Mantuzas_Kmr Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantuzas_Kmr 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Tomox_Csgo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Buvau pasodintas i kalėjimą, turėdamas 15 starų, nes šis didvyris tikino, jog aš gaujoje. prieš sodindamas galėtu ir patikrint, kokioje gaujoje. atidžiau stebėkit ką dedat į pareigas, nes ganėtinai ilgai THCC klubas egzistuoja, o jis mano akimis, taip pat ne pirma karta policijoj sėdi info turiu tik tiek, tikiuosi užteks 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/9kfRcd9 Lewis_Audynke sureagavo į tai 1 x)) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 Pats kaltas, kad be tag'o, o aš tikrinti per /info neprivalau https://imgur.com/a/Dx7mNti labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantuzas_Kmr Paskelbta Balandis 7, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 Tu kaip policininkas, privalai patikrinti, kai yra sakoma, kad ne gaujoj aš, riedėdamas gali suvaikščiot per info ir pažiūrėt kokioj "gaujoj" esu, tuo labiau, atskirti kas yra gauja, kas yra klubas, nerodydamas savo žemo lygio galėtum ir rimčiau į savo darbą žiūrėti, kadangi ne toks ir svarbus darbas kaip matau, kam išvis jį rinktis. susiimk x) x)) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomox_Csgo Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 Tu irgi neskiri kaip matau iš tavo aprašymo : Gauja: The Hookies Car Club O šiaip tavo pareiga nešioti "klubo" tagą Savo darbą atlikau tinkamai. Papeikimas atmestas. labanakt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Balandis 7, 2024 Dalintis Paskelbta Balandis 7, 2024 Papeikimas atmestas. Neužsidėjus akronimo, baudos policininkas neprivalo suteikti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai