Jump to content

Peikiu Hoperis_Code


Rekomenduoti pranešimai

  1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė)@Sirdziu_Edikas
  2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Hoperis_Code
  3. Priežastys: Neteisingas ban'as už redux'o naudojimą. Banas už per šviesias spalvas...
  4. Vaizdinė medžiaga: 1 vaizdine medziga (video įrašas). 2 vaizdinė medžiaga https://medal.tv/games/gta-v/clips/21YauKUL-2EU4N/Sz7KTNnRXdz5?invite=cr-MSx4UEosNjQ2NDMyNyw?mobilebypass=true.

tai pilnai taspats redux'as skirtingais laiko tarpais serveryje. Visa ta laiką visi video įrašai buvo su tuo pačiu redux'u ir tiesiog iš niekur nieko buvo nusprestą manę užblokuoti, kai tiek daug medžiagos buvo įkelta, plantacijos, pretenzijos, skundai, absoliučiai visa medžiaga... Dar pridursiu tai, kad susitvarkiau jog nebutu redux'e tracer'iu. https://forum.lmg5.lt/topic/5272-peikiu-prox_sviceks/#comment-43196 Šiame skunde matoma, kad žaidėjas nebuvo užblokuotas, kurio redux'as daugelio akimis yra dar šviesesnis, todėl manau, kad buvau užblokuotas neteisingai. Mano ir Prox_Sviceks skundai buvo apžvelgti skirtingu ADMIN'U ir manau, kad buvo nuspresta neteisingai.
Manau, kad turiu būti atblokuotas (gražinti kreditus) arba žaidėjas Prox_Sciveks turi būti taip pat užblokuotas!

Įdomu ar buvo ištikro atsižvelgta į visų Adminų nuomonę!!!

Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Belekas_Belekur 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Prox_Sviceks 3. Priežastis: Per sviesus redux 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/21YauKUL-2EU4N/SGV4kTdmrvMy?invite=cr-MSx4UEosNjQ2NDMyNyw?mobilebypass=true.
 
 
Redaguota nario Sirdziu_Edikas
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...