Ernis_Gaydis Paskelbta Balandis 3, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 3, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Ernis_Gaidys 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @The_Dude 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Nes neturiejau staru neturiejau nieko jis buvau surakintas ir jis tesiog nušove mane.ir dar plius jis paskandino mašina policijos aprangoi 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/60ovd4 dar nuotrauka kad jis sunaikino mašina https://streamable.com/oqzium Sygis_Atrabotke ir Dovis_Salvatore sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Dude Paskelbta Balandis 3, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 3, 2024 (redaguota) vertas ispejimo, bet net nesigailiu, o del masinos tai nzn pieva kazkokia cia sumastei priburt Redaguota Balandis 3, 2024 nario The_Dude Sygis_Atrabotke, Samsungas_Telefonas, Bige_Murcialago ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 2 akumai pigiau /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Gaydis Paskelbta Balandis 4, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2024 Tai del mašinos viskas oki bet Neturiejau staru nušovei del nieko Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Afvgust_Balandis Paskelbta Balandis 4, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2024 Uz muzona buvo galima OG CEPEK SHOTTAZ ----------------------------------------------------------------------------------- #Renkuosi nedrebėti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Gaydis Paskelbta Balandis 4, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2024 muzonas buvo paleistas per yt niekas negiriejo tik aš Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 4, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2024 Papeikimas priimtas. Darbuotojui skiriamas įspėjimas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai