Aftaritet_Stalone Paskelbta Kovas 25, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 25, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zopa_Gavirio 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Abe_Heydarovas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nevykimas į gamyklą o žvejojimas 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/TQukWQg Rastafke_Babilonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Donatas_Sabalynas Paskelbta Kovas 25, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 25, 2024 (redaguota) Nežinau ka tu čia su šitu papeikimu pasiekt bandei, pagiežą išliet ar ką, bet bbž tau nepavyko, nes iš ,,Laikinos'' perskaityk dar kartą vaiknamiuk (LAIKINOS) valdžios esam gavę nurodymus, kas kur ir kada priority, o aš savo darbus šiandien jau atlikęs negaliu pažvejot prieš einant off ? ką mes ne žmonės ? Čia tau ne Svaikos laikai kad už tokius šūdus bausdavo, taip, kad kariauk tarpusavi ir bandyk savo lavonine gauja prikelt iš numirusių neberverkęs ant random pd darbuotojo forume. Peace tau Gaujos lyderis skaitosi, chamutas tu kaimo, o ne lyderis https://imgur.com/a/xwa4s7s Redaguota Kovas 25, 2024 nario Abe_Heydarovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Kovas 25, 2024 Dalintis Paskelbta Kovas 25, 2024 Atmesta. Taip, gerą laikotarpį kol nebuvo aišku dėl direktoriaus rinkimų ir visų kitų logistikos aspektų planas buvo surinkti kolektyvą bendrai palaikyti tvarką - gamyklos buvo skaitoma antraeilės, tačiau tiek ir iš mano pusės paskatinimas būna į gamyklas važiuoti, tiek ir kolektyvą praplatinom, kadangi žinių dėl direktoriaus neturime dar. Didesnį kiekį žmonių visgi surinkome ne šūdą malti, o atsakingai padirbėti. Negaliu bausti darbuotojo kai aš nebuvau pilnai aiškiai išdėstęs kas kur ką ir kaip, bet policininkai negali visiškai ignoruoti veiksmų, juolab, kad jie vyksta tik kas 2 valandas. Visiem policininkam minučių bėgyje bus perduodamas perspėjimas, jog gamyklų neignoruotų ypač jei yra žaidime ir vietoj to renkasi eiti žvejoti. Po mano pranešimo darbuotojams visi tokie pažeidimai bus traktuojami kaip pažeidimai. Ačiū, kad daliniesi. Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 1 Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai