmas ir ne penktas free uzblokavimas tai reikia kazka su situo daryti, zaidejai neissigalvoja nesamoniu tau papeikimus rasydami. Galbut perleisk skundu skylti kazkam kitam ir uzsiimk ties gaujom, ten gal geriau tau sekasi negu cia… kiek zinau @Luksis_Fluxturetu buti atsakingas uz cytinimus tai lai jis irgi ivertina tokius sprendimus, galbut jam geriau seksis.

Nebeverk, aš pats naudoju čytus 🙂. Tu tuo labiau man atrodo naudoji

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 7 valandas(-ų), Pingvinas_Angry rašė:

va as tau atkartoju panasia situacija kuomet uzsitaisineji ir paspaudi D arba S begti, tavo visas zmogeliukas juda kartu su ginklu ir sudaro toki ispudy jog kazkas kazka veda nusitaikes nors tai nera tiesa tai tiesiog original GTA movementas. 

Watch Untitled video - Made with Clipchamp (13) | Streamable

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 7 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė:

va as tau atkartoju panasia situacija kuomet uzsitaisineji ir paspaudi D arba S begti, tavo visas zmogeliukas juda kartu su ginklu ir sudaro toki ispudy jog kazkas kazka veda nusitaikes nors tai nera tiesa tai tiesiog original GTA movementas. 

Watch Untitled video - Made with Clipchamp (13) | Streamable

Skaudu pranešti, bet jau per vėlu pasiteisinimams gamasekai :classic_sad:

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 1 minutę, Pingvinas_Angry rašė:

Skaudu pranešti, bet jau per vėlu pasiteisinimams gamasekai :classic_sad:


Cia tiesiog pateikiami faktai tavo ismintingom smegenym, kad kita syki zinotum ir nerasytum bereiksmiu skundu zmonem. 😉 

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 11 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė:


Cia tiesiog pateikiami faktai tavo ismintingom smegenym, kad kita syki zinotum ir nerasytum bereiksmiu skundu zmonem. 😉 

Prašau atkartoti šį stulbinamą manevrą. Tokiu pat greičiu kaip matoma šiame pov'e https://streamable.com/vitqrm (00:09), manau tai įrodytų tavo nekaltumą.

https://streamable.com/ngu94m ties šituo komentarų neturi? Čia irgi judėjimas už tave aimina?

Redaguota nario Pingvinas_Angry

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Paskelbta (redaguota)
prieš 9 minutes(-čių), Pingvinas_Angry rašė:

Prašau atkartoti šį stulbinamą manevrą. Tokiu pat greičiu kaip matoma šiame pov'e https://streamable.com/vitqrm (00:09), manau tai įrodytų tavo nekaltumą.

https://streamable.com/ngu94m ties šituo komentarų neturi? Čia irgi judėjimas už tave aimina?

Kas cia antrame video isvio matosi? paaiskink ka profesioriau matai ten tokio idomaus?

00:09 situacija paaiskinau pateikdamas pirma video [Flickinau i zmogu nes zinojau kad jis atsiras uz manes, kadangi uzsitaisinejau gavosi tas visas zmogeliuko movementas kuri paaiskinau pateikdamas vaizdo medziaga]. Zmogau ka tu cia bandai irodyti? tu prabusk jau is miegu.

Redaguota nario Rafaelis_Kirminas

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 28 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė:

Kas cia antrame video isvio matosi? paaiskink ka profesioriau matai ten tokio idomaus?

00:09 situacija paaiskinau pateikdamas pirma video [Flickinau i zmogu nes zinojau kad jis atsiras uz manes, kadangi uzsitaisinejau gavosi tas visas zmogeliuko movementas kuri paaiskinau pateikdamas vaizdo medziaga]. Zmogau ka tu cia bandai irodyti? tu prabusk jau is miegu.

As tik klausima uzduot noriu, is kur tu zinojai kad zmogus atsiras uz taves ?😆😆😆😆

IMG_2240.jpeg

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Paskelbta (redaguota)
prieš 4 minutes(-čių), Blatata_Boyka rašė:

As tik klausima uzduot noriu, is kur tu zinojai kad zmogus atsiras uz taves ?😆😆😆😆

Kur jis daugiau gali atsirasti jeigu jis speedbosta daro tiesei i mane? ir taip aisku kad bus uz manes arba salia manes.

Redaguota nario Rafaelis_Kirminas

KOMANDA_6.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...