Belekas_Belekur Paskelbta Kovas 21, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 21, 2024 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Belekas_Belekur 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Jeff_Hard 3. Priežastis: Cytinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/otrs65 5. Papildomi komentarai: Atrodo, kad lockina Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 21, 2024 5. Papildomi komentarai: Atrodo, kad lockina Sutinku: https://streamable.com/rnqzo5 P.S. galiu streamint, kad ir adminui gameplay ir eit 1v1, parodysiu, kad ijungiu žaidimą be nieko ir šaudysiu lygiai taip pat. Perdaug nustebę, kad pradėjau treniruoti aimą, movement. Dar kartą dėkui "Prox_Sviceks" už pagalbą, nes rezultatai matosi akivaizdūs. Prox_Sviceks ir Black_Umo sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 21, 2024 Pridedu hoperiui, kaip ir kitam skunde, kad peržvelgtu su 0.5x, matysis, kaip bandau flickint. Išmokau su keybindais greičiau šaudyt, šaut - atšaukt - šaut ir taip toliau patys esmę žinot, kaip valdyt tuos keybindus dėl greitesnio šovimo, išmokė proxas labiau vakar, tai patobulėjau. Suprantu, kad nejasna taip pradėt šaudyt gerai, bet kai tave pamoko per kelias dienas šaudyt ir tada pradedi tu žiūrėt skersai, tai ne mano bėda, visi tobulėjam. Buvau Saintui parašęs iškart pc checka neišjunges game'o, kai skundą gavau, bet pasakė, kad neturi galimybės, tai pačių kaltė, ne mano. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Belekas_Belekur Paskelbta Kovas 21, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 21, 2024 prieš 4 minutes(-čių), Jeff_Hard rašė: Pridedu hoperiui, kaip ir kitam skunde, kad peržvelgtu su 0.5x, matysis, kaip bandau flickint. Išmokau su keybindais greičiau šaudyt, šaut - atšaukt - šaut ir taip toliau patys esmę žinot, kaip valdyt tuos keybindus dėl greitesnio šovimo, išmokė proxas labiau vakar, tai patobulėjau. Suprantu, kad nejasna taip pradėt šaudyt gerai, bet kai tave pamoko per kelias dienas šaudyt ir tada pradedi tu žiūrėt skersai, tai ne mano bėda, visi tobulėjam. Buvau Saintui parašęs iškart pc checka neišjunges game'o, kai skundą gavau, bet pasakė, kad neturi galimybės, tai pačių kaltė, ne mano. Taigi pats supranti, kad tie pc check'ai beprasmiai dalykai, kai viskas gali buti flash'uose, failuose pervadintuose ir t.t. Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 21, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 21, 2024 Nu ant šito aš neekspertas, tai nežinojau, bet vistiek matosi, kad jokių aimų nėra, 0.5x greičiu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Kovas 22, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 22, 2024 prieš 5 valandas(-ų), Jeff_Hard rašė: Nu ant šito aš neekspertas, tai nežinojau, bet vistiek matosi, kad jokių aimų nėra, 0.5x greičiu. 0.5x greiciu paziurejau vaizdo irasa. Nuzudai zmogu nuemi jam beveik 200hp is vieno suvio, nors saratai eina isviso i siena o ne i pati zmogu. Paaiskink kaip cia taip? Watch Untitled video - Made with Clipchamp (15) | Streamable Matukas_Poseu ir Xarim_Vienivartai sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Kovas 22, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 22, 2024 prieš 3 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė: 0.5x greiciu paziurejau vaizdo irasa. Nuzudai zmogu nuemi jam beveik 200hp is vieno suvio, nors saratai eina isviso i siena o ne i pati zmogu. Paaiskink kaip cia taip? Watch Untitled video - Made with Clipchamp (15) | Streamable cia katik parodei, kad pas ji aimo nera ir issovus i ji taikinukas toliau nuejo. Kur tu matai 200ho kad nuimtu jei jis tris kart