Benjy_Skornik Paskelbta Gruodis 10, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 10, 2022 LMG5.LT Kalėdiniai parašai ( 1 ) ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) #benjy škornik Max_Tosha, Jagger_Jackz, Gedas_Afigenas ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Gruodis 10, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 10, 2022 Visai nieko. Tekstas gan gražus, tačiau tie papuošimai ant eglutės šakos labai krenta į akį.. Geriau kokių flares primestum, nei figūrų nudažytų, asmeniškai nekimba. Taip pat fonas galėtų labiau įžiūrimas būti iš serverio nuotraukų. Bet neskaitant visko, geri darbeliai ! Benjy_Skornik sureagavo į tai 1 ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gedas_Afigenas Paskelbta Gruodis 12, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 12, 2022 Šaunu, kad daliniesi man gražu ir užkabinai mane kažką susukt lengvo Benjy_Skornik sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flatron Paskelbta Gruodis 12, 2022 Dalintis Paskelbta Gruodis 12, 2022 gali prie mano profilio nuotraukos pridet kalediniu zaisliuku, atsidekosiu forumo rep Rokas_Kingstonas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar