Jump to content

Peikiu Hoperis_Code


Edvis_Srd

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Edvis Srd
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Hoperis_Code
3. Priežastys: Free jail, kazkoks ciuvas kele jam rida, mes su Enro uzsiiminejom savo veikla kuria tiesiog idomu yra daryt GRP serveryje, tai gaudyti zmones, prisikabinet prie ju, saudyt i juos, masinas apsaudyt, bandyt sunaikint tas masinas (Didziausia dalis serveryje naikina masinas), esu nukentejas pats ne karta ir buvo sunaikintas ne vienas ir ne du import automobiliai, jeigu ant kazko uzsirauni tai ir atsakai uz ta = sunaikinta masina ar mirtis. Kadangi sitas Zyle ar koks ten kele Hoperiui rida ant jo masinos, tai mane iskarto nubaude 2H jail uz "Tycinis tr naikinimas" kuris nebuvo tycinis visiskai, nes tas ridos kelejas pravaziuodamas pro mane apsaude mano masina (Galima pamatyt video 0:09-0:10), taigi gavus sita jail man kilo klausimas, jeigu mane saudo kazkas ir bando naikint mano importini automobili, tai galiu tiesiog issiteleportuot ar ji pasitaisyt su VIP komandomis? nes buvo toks variantas, kad zmogus panaudojas VIP teleport komanda kaip ji saudem pries kokias 2 savaites buvo ispetas, galimai nubaustas VIP nuemimu, dabar gerai neprisimenu, bet cia yra ziauriai didziule neligybe, nebent yra toks dalykas, kad uz kiekviena apsaudyma i masina galima rasyt Administracijai, kad nubaustu uz kazkoki "Tycini tr naikinima", kur toje masinoje sedi asmuo, kuris turi galimybe pabegt, arba kazkaip kovot uz ta savo Tr. priemone.

Mano situacija tokia - jeigu mano tr priemone bando zaidejai sunaikint -

VIP teleport kaip tave saudo = VIP isp(Nuemimas)

VIP heal kaip tave saudo = VIP isp(Nuemimas)

O jeigu admino tr priemone bandai saudyt = 2H jail uz tycini naikinima
4. Vaizdinė medžiaga

Vaizdine medziaga prastoka yra, nes kazkodel sony vegas crashina, o windows trim neiskerpa video nes meta buga kazkoki, tai teko tiesiog perfilmuot trumpesni irasa.
Pirma asmeni kuri saudem tai nusove Enro ji, as irgi bandziau i ji pati saudyt matosi net per pati video, kad kazkur link galvos taikausi, vairuot ir saudyt biski sukiau yra, tai kulkos buna ir i masina susisaudo, o antras asmuo tiesiog norejau sunaikint jo masina, nes jis mano masina apsaude pravazinedamas. 

https://streamable.com/zxpejy

Redaguota nario Edvis_Srd
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Atmesta. Neįžvelgiu ADMIN nario Hoperis_Code nusižengimo. Beje, Tavo pateiktoje vaizdinė medžiagoje matau kaip yra atliekamas DM miesteliuose, kas irgi yra 2 valandos įkalinimo į kalėjimą. Tad, jeigu ADMIN narys sureagavo ir nubaudė – ačiū jam.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...