pataike. SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 22, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 22, 2024 prieš 4 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė: 0.5x greiciu paziurejau vaizdo irasa. Nuzudai zmogu nuemi jam beveik 200hp is vieno suvio, nors saratai eina isviso i siena o ne i pati zmogu. Paaiskink kaip cia taip? Watch Untitled video - Made with Clipchamp (15) | Streamable Bet tu tai special ekspertas ant dmg, kad net nežinojai, kad žmogų nužudyti užtenka 2 šūvių į krutinę, o man reikėjo 3 šūvių + pirmas šūvis į galvą, tai kur aimlockinimas + kažkoks dmg padidinimas? Kokių nesamonių dar prigalvosit, wallhacką dar kažkokiu būdu įmatysi? Magic bulletas gal dar? Silentą dar prigausit? Mano pelytė judėjo visą laiką, o ne sustojo belekokioj sekundei, kad užaimlockintu. Nėra jokio aim čia, išvis čia daug žmonių yra, kurie žymiai geriau negu aš šaudau ir vis dar jūs myžat, kad po +40dienų (~1000 valandų) playtime ant LMG pradėjau gerenti savo aimą-movementą ir tai mano judėjimas šudo vertas palyginus su kitais, tai kodėl nebaninti visus žaidėjus, kurie geriau pašaudo negu verkiantys. Per du skundus rašant tas K/D nieko nereiškia, nes seniau nemokant žaisti miršti daug kartų, o išmokstant po tiek valandų šaudyti, sunkiau yra tiek pat nužudyti kiek turi mirčių. Šūdų nekurkit ir patys garaže ar su draugu sandelį mokinkites gerinti savo playstyle ir nebverksit, o kiti taps verksniais. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Belekas_Belekur Paskelbta Kovas 22, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 22, 2024 prieš 8 valandas(-ų), Jeff_Hard rašė: Bet tu tai special ekspertas ant dmg, kad net nežinojai, kad žmogų nužudyti užtenka 2 šūvių į krutinę, o man reikėjo 3 šūvių + pirmas šūvis į galvą, tai kur aimlockinimas + kažkoks dmg padidinimas? Kokių nesamonių dar prigalvosit, wallhacką dar kažkokiu būdu įmatysi? Magic bulletas gal dar? Silentą dar prigausit? Mano pelytė judėjo visą laiką, o ne sustojo belekokioj sekundei, kad užaimlockintu. Nėra jokio aim čia, išvis čia daug žmonių yra, kurie žymiai geriau negu aš šaudau ir vis dar jūs myžat, kad po +40dienų (~1000 valandų) playtime ant LMG pradėjau gerenti savo aimą-movementą ir tai mano judėjimas šudo vertas palyginus su kitais, tai kodėl nebaninti visus žaidėjus, kurie geriau pašaudo negu verkiantys. Per du skundus rašant tas K/D nieko nereiškia, nes seniau nemokant žaisti miršti daug kartų, o išmokstant po tiek valandų šaudyti, sunkiau yra tiek pat nužudyti kiek turi mirčių. Šūdų nekurkit ir patys garaže ar su draugu sandelį mokinkites gerinti savo playstyle ir nebverksit, o kiti taps verksniais. Bet kaip tu sakai, neturėjai nei movemento nei pasaudydavai, tai gal gali ir manęs išmokyti kaip sakai per kelias dienas? Kas yra visiškas bullshit Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Kovas 22, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 22, 2024 A tu kažkoks abrikosas? Tau aiškiai pasakiau, kad ne nemokėjau. Tai nebuvo, kad net nemokėdavau paspausti dešinio pelės mygtuko. O nemokėdavau speedboostinti, su tais visais mygtukų spaudliojimais, kad greičiau šaudyčiau ir daugiau judėčiau šaudydamas ir tuo pačių šaudydamas su draugu gerinau aim. Tai baikit kurt šūdus ir imt betkokias smulkmenas, kad tik bana dėt, kai už 10e aš tau vėl prie snukio būsių ir vistiek mano playstyle nesikeis, nes dabar toks jau bus, kai pramokęs šaudyt. Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Kovas 22, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 22, 2024 Atmesta. Arminas_Narbekovas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai