Jump to content

Peikiu Abe_Heydarovas

Aftaritet_Stalone

Rekomenduoti pranešimai

Nežinau ka tu čia su šitu papeikimu pasiekt bandei, pagiežą išliet ar ką, bet bbž tau nepavyko, nes iš ,,Laikinos'' perskaityk dar kartą vaiknamiuk (LAIKINOS) valdžios esam gavę nurodymus, kas kur ir kada priority, o aš savo darbus šiandien jau atlikęs negaliu pažvejot prieš einant off ? ką mes ne žmonės ? Čia tau ne Svaikos laikai kad už tokius šūdus bausdavo, taip, kad kariauk tarpusavi ir bandyk savo lavonine gauja prikelt iš numirusių neberverkęs ant random pd darbuotojo forume. Peace tau 
Gaujos lyderis skaitosi, chamutas tu kaimo, o ne lyderis

https://imgur.com/a/xwa4s7s

Redaguota nario Abe_Heydarovas
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Atmesta. Taip, gerą laikotarpį kol nebuvo aišku dėl direktoriaus rinkimų ir visų kitų logistikos aspektų planas buvo surinkti kolektyvą bendrai palaikyti tvarką - gamyklos buvo skaitoma antraeilės, tačiau tiek ir iš mano pusės paskatinimas būna į gamyklas važiuoti, tiek ir kolektyvą praplatinom, kadangi žinių dėl direktoriaus neturime dar. Didesnį kiekį žmonių visgi surinkome ne šūdą malti, o atsakingai padirbėti.

Negaliu bausti darbuotojo kai aš nebuvau pilnai aiškiai išdėstęs kas kur ką ir kaip, bet policininkai negali visiškai ignoruoti veiksmų, juolab, kad jie vyksta tik kas 2 valandas.

Visiem policininkam minučių bėgyje bus perduodamas perspėjimas, jog gamyklų neignoruotų ypač jei yra žaidime ir vietoj to renkasi eiti žvejoti. 

Po mano pranešimo darbuotojams visi tokie pažeidimai bus traktuojami kaip pažeidimai.

Ačiū, kad daliniesi.

image.png

Discord - eima

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...