Arminas_Narbekovas Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Arminas_Narbekovas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):@Jeff_Hard 3. Priežastis: Cheatinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/h6erg3 - https://streamable.com/qqq6w6 5. Papildomi komentarai: ciuvakas vos ne dvigubia mirciu turedamas is niekur nieko pradejo vejus saudyt, daugiau nei puse kulku eina tik i krutine, itartina itartina. Luka_Tony ir Prox_Sviceks sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 Nu nežinau nei ką čia pasakyti, galimas tas aimas nemeluosiu, bet dėl šito dalyko kaltink mano asmeninį trenerį "Prox_Sviceks", jau padeda kelias dienas su movementu ir aimu, daužomės naktį 1v1. Pasiūlyčiau ir tau susirast treneriuką, nes stovi kai baravykas ant vienos vietos, nėr sunku pataikyt į stovintį kėglį, tavo bėdos seniuk. sIK SiK siK Pasidžiaugiam mano tobulėjimu: https://streamable.com/jjdg30 https://streamable.com/9akumh https://streamable.com/xztpqb Prox_Sviceks sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arminas_Narbekovas Paskelbta Kovas 21 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 21 @Hoperis_Code ir kaip tau sitas? cia akivaizdziai pas zmogu lockina i kunda, treciam video isviso baisu kaip ten ant kito zmogaus uzlockino nors saude pries tai i kita :DDDDD Prox_Sviceks sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 Šaudžiau į vieną, pamačiau, kad kitas mažai gyvybių teturi, tai užbaigiau jam karjera. Net dar nebuvau išjunges aš žaidimo, jei nori gali pc checką, ir gameplay checką ką tik nori, nieks nesikeis... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Avoidedas_Nakuj Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 3-čias POV - 5-ta sekundė nuo Arminas_Narbekovas nulockino į kitą žmogų. Nuo 25sec - Nėra net ką sakyt nulockino Pisk_Kylpa, žmogus ritasi šauna į žemę, tik atsistojo iškart taikinukas į viduri kūno Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 Kažkuris adminas gali checkint man pc, dar nebuvau išjunges game, tai gali patikrint, kad nieko nėra Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arminas_Narbekovas Paskelbta Kovas 21 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 21 akivaizdziai matosi kad taikinukas soka nuo zmogaus ant zmogaus, tai nera paprastas peles vedimas nuo zmogaus ant kito zmogaus, tai yra paprasciausias lock'as ir as manau kad cia akivaidziai matosi, kaip ir minejau lockas nustatytas ant krutines, nes visas damage eina i krutine, o tavo pateiktuose pove automatiskai taikinukas atsiranda ant krutines Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 Tai yra vadinama flickinimu, cheaterių eksperte Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arminas_Narbekovas Paskelbta Kovas 21 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 21 Ką tik, Jeff_Hard rašė: Tai yra vadinama flickinimu, cheaterių eksperte xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ar tu bent zinai ka reiskia flickinimas?:DDDDDDDD Hugo_Boss ir Pisk_Kilpa sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 Kai moki pelę pasukt į žmogų greituoju budu, eksperte Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arminas_Narbekovas Paskelbta Kovas 21 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 21 gal tu nebenusisnekek prasau, tavo pc checkai nieko verti, akivaizdziai pasigavai su aimu, minusinis kd pisa kiekviena shuvi i body ir gali nebesimazinti, eik depozita rinkt nes unbanui prireiks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 Galiu streamint gameplay ir eit 1v1, parodysiu, kad ijungiu žaidimą be nieko ir šaudysiu lygiai taip pat. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 Labiau pasižiejau tą 3 povą, tai dar pridėsiu hoperiui, kad 0.5x greitį gali pasidaryt ir matysis kaip missinu. Ir 1 pove matosi su 0.5x greičiu, kaip flickinu į čiuvus ir šaudau puse shotų į sieną, pusę į žmogų. Aimlockas yra tam, kad į žmogų tikslei pataikytum, o ne į sienas. Su 1x greičiu gal taip ir atrodo, bet sulėtintai pasižiūrėk ir matysis visi mano už 1000eur cheatai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 prieš 2 valandas(-ų), Arminas_Narbekovas rašė: Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Arminas_Narbekovas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):@Jeff_Hard 3. Priežastis: Cheatinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/h6erg3 - https://streamable.com/qqq6w6 5. Papildomi komentarai: ciuvakas vos ne dvigubia mirciu turedamas is niekur nieko pradejo vejus saudyt, daugiau nei puse kulku eina tik i krutine, itartina itartina. ismok armora uzsidet ir nestovek taip kampe o tai baudzia ir verki po to. SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arminas_Narbekovas Paskelbta Kovas 21 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 21 prieš 9 minutes(-čių), Prox_Sviceks rašė: ismok armora uzsidet ir nestovek taip kampe o tai baudzia ir verki po to. ispejima sitam moderatoriai freepostina.. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 Ką tik, Arminas_Narbekovas rašė: ispejima sitam moderatoriai freepostina.. bandau tokiam npc kaip tau paaiskint kaip zaist, o ne verkt forume cia, movementas pas jusu tai tragedija perlengva nuspet kur jus begsit ir nesunku pataikyti, gal tau irgi pamokeliu pravest. SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 proxui leidziama freepostinti, nes paminėjau jį, jis mano treniriukas. Susimokėk ir tau praves pamokų, kad neverktum. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arminas_Narbekovas Paskelbta Kovas 21 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 21 susimoket uz cheatus? ne aciu, man ir taip neblogai saudosi, tiek vienas tiek kitas gausit banus ir galit cia toliau savo pievas rasynet. Prox_Sviceks sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21 Dalintis Paskelbta Kovas 21 (redaguota) tavo žiniai aš income net neturių, nes metų man dar nėra, tai iš kokių pinigų aš tau pirksiu cheatus, kai banke centai sėdi paštomate tu... Redaguota Kovas 21 nario Jeff_Hard Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Kovas 22 Dalintis Paskelbta Kovas 22 Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai