Ernys_Myq Paskelbta Balandis 6, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 6, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernys_Myq 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Killa_Blunt 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Surakino ir išsivežė žaidėją Heraklis_Bagdonas, kai mūsų toje pačioje vietoje buvo 8. Apšaudžiau jį tada, kai jis pradėjo vežtis laukan Heraklį ( pažeisdamas taisykles ). Jį išvežus mūsų liko tik 7 toje vietoje ir tada aš buvau surakintas, ko nebūtų buvę galima daryti, jeigu neteisingai nebūtų išvežtas Heraklis. Įkeliu video, kuriame matosi, kad mūsų ten buvo 8. Tegul Killa įkelia video kaip sulaiko Heraklį ir mūsų ten nėra 8, kitu atveju viskas ką jis padarė nuo sulaikymo iki starų sukrovimo yra padaryta pažeidžiant DP nustatytas taisykles ir susumavus padarytus pažeidimus ( Surakinimas kai tai draudžiama, starų sukrovimas man ) turėtų būti pakankama priežastis tokį darbuotoją pašalinti iš darbo. Matosi ir video pabaigoje, kad kai atvažiuoja sulaikyti manęs, aplinkui mus vėl yra 8 žaidėjai, tai tas ir mano surakinimas tampa nelegalus. P.s Jeigu reikia, dar turiu vaizdo medžiagą, kad jiems mane išvežant iš ten, aplinkui vėl buvo 8 žaidėjai neskaitant pareigūnų 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/rk9lt5 Redaguota Balandis 6, 2024 nario Ernys_Myq Esu ir pats nukentėjęs šioje situacijoje Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Balandis 6, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 6, 2024 5. Temos autorius privalo būti tas, kuris situacijoje yra nukentėjusysis. Jason_Momoa sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 Situacija analizuojama. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 8, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 8, 2024 Papeikimas Atmestas. Šioje situacijoje 8 žmonių taisyklė nėra taikoma. Ji labiau skirta veiksmų metu ( T.Y susišaudimai, ar kai rengiama kokia nusikalstama veikla ). Šiuo atvėju buvo keli gaujos nariai, o visi kiti civiliai darbinėse transporto priemonese. Matukas_Poseu ir Fera_Lol sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai