Jump to content

💚 Nuolatinė ADMIN narių atranka 🔓


Max_Tosha

Rekomenduoti pranešimai

ADMIN narių atrankos rezultatai

ADMIN narių atrankoje tarp 2024-04-02 ir 2024-04-22 viso dalyvavo 31 dalyvis. Praėjus atitinkamai keletai savaičių nuo ADMIN narių atrankos pabaigos tik 13 dalyvių buvo atrinkti kaip potencialūs kandidatai: Avoidedas_Nakuj, Tomas_Norkevicius, Rafaelis_Kirminas, Mikhail_Kalashnik, Donatas_Sabalynas, Bige_Murcialago, Andy_Klein, Jessica_Lively, White_Glue, Thunder_Merlin, Lukiss_Naujas, Dominykas_Good ir Tracy_Carter.

Išnagrinėjus pateiktas anketas, bei atsižvelgus į potencialių kandidatų aktyvumą, pokalbiams pakviesti buvo Avoidedas_Nakuj, Tomas_Norkevicius ir White_Glue. Remiantis pokalbių metu aptartais klausimais, požiūriu, esamu įsitraukimu ir prisidėjimu prie projekto naujais ADMIN nariais tapo @Avoidedas_Nakuj ir @Tomas_Norkevicius.

Gaujų prižiūrėtojas

Nepaisant to, kad naujas Gaujų prižiūrėtojas nepildė anketos šioje ADMIN narių atrankoje. Vis dėlto, dalis dalyvavusių atrankoje ir kitų apklaustų žaidėjų išreiškė stiprų palaikymą Koala_Stonkus. Todėl, po papildomo pokalbio su kandidatu, nuspręsta nauju Gaujų prižiūrėtoju paskirti @Koala_Stonkus.

Sveikiname prisijungusius prie projekto komandos!
– Projekto komanda 💚

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...